B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-14

Underhåll stämma där efter installation & quest;

Advertisement

Mina föräldrar separerade när jag var fem, mina två systrar var 7 och 9 är underhållande var nciht längre uppdateras. Idag är jag 19 och har min far flera gånger begärt att uppdatera underhållande eftersom jag / vi tydligt mer än sammanlagt 600 € betalas. kan jag anterior en ytterligare betalning, och i så fall hur långt tillbaka och hur alls?
och för närvarande tjänar jag 1000 € per månad, men har inte slutfört sin utbildning, så att han inte längre behöver betala ja, men vad händer om jag tjänar mindre igen, han måste betala igen?

answers

Efterföljande underhåll kan inte krävas. Det finns inget att göra.

Du och dina syskon är nu av ålder. Om båda föräldrarna barunterhaltspflichtig. Så när underhåll krävs, då hans far och mor.

Om du inte är ett helt år gammalt barn i utbildning, har du ändå ingen rätt till underhåll. Även om du inte har slutfört någon utbildning. Men du arbetar det själv för din försörjning.

förfrågningar kommer inte att hjälpa dig eller din mamma (så länge du inte ännu 18 år var), skulle behöva ansöka om en översyn inte i domstol, har du inte gjort - otur.

Den andra frågan är varför har ni inte avslutat yrkesutbildning - du har en trasig, du inte göra, etc. etc. så länge det inte är känt, tar glaskulan som är men en semester.

Related questions

Barn Mor i Hartz IV överens med werdendem Far & comma; inget barn underhåll betalas & comma; gör det & quest;

Nyligen hade fallet: barn mor Hartz IV hänvisar i 3 månader gravid, kommit överens med den blivande fadern att detta måste stanna underhåll för barn. Jag så att detta inte kommer min, eller skulle det wirkich om de vill ha för barnet inga ekonomiska

Vem gör efter sista skilsmässa underhåll för minderåriga barn lämnar & quest;

En god vän till mig är frånskild och vill göra ett annat barn stöd för två minderåriga barn från hennes ex-make hävdade. Vårdnaden fortfarande med båda föräldrarna. Under separationen, har hon kämpat mot honom för ett yttrande. Kan göra igen underhål

Begärd ARGE de belopp som betalats till mig av mannen tillbaka o & period, upphävande av underhåll och strävan; Vad då & quest;

Hej, jag separerade från min man för lite mer än ett år. Det har resulterat i två barn i äktenskapet. (8 + 10) på underhållsbidrag för barnen jag har betalat från Sparbanks erhalten.Ab nu min Mann.Mietzuschuss och så laddade Office of mich.Seit I Sep

kan min före detta fru avstå från underhåll och harts 4 tillämpa & quest;

Jag lät mig från min fru vaginal närvarande jag betalar separations underhåll om skilsmässa är genom ville ha min (fortfarande) kvinna utan underhåll och harts 4 takt projektet. Är det möjligt überhaubt eller på kontoret med frågor i ansökan för unde

Hur är mitt innehåll på underhåll för mig att räkna & quest;

Hej! Jag är helt med förlust. Jag har 2 barn mitt ex som betalar inget underhåll, eftersom jag får underhålls barn betalningar från socialtjänsten. Nu har jag från min nya relation (nu tyvärr EX) och ett litet barn och han är nu för mig och den lilla

om barn far flyttar utomlands och komma; vilken rätt då reglerar mängden underhåll och strävan; Tyska lagen & quest;

min vän har valt, måste höja sin son i Spanien från far till lassen.Sie betala därmed räkningarna, men vet inte vilken lag här underhåll beräknas. Tysk rätt eller utländsk lag? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade

Kan man för eigenverbrauchten ström av ett solcellssystem även intresse och komma; Underhåll och komma; Försäkring bosätta & quest;

Eller ska vi alla kostnader noggrant isär expect-vad är fastsatt på vad som inte är? Eller så kan du få som försäkrings också dela räkningar för uthyrning u. Egen konsumtion? Mindre även för egen aktuell inkomstskatt? Snabb och billig hjälp för din s

När kommer hyresgästen står för kostnaderna för underhåll och reparation av uppvärmning & quest;

Har en ny lägenhet hyror. Jag kan nu utföra underhåll. Här också vissa reparationer uppstod eftersom det är en äldre anläggning. Nu är allt fungerar. Kostnaden för reparations- och underhållstjänster jag accepterade att jag vill hyresgästen att passe

Tyvärr har jag bara hittat inaktuell information: Är inköp av skol med normalt underhåll enligt Düsseldorf bord betalade & quest;

Hej! du menar de så kallade särskilda behov! definieras för särskilda behov 2015 inkludera ytterligare kostnader som ojämnt uppkommer. Oregelbunden enligt § 1613 punkt. BGB är ett barns behov som inte kan förutses med sannolikhet och därför även med

Underhåll för kvinnor - Hur länge & quest;

Så följande problem, vill min fru att skilja dig efter 1,5 års äktenskap och har vaginal! Vi har två barn 3 år gammal är gammal i barnkammaren och 1 år! Hennes föräldrar tid körs i sommaren av och skulle / kunde arbeta igen, har också erbjudit en € 4

1
Views
0
Ccomments