B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-20

Underhåll för barnet från att återhämta

Advertisement

Jag är ny här och kanske någon kan ge mig lite hjälp i förväg

Jag är skild och har en 6-årig son med dig.
underhållet beräknades 3 år sedan och han hade indikerat att han får 1600 euro netto.
Nu har jag bett min advokat en signatur på ett hämta amt och denna utgåva inkluderar hans einfunkte begärs för omräkning av underhåll för sonen.
nu ser det ut som han förtjänar netto 2800 euro för 2 år och har men bara betalat 202 euro för sin son.
Han är omgift och har ett barn eftersom du kan från att återhämta underhåll för barnet.

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej, jag hade själv att göra med dessa saker, jag kan bara råda dig att gå Jugenamt och begära en förmyndarskap som hjälp i juridiska frågor och skriva fadern också ..... Du kan även vid arbetsgivarens löfte .. ..... allt utan advokat ...... om du fastnar frågar mig .... lycka Luna

Barn underhåll beräknas enligt inkomster, och om din ex-make hade mer intäkter senare skulle han ha betalat mer barn underhåll. Är nu inget underhåll professionell, men jag tror att du kan den del som han har betalat för lite för barn underhåll, från återhämta sig.

Related questions

Make & comma; Separerade & comma; begärde Hartz IV - hur då läufts med underhåll för barnet och strävan;

Min brorson är en man separerat begärde grad Hartz IV. Hur då läufts med upprätthållandet av hans barn? Får han inte betala? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de För barnbidr

Underhåll från barnets far under graviditeten när Hartz 4 hänvisar & quest;

Om man har faktiskt redan före födelsen av underhålls barn kraven slutligen inträffa redan under graviditeten många kostnader, som bärs i förväg. Någon som vet? Den berörda personen avser Hartz. 4 Svaret är inte korrekt. Rätten till underhåll av mode

Kan minimalt underhåll för barnet att minska sina egna bidrag till livförsäkring & quest;

Man måste senare måste det, så jag frågar mig själv, hur u barn underhåll. Pension kan förena. Kan man mot uppvisande av varje månad. erhålla priser för livförsäkring som du betalar mindre underhållsbidrag? Upprätthållandet av barnet måste komma förs

Har man ha inget underhåll för barnet pay & quest bibehållen Meisterbafäg;

Är det någon som vet om det någonsin Underhåll Betald, med hänvisning mästare studielån, 800 euro har en men själva kvar, eller hur? Mottagandet av Meister-BAföG betyder inte automatiskt att du måste betala inte längre beroende. Men det är du, förmod

Inget underhåll av barnets far & comma; som stöder Mother & quest;

Jag hörde från en vän som far till hennes 2 barn betalade inget underhåll. Ekonomiskt är det en mycket dålig och blir Hartz. 4 Jag fann din uppmanas att stämma, men hon sade att det skulle vara meningslöst, eftersom fadern någonsin har några pengar.

Min flickvän är gravid med mig, men med mig bröt upp och period; Måste jag fortfarande att betala underhåll för barnet och strävan;

Hello aexhamar, när det kommer till ditt barn, är du skyldig att göra underhåll. Du kan dock avsatte underhållsbidragen från skatten. Det finns två alternativ: special kostnader / extraordinära börda. Om du har frågor, låt mig igen. hälsningar Din kl

Var en notarie kontrakt med avstå från vård underhåll för barnet fram till 3 & period; Geb & period, tag giltig

skulle kunna vara i en notariatshandling överens avstå vård underhåll för de första 3 åren av barnets liv? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Nej, omoralisk, ineffektiva oc

Underhåll för barnet & quest;

Hej, jag är skild och har två döttrar i åldern 8 och 11, men jag betalar min lön enligt anhöriga till Düsseldorfer tabellen. men vi har sedan aldrig låta specificera vilken domstol. Min fråga: Min ex-fru har nu gift sig med henne "rika" partner!

Hur länge underhåll för barnet måste betalas & quest;

Dotter till en vän har nu avslutat sina studier, men ingen kropp. Fortfarande betalar min flickvän underhåll, men det har åtagit sig, och i så fall hur länge? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär

Barnets far underhåll skuld ge denna gåva som är lika lätt och komma; gör Jugendamt problem & quest;

Om du vill ge barnet en chans far och underhålls barn fordringar i de senaste 2 åren skulle frivilligt avstå, fungerar det? Eller så finns det problem med socialtjänsten? Naturligtvis skulle barnet mamman också kräva av sociala tjänster inte längre U

0
Views
0
Ccomments