B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-20

Uthyrning av makar på grund av denna andra hem behov och komma; skatt väntas problem & quest;

Advertisement

Min make är från oktober versetzt- till München. Det har jag en fristående lägenhet som jag har fortfarande att betala. Skulle det vara möjligt att min man tar lägenheten u. Betala mig hyr, i stället för att jag ger en utländsk hyresgästens lägenhet? Eller kommer statskassan att sedan problem? I flödet av pengar jag verkligen att vi angewiesen- har tidigare separata kontanter, hyra min husband'd verkligen betala.

answers

Skattkammaren bryr sig inte vem du vermietest eller vad som helst. Det är bara den bedömning av huruvida en hyresrätt enligt skattelagstiftningen existerar. För detta är det nödvändigt att det måste hålla en arm stativ. Det innebär leasing, regelbundna hyror, osv, osv .. Då ska fungera även skatt.

Related questions

Uthyrning av en väsentlig grund tjänst

Så, nu jag kommer till min fråga aviserats. Detta är ett verkligt fall, i slutet av som jag inte leva för att se lyckligtvis. Vi har ett A-GmbH. Ensam ägare och VD är A. GmbH handlar om att producera varor och sälja dem, så vi har en Produnktionsunte

på grund av beskattning och bor i USA och period; kan jag quest mitt flyg som annonseringskostnader absezten &;

Jag hyr kunfte som beskattas med 25% i Tyskland. Jag kan göra en flygning och hyra gånger i år hävdade som annonseringskostnader? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de För den t

Rätt till skadestånd på grund av leveransen kommer att ta mycket längre tid än reklam & quest;

Jag har tillåtit mig lyxen av en ny dator. Jag fick veta att efter mottagandet av ca 3 dagar krävs för att skicka datorn. Som tar ~ gavs 3-4 dagar. Jag fick bekräftelse på att mina pengar har kommit, är nu henne redan två veckor. Jag har just ringt f

nödvändigt steg på grund av extrem mögel ansvarig ägare för representation och komma; uppstår & quest;

När tillkännage lägenheten på grund av mögel och flyttar ut, har hyresvärden sedan att ersätta kostnader i samband därmed (flyttkostnader)? Är inte råkar vara en hyresgäst av våra användare "Althaus"? Om inte bättre. Men på din fråga är enkel &q

Makar frivilligt försäkrade sedan 2014 i SHI - post i SHI medan föräldrarna pengar & quest; & quest;

Min man och jag är både frivilliga medlemmar i SHI och har nu lärt oss att vi måste betala avgifter för KV när vi går på mammaledighet och vill få föräldrapenning. Vilka är de avgifter och värt kanske privat sjukförsäkring? Vi stannade faktiskt på gr

är premium skydd arbetstagarnas rättigheter i framtiden dyrare på grund av de många tvister och strävan; Vem är låg och quest;

kan man anta att den arbetsrättsligt skydd är dyrt DZT på grund av de många tvister. inför arbetsdomstolen på grund av uppsägningar, konkurser, förkortad arbetstid, etc. Vilken leverantör är DZT. Den billigaste för rättsligt skydd inom arbetsrätt? De

Jag vill avdrag på grund av underförsäkring undvika & comma; med vilken försäkring jag måste titta & quest;

Man hör ofta att det finns avdrag på grund av underförsäkring och sedan får du tillräckligt med pengar, skulle jag vilja undvika, med vilken försäkring jag måste titta på det? Och det ett tips som du har rätt försäkring? Du kan identifiera två sätt d

Löneminskning på grund av sjukdom och komma; En efterföljande läkarintyg eller vilken effekt & quest;

Kan teoretiskt därefter skicka en annan ärztl. Intyga att utrota sjukdagar, som annars skulle leda till löneförlust? Du var verkligen inte minskat på grund av sjukdom i löne - som skulle förbjudas - men på grund av unexcused frånvaro. Du är skyldig a

Om på grund av programvarufel sedan början av årliga avgifter för kreditkort utfärdade & quest;

När den antar årliga avgifter på kreditkort sedan början på grund av programvarufel? -som En slags ersättning? Jag hörde i dag på radion. Det var de berörda bankerna (Sparkassen och Landesbanken) föreslog att de återbetala årsavgift av kreditkort, åt

Bill grund av & period; & period; & period; & exkl; Räknar efter mottagandet av pengar & quest;

Jag har fått en faktura från en behörig elektriker. står på fakturan: På grund av 20/12/2008. På denna dag har jag överfört pengarna. Även jag hade en påminnelse med posten med en påminnelseavgift på 10 euro kommer pengarna på kontot för att vara 20

0
Views
0
Ccomments