B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-26

tvångsarbete ny lägenhet 50 euro över sart

Advertisement

hej alla
Jag lärde mig nyligen att de hus att hyra bostäder våningen (50m2, € 420 månadshyra) där jag kommer att rivas. Jag är en ensamstående förälder, har min son ADHD är en Föderschule genom fel hyresvärden vi har mögel waurof i lägenheten min son får astma HAR.

Nu fick vi ett erbjudande om en ny WHG är men 50 euro dyrare, skulle jag antar.
Får jag ta detta WHG och byrån betalar mig uppsättningen faller till mig? Tyvärr finns det inga lägenheter under 480 här med en rimlig livsrum

Tack om du svarar

answers

Att du kan stanna i det aktuella bostadsområdet, är verkligen mycket viktigt för din son.

Få även råd från en bra oberoende myndigheter (!!!) råd centrum som här Hamburger

Arbetslöshet telefonsupport

0800 111 0 444 - om du bor i Hamburg / eller miljö

040 22 75 74 73 - om du bor i en annan stat.

Utan mer Du är inte ens det, nej.
Någonstans finns det garanterade en lägenhet som inte kostar så mycket, att vara ärlig.
Du har ingen anledning inte rätt att fortsätta att leva exakt i ditt nuvarande område.

kan fråga på ett kontor men naturligtvis mer att säga än No de gör väl.

Related questions

ALG II nya lägenhet 5 euro för dyrt

Hej! min vän och jag letar efter nästan två år en ny lägenhet, eftersom vi har en baby. Han är insolvent, var jag tvungen att logga in 2010 en utsaga plus har vi även en medelstor hund = Ny lägenhet omöjligt. Nu kunde vi ha en lägenhet eftersom mäkla

Jag måste rädda Lägenhet 5000 Euro & exkl; & exkl; Zahle i 250 Euro omgångar och exkl; & exkl; & exkl, hemlöshet hotar & exkl;

Jag tror att området är inte rätt person att komma till en lämplig kredit. Jag antar att du redan har försökt med din lokala bank för att få ett lån, men det har gått sönder. Därför kan jag säga föreslår som alternativ en online-medierad personliga l

Att hyra en lägenhet moms och quest;

Hej! 2011 hade jag intäkter som föreläsare (4000 euro), Ing.Diensleistungen (7800 euro) och fastighets (hyra en lägenhet 11500 euro, hyr ett garage 3500 euro) Fakturor (föreläsare och Ing.dienstleistungen) hänvisade jag till den lilla regleringar. De

Olika lägenheter i samma lägenheter

I ett samtal med min granne, har vi funnit att jag för min lägenhet 25 euro per månad. mer Kaltmiete lön än de. Och det, i spegelvänd, men i övrigt identiska lägenheter, har vi jämfört våra hyresavtal tillsammans. Är detta en bugg från ägaren, eller

Om jag som en grundläggande säkerhets mottagarna en period 2 &; Lägenheter för & quest;

Hej, någon som vet med kontor? Det handlar om en Arbeitskolege gäller grundläggande säkerhet och kan röra sig för 2: a gången. (Hans första egna lägenhet) Kostnaden för omlokalisering, hyra, etc. tas från de grundläggande fördelar, även om hyran och

Hur mycket är den årliga medlems med hus och mark för ägare av en lägenhet & quest;

Som har detta i åtanke? Har inte hittat! Hus och mark i Stuttgart: Property lägenhet 54 euro, 72 euro enda familj, enda inträdesavgift: 41 EUR. Detaljer kan hittas på hemsidan för den behöriga för dig Haus & Grund. Jag frågade min granne. Lönen nu 80

Kontraktion på grund vigsel och LPAR; kvinnliga par & rpar;

Hej jag tyvärr Hartz IV och jag vill att min lilla en lägenhet - 320 euro som skall betalas av byrån - avbryt och flytta in med min partner i en större lägenhet, också eftersom vi vill gifta snart år. Min partner är pensionär och får en grundavdrag.

Pension från 58 kombinerat med privat pension

Hallå Jag är 32 år gammal och tjänar för närvarande ca 50k Euro netto (73k brutto) per år. Jag har redan samlat in omkring 14 studieveckor i den lagstadgade pensionsförsäkringen. Om jag fortsätter att arbeta tills 58 så jag kommer att samla ca 72 stu

Ökning av värdet på fastigheter på mer energieffektiv renovering och quest;

How do you uppskatta värdet av en fastighet ökar när du gör dem energieffektiva? Är det värt det när det gäller räntan på lånet? Bra fråga! Men: Den minsta bauhandwerkliche misstaget att införa ångspärren en energieffektiv innervägg isolering plus fe

Hyressubventionen för pensionär efter flytt - Hur och var och strävan;

Min mamma är 75 år och bor för närvarande ensam i Ruhr. Vi - (vissa familjemedlemmar) att leva i OWL och vill, drar hon i umsere stad. Du vill det också, men är oroad över att hon och hennes lilla pension på 700, - här ingen lägenhet blir Euro, eller