B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-27

Trots omräkning är fortfarande fel i kommunikationen och komma; vad gör & quest;

Advertisement

Hej!

Jag har redan ställt en fråga för några veckor sedan. I det var en fråga som skattekontoret trots motstånd en påminnelse har gett mig. Efterfrågan av FA är nu från bordet, nu finns det en andra översyn av beslutet (i den första översynen var min angivna kilometer till och från arbetet ingår ej). Nu fortfarande plats men vid beräkning av en alltför hög årlig bruttolön baserat på vilka mig nästan 200 € kommer att hållas inne till bidrag. Insolvens arbetsgivare jag fick ingen lön under månaderna februari och mars och detta erhålls sedan som konkurs pengar. Enligt mina uppgifter, det faktum att den årliga brutto minus tiden, kommer att betalas för insolvens fonden. Så jag gjorde det och som sagt, men FA ut ändå brutto, som inte uppstår av arbetsgivaren. Insolvens pengar inte ens nämns i beslutet, även om jag hade fäst alla dokument i en kopia av min självdeklaration. Hur FA nu föra att revidera beslutet IGEN?

Tack ursäkt på förhand för ditt svar!

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ny kommunikation, nya rättsmedel, nya vägar för upprättelse.

Skattekontoret tar data från skattsedel. Det skulle nu vara den första att klargöra varför uppgifterna är fel på skattsedeln.

En bättre förklaring kan du m. ge E. endast om du har tillgång till handlingarna.

Gå nu med dokument under armen till skattekontoret och gå dit med expediten

Related questions

kritis Måste fel Nebenkostenabrechnung eller kan likaledes reducerad hyra & quest;

En hyresvärd begår årligen samma fakturering fel i serviceavgift uppgörelse och betalar därför nu också tillbaka till hyresgästen för lite. Måste klagar över att misstag av hyresgästerna varje ny eller är det tillräckligt att det sätter igång den här

givet fel kontrollsiffra - kan jag fortfarande är korrekt & quest;

Jag har olika skattenummer - ett arbete som egenföretagare och företagsskattenummer. Nu har jag en arbetsgivare mars misstag fått fel av de två och det bara märkt. Ska jag fortfarande är korrekt och gör det fortfarande vettigt, eller är det redan för

Jag bokat online av misstag fel flygning - Jag får mina pengar tillbaka & quest;

Egentligen ville jag boka en lång helg i Mallorca. Jag är på sidan igen avböjde att kontrollera att allting och måste ha flyttats något. Hur som helst, efter det kom meddelande: som bokat bindning till Madrid. Såg jag återigen en chans mina pengar? J

Makt att ange ett fel slutdatum uppsägning av ett hyreskontrakt ineffektiva & quest;

En vän har avslutat sin hyresavtal som hyresgäst. Han av misstag har angett ett felaktigt slutdatum. Han uttalade uppsägning 31.03.2010 plats så väl som på 30.04.2010. Nu är han rädd att uppsägningen kan vara ineffektivt. Vad säger du? Om det förkast

Fel Quatratmeterzahl i hyresavtalet - vilka rättigheter I & quest;

Genom Rennovierung mig nyligen märkt att ytor av min lägenhet inte uppfyller angivna i hyresavtalet. Du skulle behöva vara ca 15m2 liten. Vilka rättigheter har jag på denna insikt till hyresvärden? Kan jag hyra min tävling senare ännu? Snabbare och b

Nöjda och fel med nätverket av mobila kontrakt ut & quest;

Mal ne fråga: Jag har problem med min tjänsteleverantören. Anställd kopplar för samtal och röstkvalitet är extremt dålig. Min fråga: Kan jag göra detta som en materialfel fordringar och på något sätt komma ut ur min (ganska dyra Allnet-Platt-taxa) av

Fråga för anställning skatt uttalande & comma; Avgångs efter uppsägning avtal och komma; Nettovikt är fel och komma; vad kan jag göra & quest;

Kärlek ekonomisk fråga forum Jag hoppas mycket om dig / er att få några råd. Tack redan för att läsa min fråga! Följande problem: Att 31.12.2014 jag har av min tidigare AG separat (av operativa skäl, en avboknings avtal efter föräldraledighet) .. Ers

Varför är fel på en bank som en skräckscenario & quest;

Jag menar, om bankens kapital går ned till noll, är banken i konkurs. Då hon inte har tillgångar och skulder på ungefär samma höjd. Då tillgångar säljs och därmed tjänar skuldsidan. Okej, kan det ta några månader. Men varför skulle det vara en sådan

Kan konkurs fel när man lämnar in deklarationen senare & quest;

Hej Jag är 2004 i konkurs och vara 2006 i välfärds fas i juni jag igenom 2010 nu har jag de deklarationer från 2005 till 2008 utfärdade 2005 un 2006, är det lojala leverantörer får bidrag för 2007 un 2008, I, halt i grund av välfärdsfasen. sist jag r

Inkluderar strök kattens fel och ersättning från bita sår från & quest;

En Kaztenliebhaberin äger två sällskapsdjur katter. En intet ont anande besökare är också en stor djurvän och vill stroke en av katterna, men lär sig från henne oväntat en bitande och sprätta angrepp på höger hand. Han måste gå till öppenvården medic

0
Views
0
Ccomments