B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-23

Vad är ett vittnesmål från en vän att utvärdera & quest; "& halv, Börserna vet bara långsiktigt väg till toppen" och halv;

Advertisement

En vän till mig sa att det på lång sikt endast en mycket låg risk för förlust i regelbundet sparande i aktiefonder. Han säger - Marknaderna vet på lång sikt bara ett sätt - till toppen. Vad man ska göra av ett sådant uttalande. För en investeringsperiod på 15 år och ett bra urval av fonder ansåg han risken för förlust för mycket låga till obefintlig? Ofta gäller börskraschen - varför då sådana uttalanden. Specifikt var det om pension. För 45 år fram till pensioneringen kan investera lugnt och utan större problem i offensiv Fund. Stämmer det?

answers

I grund och botten, jag håller med om det. Naturligtvis finns det fortfarande en kvarstående risk, och det är inte en krasch, som är helt utrotad efter 2-3 år, men en grundläggande förändring i samhället.

Visst, mycket osannolikt, men om det sker bara gå tyst Momentous att inte återställa aktier från prisfall på 40, 50 eller till och med 70% sedan.

För mer djupgående analys av hur människor bedömer de sällsynta saker (det vill säga inte alls), och varför därför sådana saker orsaka mer och mer skada än vad som faktiskt rekommenderar jag skulle behöva vara "The Black Swan" av Nassim Taleb.

Börserna vet bara långsiktigt väg till toppen "

Att slå över en investeringsperiod på en aktie eller lämplig finansiera investeringar avkastning tekniskt knappast kompenseras genom investeringar och bära marknader helt.

Naturligtvis, tänk på att en tidigare resultat är aldrig en indikator 100% i framtiden. Ingen kan förutse någon Investtor, mäklare, spekulant eller tidningsmarknaden.

Skaffa ut boken av Bernd Niquet: Var inte rädd för nästa krasch. Väl har för närvarande endast passiv.

Aktier få exponering mot företag, det vill säga deras ekonomiska framgång. Finns det innovationer, nya marknader eller målgrupper öppen. Finns det kundtrender, främjar visst företag mer än andra. Det finns olika faser av ekonomin, så inspirerade gånger en, ibland andra branscher. Återigen, andra sektorer är ganska cykliskt neutral. I synnerhet, men gör det också klart att när ökande priserna på produkter och tjänster, är detta bidrag till inflationen också återspeglas i aktiekurserna. En välsorterad aktieportfölj därmed "flyter" på den våg av inflationen sakta uppåt. Om vård av ett lämpligt urval av lager för en avkastning som inte bara kompenserar för inflationen, men även åstadkommas genom att främst investera i Winner, innovatörer och marknadsledande meravkastning, har du ett instrument som kommer att vinna på lång sikt.

Naturligtvis kraschar och händelser som uppfyller vissa sektorer, regioner eller enskilda företag mer eller mindre. Enskilda risker minimeras dock genom diversifiering, medan volatilitetsrisker minskas genom långsiktiga medelvärdes över en tids distribuerad kedja av investeringar. I varje krasch någonstans följer en återhämtning.

Det finns studier som visar att på en placeringshorisont på 15+ år en väl diversifierad equity definitivt den bästa formen av investering är, om du vill investera en relativt låg risk. Volatiliteten är att fastställas även din vän, eftersom låga faser inte gnäller du om de dåliga kurser, men hoppas att de är ännu lite sämre, så att du kan äntligen köpa mer bra :-)

Därför är en aktieplacering mycket förnuftigt, särskilt i unga år, eftersom om någonstans på vägen en krasch är att finna, ska du bara öka fasta positioner.

"Invest säkert i öppna fonder" Detta bör inte underförstått att valet av medel som inte spelar någon roll. Tvärtom är det avgörande för investeringar framgång. Attackera i detta fall innebär att den investerar huvudsakligen eller helt i aktier.

Vid en lång placeringshorisont, det är helt rätt.

Man bör inte förbise ändå att z. B. Dax många år sedan början att prata med om 7500 och därefter sjönk tillbaka ner till 2500 poäng.

Då skulle vara att notera att du också kan flytta skatte Genom att låta fullföljer hela inom ramen för försäkring och inom denna struktur kan också innefatta en stop loss för fonden.

Så i princip ja, men allt du gör med överläggning och med en mäklare, eftersom flera erbjudanden har, från vilken de kan välja det bästa du samtidigt som att erbjuda bankerna föredrar sina egna produkter.

Jag läste en gång en bok om det, på själva frågan, och jag kan säga är att om du hade köpt DAX strax före krisen under sommaren 2011, till exempel, säger i 7200, skulle du ha en massa pengar i ett par dagar förlorat eftersom han mycket på 5200 poäng. Du kan ha 27% av dina investerade pengar förlorade. Men om du nu hade haft dina aktier i DAX, till denna dag, du skulle vara 7200 till, säg 11000, kom. Hättets du säljs på 11.000, skulle du ha en 52% mer än skapas.

