B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-07

Två sekundära yrken på en oberoende basis - Jag får fortfarande quest ALG &;

Advertisement

Jag har avslutat min utbildning i början av februari och har nu 2 sido yrken på en oberoende basis. Om jag ändå till arbetslöshetsersättning?

answers

Här hittar du all information om arbetslöshetsersättning.

http: //www.arbeitsagentur.de/nn_25650/Navigation/zentral/Buerger/Arbeitslos/Alg / ...

det beror på.

ansöka om ALG udn inkomster nästa aktivitet tyder på, då kommer du att märka det.

Dina uppgifter är för tunn, för att säga något.

Related questions

Deltidsjobb på en oberoende basis förutom till fast anställning - som schauts med sjukförsäkringsavgiften från & quest;

Hej Jag har ett fast jobb och ta i en deltidsjobb, jag arbetar i 1,5 år (kommersiell konto) 4000 Euro (tvätt med fakturering) på en oberoende basis per år. Av de 4000 Eruo efter skatt och avdragsgilla kostnader fortfarande en vinst på 1.500 euro vins

Tjänstebil för privat bruk och deltidsarbete på en oberoende basis och period; skatt

Hallå antas någon har en huvuduppgift och blir det ett företag fordon försett. Som han betalar 1% av listpriset för Privatnutzng. Som nästa jobb är denna egen, fortsätter den här bilen till kunderna. Någon som vet hur det är att reglera skattehänseen

Anställda på en oberoende basis & quest;

Hallå Jag är sedan början av maj som städtjänster självständigt och har en hel del kunder. Nu ville jag fråga om jag kan hyra en anställd på ett oberoende sätt, som jag inte vill bara arbete som jag garkein dag senare datum och begäran att komma till

Ytterligare resultat på en oberoende basis och LPAR, arbetskontrakt och rpar; förtidspensionerade

Jag är i förtidspension och har genomfört en vetenskaplig samhälle ett serviceavtal för att skapa en master (mitt jobb: Tvåspråkig sekreterare fokuserar layout). Slut 3 månader, avgift 400 € per månad, det vill säga totalt 1200 €. Jag beskattas? Om s

och nu äger ett andra jobb oberoende make - gör studie hävdar & quest;

Jag är oberoende sekundär aktivitet (små företag) och kan göra kostnaden för studien för skatteändamål. Nu är min man vill göra på egen hand. Kan jag boka en zweies studie? Bör det finnas två rum? Vi har nu en utvecklad hobbyrum i källaren. Omräknat

Oberoende finansiell rådgivare meningsfull utbildning & quest;

Hej! Jag har en fråga om utbildning för oberoende finansiell rådgivare. Hur viktig är den här utbildningen i praktiken (dvs. banker)? Om denna slutsats är faktiskt mer värdefull än en lärlings som en bank eller försäkring försäljare? Såvitt jag har l

Var hittar jag en oberoende försäkrings konsult för Incheckning & quest;

Kan någon berätta för mig var kan jag hitta en kvalificerad unabängigen Insurance Consultants som kontrollerar min befintliga strategier tid mig? Vilka kostnader kan jag förvänta det? Tack! En försäkringsmäklare gör det gratis. Han skapade en riskana

Vilka yrken klassificeras i riskzonen som Berufsunfähigkeitsversicherung Business & quest;

Beroende på vilket jobb du har, men du måste betala olika höga poster om du vill ta ut invaliditetsförsäkring, eller hur? Finns det en lista över försäkringsbolag, i all risk yrken listas? Med en sådan lista, kan jag inte hjälpa dig, tyvärr, tyvärr.

Är min schufa bas kärna så fina & quest;

Jag har övervägt min Schufaauskunft nätet igår däri är 2 verkställ fordringar under 1000 €, men som kommer att betalas ut till och med bra 5-6 år sind.Mein bas kärnan är 5 till 100%, vilket är normalt i 2 krav rättsligt bindande? Jag läste det i en k

Käre gemenskapen & comma; där kan jag äger oberoende skatterådgivare vissa privata frågor & quest; Tack Da

Hej gemenskap, skulle jag vara mycket tacksam om du kan berätta för mig där jag kan göra en gratis fråga en oberoende skatterådgivare? Många tack på förhand! nika Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begä