B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

kapitalavkastning sjukförsäkring frivillig sjukförsäkring sjukförsäkringsavgiften hälsa försäkringsbolag 2012-01-29

Utländska inkomster vid lagstadgad och period; Försäkring & LPAR, frivilligt försäkrade & rpar; bidrag & quest;

Advertisement

Följande antagande:

Någon obligatoriskt försäkrad frivilligt i en allmän sjukförsäkring i Tyskland.
Från utlandet utanför EU, får han intäkter (ränta) från kapitaltillgångar, som beskattas i Tyskland.

Är dessa beräkning utländska inkomster för bidrag till sjukförsäkring viktigt? Om så är fallet, när?

Tack för tips.

answers

Ja, frivilliga deltagare kan bidra med alla typer av inkomster. Detaljer styrs av stadgar fonden.

hälsning

Barmer

Related questions

Sök utländska inkomster-Special Revisorer o & period; vem som helst kan göra det och quest;

Min son har en utländsk arbetsgivare u. Avser utrikes. Inkomster. Att betala för kontroll att göra allt rätt u.wenig skatter, han behöver en bra revisor. Men alla vet med utländska. Inkomst av o. Det är speciellt viktigt be om det, vid det första möt

Måste utländska inkomster & comma; den utomlands är skattepliktiga ange när min tyska självdeklaration & quest;

Jag bor och arbetar i Tyskland och har dubbelt medborgarskap. Jag har kapitalinkomster från Tyskland och från mitt hem. Intäkter och vinster av mitt land beskattas. Måste jag ange i Tyskland med min deklaration? Om inte, någon vet om det finns en möj

Sjukförsäkringsavgifter under mammaledigheten och LPAR, frivilligt GKV & rpar;

Hej Alla, Min man och jag befinner oss i följande situation: Jag är anställda och sedan 2012 "frivilligt" i SHI försäkrade min årsinkomst över försäkringsbeloppet på € 50,850.00 är. 2013 min inkomst kommer att överstiga motsvarande gräns då och

Min make får € 850 pension & comma; som han måste betala 405 € PKV & period; Kan han ansöka om ett bidrag & quest;

Din man skulle behöva få ett bidrag eftersom ja a) dras inga sjukförsäkringsavgifter från den pension och "AG-aktie" så den andra hälften bidrag skulle behöva betalas. För detta är emellertid, är en applikation som krävs. Hennes man får från pen

Måste tandvårdsförsäkringen för utländska proteser och LPAR, EU och rpar; betala & quest;

Min tandvårdsförsäkringen vägrade att betala för ett implantat som jag hade gjort i Ungern. Med sjukförsäkring hade jag inga problem med det. Jag har hört att tandvårdsförsäkringen måste betala om en tysk sjukvårdskostnader projektion är och landet t

Är det möjligt som student ett lån på omkring & period; 25 period, att få 000 Euro & comma; när LPAR utomlands &; Australien & rpar; bor & quest;

Jag har ett välbetalt jobb utöver universitetet. Som student har ingen reglerad Festeinstellung, men ett jobb som dessutom appliceras på studien. Eftersom bankerna fråga först och främst för säker inkomst som väntas fortsätta för att inte bara en kor

Totalt Drifts- och period; AV & LPAR, pension och rpar; fortsätta med byte av arbetsgivare och sökande;

Hej! År sedan om en, våra arbetsgivare för alla MA en totala rörelse. AV-abgechlossen. Nu har han ansökt om konkurs, I (41 år) har en ny arbetsgivare och undrar nu vad. Med denna totala rörelse Pensionsskyddet är bäst att göra. Såvitt jag vet finns d

Kan son till en lagstadgad och period; namnges vårdare som ett komplement Managers & quest;

Jag har en lagstadgad. Supervisor (alla områden) en kompletterande handledare för att "stödja överenskommelse" mellan min mor och utse mig. Kan min son här uppgiften utförs (undertecknat kontrakt, eftersom jag inte kan ansluta med mig ett kontra

Om en transporteras i andra EU-länder och period; künstl & period; Befruktning & LPAR, fertilitetsbehandling och rpar; Skatteklass och tid; erkänd & quest;

Om en undersökning genomförs i andra EU-länder in vitro-fertilisering (fertilitetsbehandling) erkänns i Tyskland som en extraordinär belastning? Det var inte används donerad sperma. Är det skattemässigt relevant huruvida samma behandling i Tyskland s

Min mamma är på välfärd kontor sjukförsäkring & period; Behöver vi hennes vårdbidrag och LPAR, Level 1 & rpar; betala & quest;

Om din mamma blir skriven vård, kommer att undersökas om ihbr måste betala tillbaka. Vi kommer att skicka dig Formaulare. Vårdbidraget (kontant betalning av vårdförsäkringen, när patientens vård genom att -meist- närstående) normalt göras av den medi

0
Views
0
Ccomments