B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

barnbidrag avdragsgill underhållsbidrag Rätt underhållande support och plus barn; underhåll 2013-06-17

Underhåll: hur mycket är avdragsgill för en student & quest;

Advertisement

Någon här vet hur hög avdragsgilla en timme ankor? Det handlar om underhåll av sitt barn.

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om studenten är effektiv (det når en deltidsjobb), då den avdragsgilla är cirka 900 euro.

Det skulle bara vara att klargöra om i innebörden av en elev är anställd. Då skulle det finnas 890, - euro, annars 770, -

http://www.123recht.net/article.asp?a=18692&ccheck=1

Related questions

Underhåll - det finns olika avdragsgill för makar underhåll och barn Underhåll & quest;

Måste något begära underhåll (allt är nytt för mig, tyvärr). Finns det i storlek en annan självrisk för makar underhåll och barn underhåll? Och vad är dessa belopp? Tack till alla som hjälper mig med sina svar. Självrisken yoy. minderåriga barn är 90

Underhåll - hur beräkningen av avdragsgill kravet på en gift med barn

Så sällsynta eller komplicerade mitt fall är eigtl. Inte, men eftersom jag har inte ens en nästan liknande exempel i Düs.Tabelle och inte heller finns i de riktlinjer som hammare, skulle jag be om er hjälp, hoppas åtminstone ett tips att få eller erf

Otillräckligt underhåll av föräldrarna - som du kan ringa och quest;

En vän till mig får inget underhåll eller mycket lite av sina föräldrar, trots att de är mycket rika. Jag har redan talat flera gånger om möjligheten att stämma med sina föräldrar på underhåll, men det är naturligtvis ett stort steg som kan leda till

Hur mycket underhåll jag måste betala för mina två barn & quest; Stöd barn blir mer min fru och period;

Vill även fråga hur mycket underhåll jag måste betala för mina två barn (10 och 15 år gamla). Stöd barn blir mer min hustru. Nettolön av 1300 euro. Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.exp

Vem kan göra anspråk på underhåll av mindre barn i föräldrars separation hävdade & quest;

Den 10-årig student som bor med sin mamma. Hans far och moderns make har separerat från henne och dras bort. Vårdnaden är dock fortfarande med båda föräldrarna. Vem kan göra underhåll av studenten lämnar in? Modern Sonens eftersom processen är ännu i

Hur mycket underhåll för 21 år gamla dotter i Utbildning & quest; & quest;

Hallå Min 21-åriga dotter börjar i september i år till en utbildning. Hon bor med mig. Din Aubsildungsvergütung är brutto: 1 års utbildning 493 euro 2 års utbildning 554 euro 3 års utbildning 623 euro Nu min fråga: hur mycket underhåll behöver hennes

Löneskatt återbetalning som student & quest;

Jag har en fråga för inkomstskatt. Jag har arbetat under mina studier i ett företag (Belöningen är väl över 400.00 och motsvarar en "normal" nivå) Vilket påminner mig, naturligtvis, var inkomstskatten dras av. Sedan oktober har jag arbetat som a

Underhåll för 6-åriga son från icke äktenskapet & quest; & quest; & quest;

Hej, jag har en son med min ex-flickvän som jag inte var gift. Du mitlerweile gift med en annan och har ett barn med honom. Jag betalade hittills varje månad underhåll av min son. Nu är jag utan arbete, och sade till henne, jag kommer att betala till

Varierar barn underhåll för oäkta barn av icke-äktenskapliga barn & quest;

En vän har nu fyllt 18 år, fortfarande en student. Hon hade hört att barnet underhåll av oäkta barn är inte som legitima barn. Det är ett oäkta barn, och kommer att göra även underhållet mot sin far hävdade nu. Är denna uppfattning korrekt? Snabbare

Underhåll - hur mycket du kan från den skatt & quest;

Hur stor del av underhållskostnaderna kan vara efter en skilsmässa mot skatte? Vanligtvis ingenting. Underhållsbidrag kan ändå skatten inte åberopas, eftersom det är barnet beror i alla fall. Makar stöd är avdragsgill underhåll i en specialutgåva av

0
Views
0
Ccomments