B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-04

Utestående fordringar för skador på hyreslägenhet

Advertisement

Hej, slutade jag min gamla lägenhet att hyra som vanligt. Under hyrestiden har jag orsakat skada på parkett, den utan accepterar min försäkring. Nu, efter att ha flyttat min hyresvärd min försäkring har rapporterat en annan påstådd skada, men fram till nu (5 månader efter att ha flyttat ut) inte mig. Försäkringen kommer att vara en expert inspektera den påstådda skadan, men min tidigare Vermeiter svarar på en gång till en skrivelse av min försäkring. Min insättning Jag har också ännu inte återvänt. I skriv meienrseits också svarar inte. Skadan är 1000EUR och nämndes inte i handover-protokollet. Jag vet inte vad jag ska göra. I överföringsprotokollet är fortfarande ett tillägg som senare dolda skador ska klippas hävdat dock i denna tvivelaktiga skada genom en uppenbar (djupa repor i bås). Kan du ge mig råd? Tack!

answers

Skadan måste göras geltent mot dig. Oavsett betalar då försäkringen är en annan sak. Så länge han inte informera dig om skadan, kan din hyresvärd inte slå på deposition. Om det inte svara på brevet säkerhet att han inte kommer att känna pengar. därför Utmana dem skriftligen (inspelade) på att betala deposition mindre ett belopp för utestående avgifter ytterligare anspråk.

Related questions

säljs Utestående fordringar från fildelnings varningar

I början av december såldes tydligen öppna fordringar från fildelnings varningar i en auktion till inkassoföretag. Eftersom någon vet mer om detta? Och varför skulle det någonsin sålt? Eftersom det är men även till privata data, etc., eller inte? Du

Kan banken anställda avsluta och komma; om en bifogad fil tas emot på grund av utestående fordringar och strävan;

Min flickvän fungerar för en bank, nu är i fara själv kontot kvarstad, eftersom den inte har betalat utestående skulder. Kommer banken avvisa anledning eller banken kan innebära? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokat

utestående fordringar i Tyskland

Hej! Jag har fortfarande utestående skulder i Tyskland. Bin förra året flyttade till USA och har inte tagit hand om denna skuld. Nu skulle jag vilja återigen tillbaka till Tyskland och jag tar hand också till min utestående skulden. Min fråga är, hur

fordringar

Utestående fordringar backas upp av en exekutionstitel. Vill lämna nu repossessing skatte reklamationer. Är det möjligt i princip? Om så är fallet, hur, helt enkelt genom att skicka dokumentet till zusrändige skatteverket. Accepterar FA och framtida

Hyra: fordringar && semi; rättsskydds

I tvisten om skadereglering (lägenhet extrakt) en skadats av hyresgästen dörr och karm detta har nu vänt en advokat. Hyresgästen vill återvända sin insättning. Han tror att hans försäkring skulle ha täckt mina påståenden som ägare med betalning på €

Begränsning i Revisorer Fordringar

Hej! det skulle vara trevligt om någon kunde svara mig. Följande framsteg: I slutet av 2004, min fru hade en liten sido företag, bokföring, hade vi lagt fram en skatterådgivare. 2005 plötsligt en skatterevision och det hade 5500 € betalas retroaktivt

Tjänstepension man förlorar sitt arbete: är fordringar alltid intjänade & quest;

God kväll! Jag skulle vilja veta vad som händer med arbetstagarnas utestående fordringar till företagets pension, om de förlorar sina jobb, eller företaget måste ansöka om konkurs. Är de alltid förvärvad, eller om du måste lämna planen i Aufhabungsve

kan hyresvärden mer än borgen begäran abstrakt & quest; & quest; & quest;

Hej! Jag flyttar ut ur min lägenhet och hade betalat för foder 8 år sedan en insättning på € 650! Jag vet att jag får ingen insättning tillbaka, nu jag ville fråga om hyresvärden har rätt att kräva mer pengar från mig när han säger att kommer att kos

Smart efterfrågan pengar även efter år ogenomförbar & quest;

Det är också en lång tid efter en olycka fortfarande möjligt att kräva skadestånd om det är klart bara att utestående fordringar har uppkommit som inte var synliga vid första läkarundersökning? Preskriptionstiden är högst 30 år: http://dejure.org/ges

Endast 60 Euro att leva och komma, på min första fråga

Jag bekmme 351.- av månatliga avbetalningar dras för mig. Deposition för min lägenhet, öppna fordringar från Argentina, hastighet för el, månadsutslagsplats för el. Det återstår för mig att leva endast 60.-. Kan dra mig så mycket? Eftersom jag kan ba

1
Views
0
Ccomments