B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-04-21

Utländskt konto utan inkomst i skattedeklarationen och quest;

Advertisement

Nytt i 2009 deklarationen är frågan om "hållbara relationer" till finansinstitut i utlandet underhåller. Avser endast konton med intäkter såsom ränta eller måste du ange "ja" för varje konto? Jag har ett gratis konto med ett kreditkort, är det ungefär $ 450 och jag får det, ingen ränta eller andra inkomster. Måste jag kolla här ja och kanske till och med fortfarande speciellt lägga några uttalanden eller förklaringar eller jag kan välja Nej, eftersom jag inte har någon inkomst genom det här kontot?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om den finansiella institutionen utomlands? Ja.

Om förhållandet med slutet av året? Ja.

Inventering förhållandet före år? Ja.

För mig låter som en hållbar relation med en finansiell institution i utlandet.

Korsa en "nej", vilket gör att du medvetet felaktiga uppgifter i deklarationen. Tillförseln till skattemyndigheten att kommunikationen kan ändras under omständigheter fortfarande tio år.

Related questions

Kan jag på ATM sätta in pengar till ett utländskt konto & quest;

Eller måste jag göra övergången? Bankomater du kan, jag vet maskinerna att deponera med kortet pengar för egen räkning. Om du vill einbezahlen pengar till ett konto på maskinen, så du behöver kortet för det. Om d har inga problem, om inte pengar einb

Om pension på ett utländskt konto betalade & quest;

Kan man tittar på pensionen kan också överföra till ett utländskt konto ändå? Om så önskas, till exempel för att tillbringa sitt liv i Kanada, är det möjligt att du kan överföra den lagstadgade pensionen på en kanadensisk konto? Man kan ha sin pensio

öppna utländskt konto - Vad not & quest;

Jag skulle vilja öppna ett utländskt konto och skulle vilja veta vilka rättsliga villkor gäller här (om någon vet var denna information finns tillgänglig på nätet, skulle jag också uppskatta en länk). Såvitt jag märkte hittills är att öppna ett konto

Konto utomlands - kan användas även för betalningar sådant konto av inhemska och period; Bank & quest;

Behöver vi fortfarande behöver ett konto hos en tysk bank eller så kan du också på en bank i utlandet få sitt konto? Jag tänker på IKANO Bank. Kan du bara göra betalningar på utländskt konto, som med en inhemsk Kreditinsititut? Fördelen ligger i olik

Konto utomlands aldrig stängd - hotande konsekvenser & quest;

Jag har 5 år tillbaka i Frankrike levde och öppna ett bankkonto där i ett halvår. När jag flyttade jag kunde inte fortsätta titta på detta konto. Det finns ingen mer pengar på det, men saldot på kontot skulle också kompenseras. Hota mig fortfarande p

Vad gör en kontant deposition i ett utländskt konto quest;

Jag måste betala en räkning, som jag inte kommer att släppa mitt konto. Så jag ska betala med inbetalningskort. Vad om kostnader? Priserna varierar från säker bank till bank. På min bank, är det så att om kontot på samma bank, kommer inbetalningskort

Ska vi återigen säga ett utländskt konto quest;

En bekant till mig har öppnat ett konto i Asien under sin vistelse utomlands, har dock rensas innan avresa och återvände hem utan att låta stänga kontot. Är det tragiska i den meningen att hävdar skulle ställas till honom eller han har inget att oroa

Hur lång tid tar en kontant deposition i ett utländskt konto komma; föranledd av Savings & quest;

Pengarna är en Raiffeisen bankkonto jag skulle gå-det BAR insättning, även om dyra. Hur länge är det go-tillämpa samma tidsfrister som för överföringar (3 dagar max.)? Om du är det einzahlst bar mottagarens konto omedelbart skriven väl. Överföringar

Kreditering av en betalning till ett utländskt konto quest;

Stadtwerke ha löst el och jag fick en återbetalning. Kan jag lösa denna kontroll nu övergå till någon så att denne kan lämna kontrollen kreditering på sitt konto? Om det finns ingen ordning kontroll ja. På kontrollen är "........ eller bärare" F

Kan en debiteringsauktorisering beviljas & quest via ett utländskt konto;

Kan en debiterings bemyndigar från ett konto i utlandet eller gör det endast inom det land där man gör ett köp? Teoretiskt möjligt och med Sepa metoden standarden bör vara. Nu är det fortfarande beror på betalnings företagets policy från där du tjäna

0
Views
0
Ccomments