B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-13

Vad är sannolikheten & comma; att få här i forumet ett korrekt svar

Advertisement

Käre answerer,

det finns människor som svarar på frågor bara när de är säkra på att veta det rätta svaret. Och sedan finns det människor som svarar allt. Och med allt menar jag allt. Detta är avsiktligt, eftersom folk vet att de kan svara på frågan inte alls, men de vill till varje pris ett svar mer för sin statistik eller skulle de verkligen hjälpa frågeställaren?

Jag skulle vara glad om det finns på denna fråga ett svar och det är inte omedelbart raderas. Jag antar att styrelsen tillsyn rensar min fråga snabbt. Tja, jag väntar vänta, vad som hände.

answers

Det beror på vilket ämne - många användare använda men svar bara för att dra uppmärksamhet till sina egna sidor - Jag skulle alltid vänta och se vilka svar bäst utvärderas och eventuellt tenderar att detta ...

Möjligheten är baserat på kvaliteten av frågan vid ca 85 till 95% som en stor del eller mestadels sanna svaret kommer.

Med andra ord (eller misstänks mig) när man kommer med 95% sannolikhet ingen rätt svar? Några exempel:

  1. En schweizisk (eller Oestereicher) ber om lokal inkomstskatt eller fastighets aspekter att komma ut utan en schweizisk (eller Oestereicher)) (saknade länder EES).
  2. En tysk gift man ber om inkomstskatt aspekter och glömmer att märka av hans personliga disposition separerade (ofullständiga fakta).
  3. En pengar investerare ber om en kapitalinvestering rekommendation (brist klärvoajanta förmågor).
  4. En frågeställare glömmer tidigare att prova sökfunktionen (glömt bra fynd eller ens en "egen" eftersom många då - me rätta - inte vill, en noggrann svar att presentera).
  5. En frågeställare förväntar sig en juridiskt exakt svar med uppgifter om åtminstone två lagar och / eller dom källor (utnyttjas ego av en "Skeptiker").
  6. ??? (Du kan ställa fler exempel!)

Jag schom upprepade gånger finns här goda råd. Men inte ofta.
Jag tar inget råd oreviderade. Jag ser råd oftare än antydan i vilken riktning jag kunde forskning ytterligare.
Fråga bara och få svar av hjärnan själv inte fungerar.

Hej Oerdiz,

min åsikt i frågan är följande: Å ena sidan har allanswers rätt ofta forumet används för att hänvisa till sina egna hemsidor. Jag tycker att irriterande. Eftersom det är här verkligen ingen försäljning startstället, men en informationsportal. Sedan ser jag det sätt som finanzfrage.net en portal är för personer som har frågor om ekonomi. Detta kommer att besvaras av privatpersoner. Om jag letar efter autentisk information, jag måste anstränga sig för att läsa lagtexter eller spendera pengar för ett konsultföretag mig.

Om svaren är fel, är oftast människor som korrekt placerar fyndet. Per kommentar eller ytterligare svar. Om jag hittar ett svar att få ett ämne som är viktigt för mig, kommer jag fortfarande prova andra källor, sådana webbsidor med kompletterande uppgifter. Således är det ofta säkert så att en här får förslag, en annan vy får på en fråga.

Författare med expertis är relevant för forumet och kommer att råda i det långa loppet. Det är min uppfattning.

Related questions

Vad är sannolikheten & comma; återbetala emittenten före förfallodagen obligationer & quest;

Vad är sannolikheten att emittenten återbetala obligationer före förfallodagen, eller när sannolikheten är hög eller låg? Kan du svara på klumpsumma? Är det verkligen någon egenskap hos någon obligation? Om emittenten på marknaden få mer förmånliga r

Vad är sannolikheten & comma; att vid godkänd rättshjälp förlorar & quest;

Jag hölls informerad om rättshjälp. Rättsskyddsförsäkring jag inte riktigt vill slutföra på grund av ekonomiska skäl. Vad händer om jag har fortfarande att klaga igen? Då får jag nog rättshjälp. Nu har jag läst men att du måste betala advokatkostnade

Berlusconi säger & comma; Avfarten Tyskland från EU skulle vara korrekt

Berlusconi har uttryckt att D från EU bör lämna, och att växelkursen av liran till euron, Italien accepterade vid lanseringen, en självmord kommit. Skulle det verkligen vara en välsignelse om D austräte, lösningen på problemet euro? Berlusconi har ba

Kredit på 399 & comma; € 00 Employment & quest;

Bin upptagen på 399,00 Euro basis. Är det möjligt på banken eller någon annanstans att få ett lån? Självklart beror lite på säkerhet, som du fortfarande har annars, men i allmänhet skulle jag säga att detta inte är möjligt. En kredit skulle innebära

Igår en finansiell rådgivare till AWD var inte lokal för mig &; & exkl; & exkl; & exkl;

Kära användare, var igår en finansiell rådgivare till AWD med mig, med en tidigare kollega till mig. Min kollega ville höra min åsikt om det, så vad jag tror, ​​om han gör en karriär med AWD. Jag sa till honom att jag inte känner, tyvärr, i den här b

Om finansiell rådgivning Bochum pålitlig och rekommenderade & quest;

någon av er finansiell rådgivning Bochum? Det är ett oberoende konsultföretag för investeringar, men få uttalanden i provision. Men det finns flera investeringsmöjligheter bara erbjuds, inte bara från en bank. Kan någon berätta för mig om det är till

Kan jag på bilförmån ett andra hem som ligger till grund för beräkning av rutt ange arbetsplatsen och ändå varje dag för att gå hem och quest;

Hej alla, Följande fakta: Jag har tjänstebil inkl. Privat bruk (utan loggbok) och jag bor cirka 100 km bort från arbetsplatsen. Jag kunde dock ett andra hem inloggning med mina föräldrar som bor endast cirka 15 km bort från min arbetsstation. Kan jag

till företagets pension värt att få & quest;

HR-avdelningen har nyligen vädjat till mig på grund av en tjänstepension så snart tar slut mitt skyddstillsyn. Jag har ännu eftersom inte ockuperade mig så intensivt - bör du alltid göra, eller kan det också vara möjligt att det inte är värt besväret

Erbbaunehmer & LPAR; leasetagaren & rpar; frågar: Har jag rätt till en minskning av hyran & comma; om och period; & period; & period; & Quest;

... Den leasade egendomen har nyligen översvämmade för andra gången sedan 2002 av översvämning av tråget under flera dagar. Landyta (trädgård) och byggnader, Nebengelass och grunder (asfalterade områden) är betydligt skadade delen och användning / an

Känd i Hartz IV fick jul 300 € betalas & comma; vill laptop för applikationer köpa & comma; ok & quest;

En vän till mig, i Hartz IV, som inkom till jul från föräldrar betalade 300 euro, han vill för en bärbar dator för applikationer att köpa (som han ännu inte handskrivna), som är för arbetsförmedlingen i ordning? Eller kommer den kredit för sina penga

0
Views
0
Ccomments