När experterna talar om okunnighet om tyskarna ekonomiska frågor som en orsak till fattigdom i ålderdomen, tror du att detta faktum fortfarande inte har fått runt överallt.

Du kan nu även Riester finansierad pension med medel låg och tjäna god avkastning för ålder, men bara en liten del av människor gör det.

Naturligtvis är aktiefonder lätt eventuell inblandning i verksamhet som en investering i produktivt kapital på lång sikt hundra gånger mer intressant än att låna pengar stater som har ett intresse av att säkerställa att värdet av pengarna faller ständigt. För närvarande är det så att man lånar staten pengar för mindre än 1% och syftar till mer än 2% inflation. Detta kan pågå i många år så likartade (mindre avkastning än inflationen så).

Dessutom har det också ännu inte kommit runt överallt att det finns företag som inte gör annat än att ha som människa en gynnsam för dem på många sätt mot en passande för hennes strategi.

Nonsens av året.

Related questions

fortfarande få Hartzt 4 om jag Kmit min vän dra ihop & quest;

hej, Få Hartz 4 för mig och min äldre son (10 j) .Nu har jag ny vän och i 10 månader en söt dotter till honom. Av de kroppsliga far till min son får jag inget underhåll. Skulle gärna zusamen med min pojkvän jag ziehen.Würde då ännu svårare av Office?

Har jag hävdar fortfarande att ALGII även om jag u & period; var min vän har gjort & quest; & quest; & quest;

Jag har ett problem och även om min partner o. Vi har 1 år lång arbetsförmedlingen lurade eftersom han hade arbete igen och har inte angivits och som jag var huvudsökande jag mitbetrogen natürlch sedan den kom ut, nu har vi att betala tillbaka över 4

Abbezahltes stort hus med 160 kvadratmeter - då arbetslösheten och komma; får min vän Hartz IV & quest;

Jag vill be er något för en god vän, har han byggt en abbezahltes stort hus med 160 kvadratmeter (i goda tider), detta har också fullt lönat sig, plötsligt halkade han i arbetslöshet om han nu skulle ha nästa år till Argentina han skulle få sedan Har

Får jag med min vän dra ihop & quest; Mamma får Hartz4 & quest; & exkl; & quest; & exkl;

Hello hers :) Jag skulle vilja gå med min pojkvän. (I 18J. Han i februari 20J.) Vi är båda praktikanter, han Painter & Painter (1.Lj.) och jag hem och familj sjuksköterska (3.Lj.) Han får 360 euro i den första och jag bara få min 216 euro BAföG. Kan

Problem & comma; att få hjälp av en vän med självdeklaration & quest;

Hej :) Jag vill deklarera och kan hjälpa mig med en vän, som till yrket För vem vet om det. Men jag har nu hört som kan vara problemet och du borde verkligen söka några råd från en vän i deklarationen? Vad finns i det och vad som kan hända i värsta f

Är vän av hyresgästen som "& halv; inflöde" och halv; tolerera & quest; & quest;

Idag har jag upptäcker av en slump ett andra namn på dörrklockan för vår hyresgäst. Det verkar i detta fall att agera runt hennes pojkvän. Lägenheten med ett vardagsrum / sovrum, kök, badrum, med totalt ca 40 kvadratmeter kl.Flur varit sedan 01:03. d

Kan jag använda den metod som beskrivs av mig i huset Pengar & LPAR, attesterad & rpar; från hotet om utestängning från min vän återta nu & quest;

Jag tror att du kan få dina pengar tillbaka, om du har bara schrifltich vad du har spottas in i huset. Eftersom enligt ett uttalande är inte din ja, annars skulle verkligen ditt hus som ska auktioneras är fel att vara och han ska betala tillbaka när

Jag får utgifter för vittnen och komma; om trots mitt uttalande om vän processen förlorade & quest;

Jag var i domstol och sade som ett vittne om. För mig ersättning ursprungligen utlovats. Men då mitt uttalande är min vän inte tog mycket. Eftersom han fortfarande förlorat målet. Han ber att avstå från kostnader vittne mig nu. Behöver jag det här? J

Jag får bostadsbidrag om jag får BföG eftersom jag Wohne med min vän tillsammans och quest;

Jag får BAföG och jag bor med min pojkvän jag få bostadsbidrag. ..Ihr're I en "community behov" .... en av er båda inkomster tillsammans, vad du inte behöver publicera här ... !! Men skulle vara nödvändigt för en korrekt svar ... lämnar in en an

Tillsammans drar med min vän och exkl; & quest;

Hej alla, Jag är 19 år gammal och bor med min 4 månader gamla son i en 2-rumslägenhet. Min vän (28 år gammal och far barn) vill flytta in med oss ​​med inloggning /. Vi båda relaterar ALG2. Han har en 1,50 jobb (mått från arbetsförmedlingen) och jag