B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-02

Tyskland 20 & plus; År & period; Hur är det med all stress och strävan;

Advertisement

när jag tittar på alla mina fall då regeringen har en mycket svår uppgift:

 • skulden har ökat kraftigt på grund av finanskrisen, så tung börda intresse genom skuld
 • baby boomers pension / Pension, ökar belastningen oerhört
 • befolkningen kommer att minska (demografi)
 • bördan av EU: s räddningspaket inte är nödvändiga, försvann

Hur är detta möjligt? Med alla de bördor som väntar för statlig pension, pensioner, minskande befolkning, ökande skuld, etc.

Kan detta gå på i 20 år och därefter? fortfarande kommer en kris, då är det inte säkert.

Vad tror du? Jag är mycket bekymrad.

answers

Hur det kommer att se ut i 20 + år, är svårt att säga. Jag går först på antagandet att det kommer att bli genomgripande förändringar i den monetära och finansiella systemet under de närmaste åren.

Men nu till 2031 och därefter:

 • Jag hoppas att majoriteten av mänskligheten kommer att vara sist vaknade upp (i Tyskland).
 • Det kommer inte längre tolereras, så att en relativt liten grupp av magnater och stora banker bestämmer policyn och omfattar alla massorna i slutet.
 • Om Euro och EU kommer förhoppningsvis att kunna läsa bara i historieböckerna. Även du kommer att vara i historieböckerna förhoppningsvis kan läsa det från en kollaps av EU och euro, har människor i Europa lärt oss mycket, till exempel. Att det är omänskligt och omöjligt att pressa många olika europeiska länder permanent under en ekonomisk politik.
 • Nationalstaterna (även tyska) kommer att ha sedan tillbaka förhoppningsvis på områdena Law, inre och yttre säkerhet. Program som lagstadgade sjukförsäkrings, lagstadgad pension och socialförsäkring, barnbidrag, arbetslöshetsersättning, etc. kommer förhoppningsvis att vara historia.
 • Således ingen inkomstskatt kommer att bli nödvändigt och i övrigt skattenivån kommer att minska avsevärt.
 • Människor kan alltså slutligen sig igen för att hålla frukterna av ditt arbete och får inte längre ge majoriteten av korrupta nätverk av statliga Stora bankirer och industrimän din köpkraft.
 • Således kan man enkelt göra avsättningar mm ritade också själva, för deras hälsa, för sin ålder, för sina barn. Endast i undantagsfall, kan staten ingripa och specifika svåra fall stöd (för ca 5% av befolkningen, men absolut inte för 90%, vilket för övrigt i dag otroligt sätt fallet).
 • Människor kommer återigen att ta vanlig mat och inte skräp livsmedelsgrossistbranschen.
 • Således kommer folk att bli mycket friskare igen. "Livsstilssjukdomar" såsom cancer, högt blodtryck, diabetes, fetma, depression, etc. sedan knappast inträffa.
 • Dessutom kommer människor att vara friskare eftersom de har de kriminella intriger av livsmedels-, läkemedels- och hälsovårdsindustrin (bättre industrin sjukdom), som är ausgrichtet på att behandla sjukdomar snarare än att bota genom att titta, vara.
 • Eftersom staten slutligen dras tillbaka, blir det inga fler kärnkraftverk, som finns även i dag bara för att de massiva statliga subventioner. En annan orsak till att många människor kommer att vara friskare.
 • "Fractional reserve banking" är ett minne blott. Det är återigen handlas på riktiga pengar, bland annat, med guld och silver. Detta gör det också så gott som kan vara några fler krig.
 • Folk kommer att bli mycket förvånad över att du (etc. keynesianismen, en stor del av dagens konventionella medicinen) också tagit tid över 20 år sedan uppenbarligen pseudovetenskapliga dogm bara allvarligt.
 • Många barn och ungdomar, men skyller sina föräldrar, med rätta, hur kan de har manipulerat då endast på ännu så uppenbart propaganda massmedia, från skolor, universitet, etc. från Polikiern.

Tyvärr, men denna pessimism jag ser ingen anledning.

Vilket annat land skulle ha genomfört korta tider en återförening med en DDR utan att ens gå i konkurs densamma, även före detta DDR, med några få undantag var en total renovering fall?

Vilket annat land för närvarande gått så smidigt genom finanskrisen och har en ekonomi som återigen gynnades kraftigt från export till den inhemska marknaden i EU och utanför?

Vi bör inte underskatta den ekonomiska makten och innovation i Tyskland. Så jag currently'm mer orolig Japan och USA.

Tyskland, eftersom jag har stort förtroende, precis som landet har väckt igen efter två förlorade världskrig, återföreningen (ett stort problem i ekonomiska termer) har stagade dessa problem kommer du att komma i kontakt. Men det behöver moderna lösningar, inte bara skatter upp, men anställning av resten - arbetslösa, är mer skatt, mindre sociala utgifter på Hartz IV och Alg I. Den äldre befolkningen längre fungerar, så hon vill - och i pension och skatt är det knappast eller ge välsignelser.

Först trodde jag igen som en glaskula fråga och sedan någon med rädsla för framtiden ....

Men problemen. du anschneidest, är de avgörande frågorna i framtiden.

Och problemet är detta: Varje regering är i lagstiftnings termer - och då måste man klicka på den gröna knappen.

