B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-09

underhållande kontanter för föräldrar i gamla hem

Advertisement

Jag får kosta för min nivå 3 kräver vård i far Altenheim ta och vad är summan av icke tillgångar antastbaren min del?

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

? Hjälper evttl. Detta svar Matrix 11/12/2010 - 13:03
inkomst på en högre skulle betala någon. tillgångarna men annars bestämt hur du här får läsa kannst.man ha några sparade och vi inte vara skyldig att betala:

Högsta domstolen har avvisat påståendet underhåll. Tillgångarna i sonens - så Högsta domstolen inte att arbeta för rätten till underhåll av modern. Därför var han inte kunde betala underhåll. En del av tillgångarna kommer på grund av resor som krävs för att arbeta i form av kostnaden för en ny bil för min allmänna livs behov och är därför inte för underhåll. För övrigt tjäna tillgångar rimliga egen pension och behöver därför inte användas för föräldra underhåll.

http: //www.anwalt24.de/beitraege-news/fachartikel/bgh-neues-urteil-zum-schonverm ....

Ett uttalande här, med olika varianter, skulle ta för lång tid. bara ringa
"Underhållsbidrag till föräldrar i ett vårdhem" i

Related questions

underhållande kontanter som beräknade & quest;

Min vän har sitt eget företag som går mycket bra, jag måste skilja framför mig och skulle vilja veta wiviel underhåll är mig och hur beräknade att han tänker med NEM schablonbelopp på 400 € skulle vara undan. Är det rätt? Min flickvän säger 10% av si

underhållande kontanter för barn

Hur mycket underhåll har jag som pensionär för mitt barn att betala med en gullig inkomst av 1250,. Euro, och hur mycket barnet stöd kan jag dra av om ex-fru, barnbidrag helt in. Tack för din hjälp Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompe

given hus 10 år sedan, föräldrar till hospice och period

Hallå Mina svärföräldrar har gjort min make 11 år sedan huset uberschrieben.Es är allt på notarie. Nu mina svärföräldrar är på väg att gå till den gamla hem eftersom de inte kan göra det. Mamman är inte rätt mor, en stiefmutter.Sie har en bror och en

Föräldrar vill inte betala underhåll och komma; eftersom bostadslån

Jag är nu 19 år gammal och vill lämna hemmet, eftersom det oftare kommer till tvister. Min vän och jag vill flytta ihop. Vi båda gå i skolan och det hänvisar studenter BAföG. Vi båda har en sida jobb till 400 € basis, men du kan inte anta att vi allt

Hyra till släktingar och LPAR, pensionärer med andra hem & rpar;

Kära gemenskapen, Jag köpte en liten lägenhet, men vill hyra ut till släktingar. Följande frågor: 1. Först jag hade planerat bara en förälder som hyresgäst, men eftersom mina föräldrar är redan pensionerad, skulle det säkert vara bättre både ingå i h

Hemskillnad & comma; House & comma; Föräldrar tar att hålla hus

Hej, min fru och jag dela upp just - nu är jag mycket fäst vid vårt hus, som jag, som enda arbetare har investerat en hel del pengar och arbete. Vi själv huset kommer att sälja så som täckte hela skulden, men jag vill stanna inomhus. Min fru skulle v

Varför som huvudargumentet för en begagnad hem i din åsikt & quest;

Vad är fördelen med att köpa en begagnad egendom jämfört med nybyggnation? Ny fördel: Huset är nybyggt enligt de senaste riktlinjerna (uppvärmning, isolering etc.) Enligt den nya statusen har det i värmesystemet för hela livet innan de måste bytas ut

Byggnadskonstruktion med lite EK & period; Befintliga hem strävan som EK &;

Hej Alla, I (26) och min flickvän (23) vill köpa ett hus inom en snar framtid, eftersom intresset under byggtiden är bara mycket låg och inte ser, vi hyr. Har precis kommit färskt från studien och har lämnat skolan, har vi naturligtvis inte sparat my

Hem & LPAR;> & halv, 200sqm & rpar; efterlämna till två barn

Hur kan föräldrar 2 ditt hem> 200sqm vereben utan skatt verkliga grepp om dina två barn? Huset är i ett mycket bra läge och ligger på en stor tomt -> den € Freibertrag inte tillräckligt. Både barn skulle flytta in i huset. Skulle det vara möjligt fö

Husägare sedan 2005 - Att flytta till ett annat hem 2009-2010 bidrag fortsätter att löpa ut och quest;

Eigenheimzulage godkänts sedan 2005 och betalas - säljs i 2009 gamla hem, matas ett annat hem. Det sades att under 2010 bidraget upphör, nu FA har det tillåtet att behålla eller behöva betala men ändå betalt? Konsultera sålunda företrädesvis till ska

0
Views
0
Ccomments