B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-03-04

två gånger BAföG & quest;

Advertisement

I två år sedan i förväg för ett år BAföG fick min kosmetika utbildning att göra på en Berufsfachchule.
Nu vill jag komma ikapp i september på college och min examen.
Krig jag någonsin igen BAföG?

answers

I grund och botten, om villkoren är uppfyllda, kan du också få tillbaka studielån.

Men det är möjligt att du redan har året främjande kredit, du kommer att bli så inte finansieras för heltid.

Related questions

Mina föräldrar får 46 & period; 500 & comma, - Euro per år och period; Jag får ändå BAföG & quest;

Om mina föräldrar 46500, - Euro tjäna ett år och jag går utanför en skola av ett rum med måltider gjorde jag fortfarande få studielån. Titta vad gör den tyska kåren till: En av de vanligaste frågorna är, från vilka föräldrar inkomster erhålls BAföG.

Ansökan bidrag trots studenter BAföG & quest;

Kan du om du får studerande studielån, fortfarande få bidrag för Application avgifter? Hej, Ja - för foton, kuvert och markerar utskrifter av dokument, jobbansökan, enheten till intervjun, detta kan du få ett bidrag. Innan du ansöker någonstans, du g

krävs dokument för att ansöka om BAföG & quest;

Hej! Jag fick ett åtagande från college i de senaste veckorna som är det bara att jag tilldelats för denna studie program bin.das men inte studentexamen certifikat eller? Jag ringde varje studentenwerk och de sa att jag behöver en kopia av studentexa

Efter utländsk BAföG oavbruten fortsatt utbetalning från inhemska BAföG & quest;

Hej, jag vet någon som vill till USA för att studera nästa år. Men han har utländsk BAföG begärts från februari till juli tror jag. Sedan i Tyskland Break till oktober. Kan det mellan Jul-okt ändå hämta inhemska BAföG? Eller uppstår mellan betalninga

Om du som student i allmänhet befriad från licensavgift eller bara när hänvisar BAföG & quest;

Jag fick veta att du måste betala som student ingen licensavgift. Men jag kunde på internet bara att upptäcka att en frigörs när man talar BAföG. Är jag fortfarande fri, även om jag inte får en student lån? Nej, eftersom studenter och praktikanter ka

Hur systemet fungerar verkligen BAföG & quest;

Gör eleverna att betala tillbaka pengar som mottagits, som är BAföG ett lån utgör eller är det en äkta stipendium? I BAföG måste betala endast hälften av betalningarna efter examen. Dessutom är det utformat som räntefria lån. För omedelbar återbetaln

Bostadsbidrag för föräldrar och komma; även om barn får BAföG & quest;

Hej! Är det möjligt att min far ansökt om bostadsbidrag, även om jag får BAföG? Jag bor fortfarande med min far. Tack på förhand Det är också möjligt. Bara om alla medlemmar i hushållet relaterade studielån, kan bostadsbidrag begäras (§ 22 Wogg): htt

Kan du tjäna 450 euro dessutom genom att hänvisa BAföG & quest;

Jag hänvisar närvarande studielån, men vill tjäna lite nu. Kan jag lätt acceptera eller måste jag vara försiktig med redan BAföG en 450 Euro jobb? Hur exakt är situationen där? Relevant Din inkomst är finansieringsperioden, inte existerar en månatlig

När kommer du ha rätt till föräldrar oberoende BAföG & quest;

Min son från sitt första äktenskap sedan mars 1st undervisning gjort och vill göra nästa år tekniska högskola, är han sedan mer än 25 år. Finns det fortfarande en möjlighet att få föräldrar oberoende studielån? Här hittar du information om elternunbh

Om gemenskap med beaktas BAföG & quest;

Följande fall: Någon har alltid fått BAföG och har nu chans till ett stipendium. Vad om studielån och stipendium? Påverkat stipendium studielån betalningar? Om så är fallet, hur mycket? BAföG mottagare måste vara försiktiga när de tillämpar samma sak

Kan du som student en NRW terminsavgift lån begäran och komma; om du inte får BAföG & quest;

Åtminstone inte omedelbart behöva betala terminsavgifter eller kan bara BAföG? I allmänhet undantas från studieavgifter? När BAföG mottagare inte är undantagna från terminsavgifter. Men även utan BAföG Du kan ta detta lån om du erfällst följande vill