B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-11

underhållsbidrag dras från harz4 & quest;

Advertisement

Barnbidrag är att höjas så, gott och väl men tyvärr, för människor som mig som bor i tid Harz4, som för närvarande är 154 .-- (jag antar att endast ett barn ut) från Arge igen dras kraftigt (så gör mig fråga där barnbidraget för användning har ..). Om körningen från 2009 av samma system?
Tack på förhand någonsin

answers

Tyvärr, ja, den största orättvisa. Speciellt de som ökningen av barnbidraget mest behöver ha inget av det.

Related questions

Kan underhållsbidrag dras av från den skatt & quest;

Min man betalar sedan 2005 underhåll för sina två barn (tvillingar). Med barnets mor, han gifte sig aldrig och aldrig leva tillsammans - ". Gått dum" klassiskt fall av Jag lärde känna honom först efter denna "story" och vi har varit gi

Betala underhållande für ex-fru och ett barn & period; Få nu två barn och tid, vad & percnt; du kan dra av UH & quest;

Zahle underhåll till min ex-fru och barn stöd för ett barn som jag har med min ex-fru. Betala nu för andra gången far med min nya partner. Min fråga: reduceras procent (hur mycket) för underhåll, jag måste betala min ex-fru? Jag vet att saker och tin

Kan underhåll för en levande utomlands ex-partner dras från skatt & quest;

Kan foreneck betalningar för en före detta partner som bor utomlands och från kontroll att lösa eftersom det är möjligt för underhåll inom landet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Rabatt beräknat - har någonsin inte betalat & comma; av vilka belopp kan jag dra av procentsatser & quest;

Som rabatt kalkylera - Jag undrar bara. Jag har länge upphört att betala en faktura så att jag kan dra av den andel av bruttobeloppet eller på nätet (dvs utan Mehrwersteuer)? Tack, vill göra några felaktiga utbetalningen. Om du skalar brutto- eller n

EU pension för funktionshinder: kan jag dra tillbaka begäran & quest;

hej, är arbetslös (Hartz4) och har avbrutit en yrkes rehabiliteringsprogram. Har en begäran om partiell pension (delinvalidpension) tillhandahålls, utan att veta att pensionen bedömt omfattningen / svårighetsgraden av funktionshinder. Har nu tid för

som kan berätta för mig och komma; vad kostar du kan dra som husägaren & quest;

Jag bor i mitt hus egendom själva och skulle vilja veta vilka kostnader jag kan Avdragsgilla i min självdeklaration i detta sammanhang. För allt jag vet, skorstensfejare och uppvärmningskostnader underhållskostnader är avdragsgilla. Hur ser det ut me

Kan flytta förnekas & comma, den Arge & comma, om mor och barn vill dra barnets far & quest;

Min svärdotter vill flytta med sin son till barnets far. Kommer det att finnas problem på den del av Argentina. Barnet är nu tre och ett halvt år. Hur motiverar eller inte, måste du därför angeben.Der Small beror på mycket Vati.Mutter och barn är var

400 & comma, - € Job RV KV U2 och Insolvent avgiften kan dras av som & quest; tjänar inte mer än 400

Vid 400, - Euro jobb betalar socialförsäkrings arbetsgivare pauschla med 30,77% Tilldelningarna U1 och U2 är ändå nciht dras från de anställda men som betalas av arbetsgivaren. När 400-euro jobb skall arbetsgivaren betala engångsbelopp bidrag till pe

Kommer sjukförsäkringsavgifter i beräkningen av underhållsbidrag påståenden som anses & quest;

Min syster är privat sjukförsäkring och deras elever dotter om dem också. Detta har en regelbunden inkomst från en deltidsjobb, som faktiskt överstiger den lagstadgade nivån, så att min syster faktiskt skulle få något stöd barn. Men min systerdotter

Juridiskt biträde i rättegång mot Harz4 & quest; Var kan jag få en advokat och quest; Vem betalar kostnaderna och strävan, och strävan, och strävan;

Min familj och jag, tyvärr, har levt längre genom Harz4, min make har stora psykiska problem, och ständigt flaxande sanktioner i huset. Jag vägrar långsamt akzeptiern dessa sanktioner och att känna sig trygg, har vi också tre barn under 11 år och de

0
Views
0
Ccomments