B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar obligationer räntor obligationer och plus; Intresse bostadsobligationer WGF 2017-03-11

Vad är riskerna med investeringar i WGF bostadsobligationer från & quest;

Advertisement

WGF lovar 4,785% ränta. Vilka är riskerna för dessa bostadsobligationer? Eiegntlich Jag vet WGF som en pålitlig investerare, men den höga räntan löfte gör mig lite osäker.

answers

Jag har sett gånger kort i balansräkningen.

Vad med aufällt:

  • För ett företag, rätt att delta, bostadsobligationer, etc. ute, min balans 2008 zemlich gammal som den sista. Jag skulle förbereda delårsrapporter, 30,06. 2009 eller förväntar sig en preliminär 31 12 2009.
  • Företaget har tydligen börjat massivt till trading estate 2008.
  • Soliditeten är mycket tack vare den föränderliga verksamhetsområde.

Jag rekommenderar inte, men jag skulle (som jag inte använda en pappers frånvaro persönlcihem intresse), UDN skriva ut budgetar under de senaste åren exakt analysera. 1-2 timmar bör du redan spendera innan du ger dem pengar.

Related questions

Ship investeringar med 7 & percnt; Utbyte & quest; Vem kan berätta för mig för risker och strävan;

Jag läste en annons för en investering fartyg: fartyg investering MS "ER Bordeaux" Utnyttja den ökande globala efterfrågan på råvaror Ship investeringar inte har den bästa rykte. Vem kan berätta något om risk, investeringar, målgrupp, etc .. Tac

Där risken är investeringar i bygg- och bostadsföreningar & quest;

Enligt rapporter, är Berlin byggnads- och bostadskooperativ från 1892 år cirka fyra procent utdelning på sina aktier i kooperativet. Woligen riskerna med dessa investeringar? Dålig egenskap? Insolventa hyresgäster? Hög behov av renovering? För detta

Är föremål investeringar i försäkrings- och insättningsgarantifonden & quest;

Är investeringar i försäkring, BSP. CosmosDirekt, även insättningsgarantin? Eller pengarna bättre upphöra banker? (Capital) livförsäkring inte omfattas av insättningsgarantin fond av bankerna, men backas upp av Protektor Lebensversicherung-AG. Om ett

IPO Helikos: hur är riskerna med att investera i sådana SPACs & quest;

I Tyskland finns det inga sådana särskilda ändamål förvärvs företag. Jag vet inte så bra från. Kan du berätta hur mycket är den finansiella risken på ett sådant företag? Sedan igår press trumman upprörd, när med "Helikos" matar Google-sökning oc

Var är riskerna med grekiska statsobligationer med euro räddning & quest; Misstag & quest;

Hej! Jag tror att jag har fel, skulle jag låta mig förklara för er vilja. Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor har grekiska obligationer nu betyget "mycket spekulativ. Vad jag inte förstår: För Grekland är fortfarande vouched av undsättning

Investeringar i sällsynta jordartsmetaller och quest;

Först "Jag skulle vilja vilken form av investeringar på detta område är intressant med hänsyn till rådande läget i Kina som en exportör? Å andra sidan skulle vara intresserade om det finns anläggningar utanför Kina på detta område, eftersom sällsynta

Indexfonder som långsiktiga investeringar sparkonton för ratierliches Spara & quest;

Är från ditt perspektiv Index Fund som i Dax eller MSCI World en bra form av investering, om du vill spara upp en månad lång tid? Först bör du fråga dig själv, vilka kvaliteter måste ha ett instrument, så att den är lämplig för långsiktiga sparformer

Vad tycker du om investeringar i Prokon & comma; Itzehoe & quest;

Har någon positiva erfarenheter med Prokon investeringar? Fanns det utlovade vinster? Är detta en säker investering? Jag har ingen lastbil. Detta företag ger mig alltför mycket reklam med alltför mycket generösa löften som tyder på hög säkerhet som i

Har tyska försäkringsbolag sina investeringar i europroblemländer skära ned & quest;

Man gör när det gäller eurokrisen som orsakats av länder som Grekland, Spanien, Italien och Portugal ja så hans tankar, främst därför att om försäkringsbolagen har investerat här. Vem kan berätta för mig om försäkringsbolagen har minskat sina investe

Var är riskerna med fast ränta erbjudanden i livförsäkrings & quest;

Vissa liv försäkringsbolag erbjuder samma sätt som banker dagligen eller visstids erbjudanden. För mig är det ingen skillnad på de tjänster som erbjuds av banker. Men nu har jag läst att dessa affärer kommer att granskas av finansinspektionen. Kan nå