B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-08

Vad är frakt fonder & quest;

Advertisement

HI,

Jag pratade nyligen med några vänner. När jag gick med i gruppen, de har talat just om fartygs medel och att detta är en bra investeringsmöjlighet. Jag sa en gång något, eftersom jag har ingen aning om vad fartygs medel verkligen är ... Diskussionen var också nästan över. Kan någon berätta för mig vad exakt är en fond fartyget och om det är verkligen en bra investering?

answers

Det är definitivt en riskabel investering, skulle jag lämna den ensam!

Detta är en mycket spekulativa investeringar - gå med ett fartyg och dess inkomster - och därmed i bästa fall lämplig som ett komplement begränsad.

När världsekonomin kriselt något mindre gods transporteras och sedan falla snabbt, frakt eller fartyg beror på ut fel avvecklas och inte längre sant hela vackra beräkningen.

Om du förstår ingenting av fartyg och industrin, låt bättre inte röra den!

Då ska du läsa gånger:

http: //www.handelsblatt.com/finanzen/fonds/nachrichten/volle-fahrt-in-richtung-t ...

Kvaliteten på ett system börjar först vid mottagandet av kapitaltillskott.

Detaljer kan hittas här: http://de.wikipedia.org/wiki/Schiffsfonds

Om du inte känner till denna typ av investeringar är förmodligen nix för dig-tro mig

Related questions

Om du vill investera i slutna fonder och komma; Därefter måste du välja container fond & quest;

Om du vill investera i slutna fonder, bör du sedan välja container fond? Det finns många sätt att investera i slutna fonder. Det är viktigt att du investerar i en fast fond, som inte innebär några skyldigheter finansiering och en viss meritlista har.

investera i fartygs fonder & quest;

Jag letar efter en bra anläggning som jag kan fortfarande uppnå god avkastning, en total förlust, dock högst osannolikt. Jag hade ett samtal, som rekommenderade mig fartyg fond med en bekant. Han hade gjort ca 8 år sedan som en investering och är nöj

Medel medel tyska sjöfarts - vad tycker du om denna fond & quest; Är det bra investering & quest;

Hur ser din fond i fonder tyska sjöfarten? Är att skapa en möjlighet pengar väl? Har ännu små medel och skulle ha mer i denna riktning. En distinktion måste vara först att det är en sluten fond och inte en investeringsfond. Ship fonder som en fond av

Långsiktiga fonder & quest;

Eftersom jag aktier inte riktigt vet mycket om, men vill ändå lyssna till cirka tre tillgångarna (obligationer, aktier, fastigheter), jag tror att en (eller flera) Fonden är förmodligen den bästa formen av investering för mig. men jag har intrycket a

Investeringar i trä - bättre investera i öppna eller slutna fonder & quest;

Jag läste nyligen en rapport om investering i trä. Jag inser att det finns risker på grund av vädret. Nu som skrevs som en möjlighet genom att investera i slutna fonder och öppna fonder. Jag skulle vara intresserad av att din åsikt. Även om jag själv

Finns det ingen belastning fond & quest;

En bekant berättade för mig att det finns även system liknande fond där avgifterna är betydligt lägre. Vad är den här typen av investeringar och där får man detta, min bank har inte erbjudits mig. Den ursprungliga satsen är en del av försäljningsprov

Hur stor andel av privat rikedom bör vara högst investera i slutna fonder & quest;

Hur stor andel av privat rikedom bör vara högst, att investera i slutna fonder? Jag kan inte förstå de uttalanden av bortfallet och försiktiga procentsatser. En sluten fastighetsfond har normalt en liknande eller besserere avkastning som en hyra hem

Vad tycker du om ett investeringsklimat fond & quest;

Moin. I går jag först hörde talas om klimatfonder och fann att spontant en intressant investering. Finns det någon som råkar lite bättre med ämnet och kan ge mig sin bedömning av den potentiella avkastningen av sådana medel? många tack Det kommer all

Siemens och gröna fonder & quest;

Varför Siemens inte hittar i de så kallade gröna fonder, har Siemens sig mycket gjorts för att vara hållbar och justera den gröna trenden helt accepterat? Ja, men denna "grön teknologi" är bara en del av många avdelningar på Siemens. Områdena fö

MEAG Resultat Euro - WKN: 978.273 - vad tycker du om denna fond & quest;

Vill mig Fondsdepot zusammenstellen.Es bör här Min handeln.Diesen till en sparplan för 10-20 år besparen månad totalt. Med totalt ca 500 euro per månad. Jag skulle vilja att dela ut till 3-6 fonder. Ser därför för tillfället intensiva olika medel til