B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-26

Vad är det genomsnittliga beloppet & comma; till socialförsäkringskontoret för en Hartz IV mottagare belastar sjukförsäkring & quest;

Advertisement

Antag att en Hartz IV mottagare som tar emot grundtrygghet, har hittills medicinskt försäkrad hos AOK. Vad är det belopp som staten betalade (sociala tjänster) till försäkringsbolaget för försäkringen. Hans söner och hustrun då också familjen försäkring för samma belopp?

answers

Tack för svaret! Det handlar inte om mig. Jag vill veta hur mycket av detta basbelopp betalas av försäkringskassan. Jag vill bara jämföra gånger. Jag kommer att betala mer och mer sjukförsäkring. Under kvartalet med arbetsgivaravgifter 1500 EURO. Vad får försäkringsbolaget men för Hartz IV mottagare?

Hej!

enligt SGB V bidraget per ALG II mottagare beror på 20, 6% av referensvärdet, det vill säga från 2905 euro, dvs. att beräkna ungefär 600 euro i året 2016:e För dessa 600 euro, den reducerade avgift på 14% (i stället för 14,6%) gäller. Dessutom var den genomsnittliga ytterligare bidrag zzt. 1,1%. Alltså: byrån betalar till kassören om 15,6% av 600 euro, det vill säga cirka 94 euro / månad.

Okej?

Barmer

Hej!

Arbetsförmedlingen betalar en grundavgiften.
Är du försäkrad i en fond som inte är avsedd eller upp till det belopp av den genomsnittliga tilläggs bidrag (för närvarande 0,9%), har du inga andra extra kostnader. Annars Hartz måste bära fyra mottagare skillnaden ensam.

För Hartz IV mottagare, bör det finnas 2016 förändringar i familjeförsäkringen från 1 januari. Samförsäkring som tidigare på en familjemedlem är att löpa ut i början av detta år.

Hartz 4-mottagare har nu fram till slutet av tiden att välja en ny sjukförsäkring företag och berätta sina arbetsförmedlingar. Annars är de automatiskt tilldelas till försäkringsbolaget, då det fanns en tidigare familj försäkring.

(Även om bidrag till det lagstadgade sjukförsäkrings är densamma överallt, du måste nu men var försiktig wg. Eventuella ytterligare bidrag. S.ob.)

Jag antar att det kommer att bete sig på samma sätt i den grundläggande säkerheten genom socialtjänsten.

Related questions

Vad är det genomsnittliga beloppet & comma; Jag max med en överlåtelse kan delta i online bank & quest;

Vad är det jag max med en överlåtelse kan delta i online banking? många banker har satt av säkerhetsskäl, en daglig gräns för överföringar. detta är föränderlig. teoretiskt kan - om ingen gräns är satt - den totala betalas in på ditt KTO belopp för a

Pays Arge min Künstlersozialkasse ytterligare & comma; om jag kommer "och halv, normal" och halv; sjukförsäkring & quest;

När jag skulle få i Arge pengar lön då min Künster Sozialkasse ytterligare (är redan 20 år försäkrade med KSK) - eller kommer sedan "normal" försäkring? Konsortiet kommer att betala en sjukförsäkringsavgiften (särskilt bidrag) direkt till försäk

IVF & comma; Upp till vilken ålder kan jag få bidrag sjukförsäkring & quest;

någon som vet till och med vilken ålder artificiell insemination täcks av försäkringen? http://www.kinderwunschzentrum-mainz.de/index.php?id=62 Sedan införandet av hälso Modernization Act den 1 januari 2004 metoden för assisterad befruktning (IUI, IV

Fäder månader & komma; Föräldrapenning & comma; Arbetsgivaren skall betala en & komma; som far till sjukförsäkring & quest;

Min Spezi tar 2 månader pappaledighet får föräldrapenning från centrala Bayern, hans arbetsgivare gör en utbetalning. Men hur sjukförsäkring, är det omfattas av sjukförsäkringen? Hans fru är försäkrad genom honom. han måste själv betala för två månad

Efter min separation jag står utan möbler eftersom & comma; vad som passar mig som Hartz 4-mottagare för att & quest;

Jag gjorde slut med min partner. I 27 år och min son ett år får vi; Jag 250,00 Argen pengar min son 125 Unterhaltsvorschussgesetz + 196 barnbidrag; plus hyran. Nu står jag utan möbler utan kök sedan det. Hur och var kan jag få hjälp där och av vem. V

Jag bor sjukförsäkring & comma; om jag har att säga hittat någon ny sjukförsäkring & quest;

Om du faktiskt automatiskt, trots uppsägning från gamla sjukförsäkring, försäkrade, om du har efter uppsägning hittat någon ny sjukförsäkring? Fakta är enkel. Om du så du behöver som ett bevis på det bolag som du har omedelbart avslutas när som SHI a

Om GEZ avgift & comma; Partners nu Hartz 4 mottagare & komma; Flickvän föräldrapenning mottagare & comma; Avgiftsfritt & quest;

Vad om när flickvän drar och betalat denna GEZ vän. Då han kommer Hartz 4 mottagare avser den DZT. Endast föräldrar pengar. Måste de nu betala GEZ eller tillämpar sin befrielse wg. Hartz 4 för dem med? Orginalton GEZ: I en icke-äktenskap skall betala

Hartz IV mottagare har den nuvarande BSG domen deras hem annons & comma; om vuxna barn inte längre bor där och tid; Access & quest;

Vad är din bedömning av den nuvarande BSG dom? Om en husägare vars barn är alltför stor för Hartz IV-respekt, har utrymmen blir lediga ja. Ett alternativ kan vara då, rum att hyra. Kan lämna det ger ansökan om Hartz IV. Hartz IV är att säkerställa at

skattefria beloppet & comma; därför betala extra

hej, jag står prydligt på linjen ........... begära förklaring. Jag fick min taxeringen 2012 och är nu 892 € att betala extra. herrn från skattemyndigheten kunde inte göras för att förstå mig. Jag mittte förra året ett skattefritt belopp på € 2634 gä

Om minustecken framför beloppet & comma; vad jag kommer tillbaka och quest; & quest;

Hej! Jag gör skatten för 2008 med Elster programmet, nu min fråga: Efter beräkning om det finns till exempel -456, vilket betyder att jag får tillbaka detta belopp eller att jag vill betala extra ?? Vänliga hälsningar lotte Är det vad den årliga skat

0
Views
0
Ccomments