B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

underhållande civillagen Law familjerätt underhållande snarare civilrätt underhållande & plus; ganska underhållande 2015-03-29

Underhåll av narkotikamissbruk

Advertisement

Min fru har en drogmissbrukare son, har han gjort ett uttag på sjukhuset 4 veckor före den medezinische service av arbetsförmedlingen har sjuk lämna honom i 6 månader på grund av sin drogberoende.
Han har sin egen lägenhet som för närvarande omfattas av frivilligt stöd av sin mor och barnbidraget. Mat och dryck etc de betalade även när han inte är i Lge auszuzüben ett jobb
Efter en lång kamp med det onda, som varade ungefär fem månader utan resultat, de betalade ett öre, nu säger konsortiet var det inte längre behörig som han är nu sjukskriven. Fadern betalar för närvarande inget underhåll, nu min fråga: är min fru att betala åtar underhåll ??
Tack för din hjälp MFG den Tommsi

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej Tommsi, jag vill inte att byta plats med dig !!!

Hur gammal son är egentligen?
I grund och botten: en sådan situation kan man prova endast med en hel del styrka och familjeband i intresse sitt eget barn att lösa.

Ändå måste man åtmin all kärlek för barnet, inte avstå från sitt eget liv.
Det är och måste också finnas gränser!

Beroendet i sig är inte omfattar bara en gång från ett underhållsbidrag. Först när ett uttag förnekas och ingenting görs för att återställa förmågan att arbeta, har inget underhåll som ska betalas.

I vissa städer finns det stöd för missbrukare och deras familjer. Skulle det kanske något för dig? såsom

http://www.berlin.de/lb/drogen-sucht/wegweiser/

Jag tror att det kunde du professionell rådgivning som här. K.

Moraliskt Jag hittar din fråga-ja, då du inte har bett. Jag undrar bara om ens din fru och barn Mor av läkemedels patienterna verkligen har ett svar vill drogberoende är en sjukdom, och för att låta någon ner än din egen mor, jag kan inte tro att hon vill, men naturligtvis jag förstår också ditt intresse för att klargöra hur det skulle se ut i lag. Jag vet inte, men jag rekommenderar starkt för att närma sig dessa frågor i rådgivningscentrum som dessa:
http: //led-nds.de/informationsmaterial/wissenwertes-fuer-eltern-drogenabhaengige ...

Related questions

Om det finns också en skyldighet för föräldrar Underhåll & comma; Om förälder har aldrig brydde sig om Child & quest;

Måste betala för föräldrar minderåriga barn, även om till exempel fadern har aldrig brydde sig om barnen och och har inte betalas regelbundet underhåll. Kontakta fadern är också inte. Fadern, dock bli en socialfall. Snabbare och billigare rådet om fa

Barn underhåll förkortar & comma; eftersom hänsyn till mamman inte betalar

Hej, jag har separerat mig för ett år sedan av min fru. Vi har en 5-åriga dotter, som jag betalar månatligt underhåll. Min mobiltelefon kontrakt med en partner kort för det (var före separationen så). Här har vi kommit överens om att det kommer att b

Hur är mitt innehåll på underhåll för mig att räkna & quest;

Hej! Jag är helt med förlust. Jag har 2 barn mitt ex som betalar inget underhåll, eftersom jag får underhålls barn betalningar från socialtjänsten. Nu har jag från min nya relation (nu tyvärr EX) och ett litet barn och han är nu för mig och den lilla

Underhåll betalas till ex-flickvän

Har en fråga till dig, hoppas här kan någon hjälpa mig på! Min morbror var tills nyligen med sin flickvän (inte gift). Har tillsammans en 3-åriga dotter. Den ex-flickvän hänvisar pengar från Argentina och min farbror har ett heltidsjobb. Han är nu, e

Hur man beräknar ARGE underhåll av inkomstskatten år 2009 Uttalande & quest;

Citat: Hur räknar ni underhåll från årlig avkastning inkomstskatt under 2009? Vi beklagar att min fråga (s) var inte helt klart. Jag måste betala för min 11-åriga son vid ARGE underhåll Nur. Efter mitten av juli 2009 fick jag inte något mer från kons

Om mitt separations underhåll & quest;

Min man och jag är! 0 år gift och är 3 månader separat. Jag arbetar 135 timmar. Per månad och tjäna € 920,00, min man tjänar i genomsnitt € 1,500.00. Han har tagit ut ett lån 2 år sedan (för att bygga ett hus utomlands) och sedan igen till en köpa en

Endast underhåll och komma; upprepas sedan reparera och komma; som måste betala & quest;

Hej, jag har en "varmvatten solsystemet" på taket. I har hållit du väntar slutligen. Var en tjänst till det utannonserade priset. Men nu anläggningen inte längre EFTER underhåll gjordes. Egendom där så kallad, som har kommit igen och hade en &qu

Bin i skyddstillsyn & comma; vill göra något nytt och komma; tillät mig arbetsförmedlingen underhåll Lock & quest; Om jag Selb

Jag började 3 veckor, kommer att tillkännage sig prövotiden kan neka mig arbetsförmedlingen mitt uppehälle? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Du menar ALG 2 för underhåll kan inte l

Harz IV nytta gemenskap och underhåll barn

Jag har en 13-årig son och är gift. Från en tidigare samboende, jag har en 18-årig dotter för vem jag skulle hålla tal. Min fru har arbetat länge sökning. Vi hänvisar bredvid min inkomst också 70, -Euro harts IV och avser ett behov gemenskap. Jag nu

Kan jag göra underhåll för Ex-flickvän och min son steurerlich lämnar & quest;

Hej. Jag betalar 850 € månatligt underhåll till min fd partner och min son. Kan jag göra skatten (självdeklaration) hävdade? Hur mycket får man ersättning från butiken. Tack. Stöd barnet inte avdragsgilla. Upprätthållandet av den ex-fru är i allmänhe