Det finns knappast wirklih begrepp. som är hållbara och långverkande - och det är problemet.

Forskningsresultat där - inga lösningar, och lagar eller projekt verkligen inte.

Därför, för din fråga: DH.

förmodligen problemet är inte i 20 år där, men efterdyningarna är hård, för då skulden kommer tappa kontrollen och en minskande befolkning, kommer vi mglw. Japan-effekten utseende.

Och Japan har en skuld på 200%, så det finns fortfarande utrymme för förbättringar för D :)

Utan koncept vi alla flyger runt öronen, men inte i 20, kanske bara i 40 eller 50 år - och inte bara D men även andra stater.

http: //www.handelsblatt.com/finanzen/boerse-maerkte/anlagestrategie/wir-koennen -...

Man måste snarare fråga: "Vem är idag Germany"?

Svar: bankerna

I allmänhet, är lastbilen i smutsen och mina förutsägelser är att det blir ännu mer berg-off.
På grund av Dr Blum kan fortfarande skriva så mycket böcker om social + arbete. Fackföreningarna är levered långsamt.
- De kinesiska arbetarna arbetar nu f rd .. € 1 en timme. Den tyska arbets morgon för en euro = 1 € jobb.
- Kina har den fördelen: mycket mänskliga = mycket låglönearbetare.
Fördomsfulla politiker har sätt fd globala frihandelsområden asfalterade. Idag en moans om billiga produkter, i morgon du har inget mer att äta på bordet, eftersom ingen mer arbete i landet.

Related questions

Jag har arbetat i Tyskland och komma; men vet inte hur många år eller & period; har hur länge jag betalat skatter och period; Hur kan jag ta reda på, och strävan;

Hej! bäst att kontakta "tyska pensionsförsäkrings" i Berlin (om någon dokumentation av dt. pension längre existerar). Bäst av födelse, födelseort och födelseland visar (när 12-siffrigt nummer pension från Tyskland inte längre föreligger). Numret

Statsskulden i Tyskland och utveckling och period; Betydande ökning sedan 70-talet

Jag ser bara min skuld till Tyskland http://de.wikipedia.org/wiki/Staatsverschuldung_Deutschlands och inse att dessa mitten av 70-talet har ökat betydligt och påskyndas. Nu är frågan: varför denna ökning vid den tidpunkten? Vad kan vara orsakerna? Ha

Utbildning i Tyskland med 34 J & period;

Hej! Jag kommer från Polen, lever mitterweile nio år i Tyskland. I mitt hem har jag genomfört en teknisk högskola i hotell- och restaurangbranschen Vems. I Tyskland har jag arbetat i fem år tillbaka i tiden, är ensam ritning mor med två barn / 12 + 8

Bosatt i Spanien - handelsregistret i Tyskland och period; Hur gör det utan större ansträngning och strävan;

Hej ekonomiska och företagsexperter, Jag är för närvarande frilansar i Spanien, men vill att sättet att bygga en liten Internet-marknadsföring för digitala medier guide. För webbplatsen till vinst, tror jag, är ett avtryck med relevanta handelsregist

Familjemedlemmar som bor utomlands och här i Tyskland familjens sjukförsäkring täcker & period;

Kära herrar, är det rätt att om z. B. en turkisk arbetstagare som arbetar i Tyskland och Sv belopp debiteras att hans föräldrar och syskon i Turkiet kan vara försäkrad fri familj, även om de inte bor i Tyskland? Behandlingskostnaderna för exempelvis

Var rapporterar i Tyskland misstänkt insiderhandel o & period; andra förbjudna manipulation & quest marknaden,

Vilken myndighet som ansvarar för övervakningen av insiderhandel i Tyskland? Och där kan du rapportera misstänkt marknadsmanipulation? BaFin kommer säkert intresserad av som en whistleblower ... Börsenaufsicht.de det skulle vara handledare för en hes

Måste vi i Tyskland svacka fruktade wg & period; många helgdagar i år & quest;

I år är tyskarna troligen rankas som nummer 7 i termer av icke-arbetsdagar. Jag undrar om du kan luta tillväxt Tekniskt också, du kommer att känna igen dessa arbetstagare Friendly år i diagram resultatet? Är nedgångar att frukta? Grekland även rankas

Frilans arbete i Tyskland efter en lång period utomlands

Hej! Efter 10 år i de europeiska länderna (uppehållstillstånd för närvarande i Italien) planerar jag nu att dra våren i Berlin och planerar att arbeta där frilansar. Mina kunder finns i Tyskland och i flera EU-länder (t.ex. Italien, Storbritannien, N

Finns det i Tyskland eller lån och period; Lån mot bankgarantier och strävan;

I USA kan du använda vissa finansiella instrument (bankgarantier, förvaringen kvitton) få lån och deponera dessa instrument som säkerhet med banken. Om något erbjöd också i Tyskland? hälsning En lokal bank kommer i princip godta en sådan motgaranti f

Amerikanska aktier i Tyskland för försäljning och period; Hur man ska gå & quest;

Om du vill köpa amerikanska lagren såsom. Apple i Tyskland, medan euron och inte vill använda dollar, hur kan du göra bäst? Behöver jag om ett konto i USA? I princip kan du köpa amerikanska aktier på tyska börserna (med din tyska mäklare). Problemet