B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-12

Trots 49 år av bidrag 11 & komma; 4 & percnt; Pension avdrag för pension vid 63

Advertisement

Jag är nu inför beslutet att använda en tidig avgång från min arbetsgivare Förutsättning: pension vid 63

Eftersom jag är född 1959 och har 63 redan 49 år av bidrag, har jag antar att min pension avdrag avser min 100% pensionsålder på 64 år och 2 månader, det vill säga 4,2%.

Jag har nu fått ett pensionsinformation och där 11,4% pensionsavdrag mig visas, även om jag skulle gå bara 14 månader tidigare i pension. Det kanske inte är det som är något rätt.

När jag går i pension med 64/2 Jag skulle ha betalat ens 51 år utan avbrott och 100% pension. Jag är lite förvirrad om dessa höga tillbakadragande och känner sig lurade.

answers

Tid sorterings något.

  1. Nu när du är 55 och har förmodligen 41 år av bidrag.
  2. Du kommer att vara 8 år 63 och har 49 års bidrag.
  3. Det måste planeras väl, men vi talar om åtta år. Har du någonsin funderat över vad som har förändrats i pensionslagstiftningen sedan 2006? Är du verkligen säker på att i det område som nu Himmelska fridens in och ingenting kommer att förändras under de närmaste 8 åren?
  4. Den lagstadgade pensionsåldern för född 1959 är 66 år + 2 månader.
  5. Systemet Abschlag fri pension efter 45 års avgifter gäller för dig i 64 år och 2 månader.
  6. Om lagstiftningen är sådan att du antingen bara väntar punkten, eller tiden räknas från den normala tidpunkten, kan det vara orättvist, eller ett kryphål, men i 8 år klagar verkligen möjligen en andra intressenter mot detta förfarande före författningsdomstolen ,

Jag skulle vänta.

Jag rekommenderar dig till 64 år och 2 månader från dagens lag (pension från 63) att gå i pension. Då har du 50 (inte 51) år betalas och ingen pension avdrag!

Tee fria pension vid 63 år och minst 45 års avgifter gäller dem som är födda 1952 och äldre. Endast denna grupp av människor kan, om de uppfyller kraven för att få exakt 63 år, den "ålderspension för särskilt långtids försäkrade". För varje efterföljande årgång eventuell prissänkning fri pension ökade därmed med två månader, i ditt fall till 64 år och två månader, oavsett hur många gånger har ditt bidrag pension konto. Acceptans ( "... Jag antar att min pension avdrag avser min 100% pensionsålder på 64 år och 2 månader, det vill säga 4,2% ...") gäller pensionsminskning så tidigt som möjligt pension är fel. Pensionsåldern till 67 år är oförändrad, därför kan du bara med 66 år och en månad relatera normal pensionsålder. I ett avsteg från arbetskraften vid 63 år i stället för 66 + 1, skulle du har därför ta x 0,3% = 11,4% av inköpsrabatter för 38 månader.

Det går med mig av 14 månader, genom indragning av icke 14x0.3% är ganska få bära 78x0.3%. Jag har betalat 63 svara på 49 år. Tack för tidigare svar

Lagen föreskriver tid före denna förordning. Beklaga att det är inte rättvist, kan du alltid rätt. Jag kan räkna upp ett par punkter.

Även tee fri pension är orättvist i sig:

Vem som helst med nu med 63 går i pension, blir ja 2 år längre tee fri pension än den som går med 65 + x.

På ren svenska:

Åldern på döden är ca 80 år. Sålunda har RV det är en ålder av 63 pensionärer belastas med 17 livränta. Den 65 pensionärer är bara 15 år.

Av detta skäl tee "rättvis" och är inte ett straff, som ofta hävdas

Related questions

Hur länge kan bidrag hängas på en privat pension & quest;

Hej, ville åter kortfattat vad kunskap om privata pensionsförsäkringar. Och jag ville veta om bidrag kan upphävas och i så fall hur länge de kan utsättas för? Så länge jag vill, eller om det finns en maximal exponeringstiden? Det beror på ditt kontra

För ytterligare bidrag overtaxing avsnitt gäller percnt av 1; Intäkter och komma; Hartz IV glömma & quest;

Jag har läst i forumet att det alltför klausul 1% efterfrågan gäller på inkomsten ytterligare bidrag. Men om försäkringsbolaget kräver nu 8 euro och någon i Hartz IV för livs grader gånger 359 euro har (Hyr räknas inte), då detta ändå mer än 2,2% - e

Tee Gratis pension 63 vid 45 års bidrag och komma; är redan pension särskilt långtids försäkrade

Den nya utslagsplatsen fri pension vid 63 år med 45 års bidrag, förstår jag inte, det finns redan pensionen för särskilt långtids försäkrade eftersom få personer med 65 år pensions utan avdrag om de har 45 års betalning av obligatoriska bidrag år (ut

Belönas på begäran bostadsbidrag bidrag om svår invaliditet percnt med 100; detekteras & quest;

Min före detta granne fick endast 1300 Euro pension. Efter en stroke han kan för att tjäna någonting. Är det sant att du får maj bostadsbidrag bidrag om allvarlig funktionsnedsättning upptäcks. Lägenheten är fullt tillgängliga och därför lämplig, men

Känd & comma; 65 J & period; har bara 11 månader av bidrag och komma; får ingen pension & comma; Inlägg är borta & quest; Värva råd och tid;

God kväll. En vän till mig (65 år gammal), har bara 11 månader av insatser i pensionssystemet. Hon vet att hon inte kommer att få en pension. Men hur är deras inbetalda 11 månader avgifter är borta? Quasi till förmån för den försäkrade? Tack för råd.

Finns det ett bidrag på bostadsbidrag i en pension på 1319 & comma; 52

Pensionen min man och jag är 1319,52 vi har en lägenhet som återstår att betalas ut. Kan vi få hyra subvention. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Bostadsbidrag, det finns i princip

Inlösen RV bidrag off mot Hartz 4

Jag har inte nått minimi bidrag till uppnåendet av en pension och skulle därför lämna mig RV betalat återbetalnings bidrag. Fråga: Om en kredit på mitt Hartz4 referens Hej elkchen, om du ansöker om återbetalning av avgifter enligt den statliga pensio

Måste vara ett frivilligt offentligt försäkrings pensionärer bidrag till bostäder Riester pay & quest;

Frivilliga lagstadgade sjukförsäkrings Pensionärer på alla pensioner, betala Riesterrente min kunskap sjukförsäkringsavgiften. När bostäder Riester är oftast ingen hyra betalas om så skulder betalas. Det är för hemmet bidrag konto skatt. Här är ett b

Premiehöjningar i PKV ålder - vad kan man göra åt det & quest;

Är det sant att faran består i en förändring i PHI som att räkna med åldern med orimliga premiehöjningar senare? Kan du göra något åt ​​det, och i så fall vad? I en nödsituation, kan du ändra den ålder då PKV till en basnivå. Detta bör vara åtminston

Försäkring strävan efter pension för delinvalidpension &;

Hej! Jag får från 1 April 2013 en pension på 510 € för delinvalidpension och betala dem bidrag till den lagstadgade sjukförsäkringen. För närvarande är jag fortfarande full arbeiten.Ab September 30 Jag går i pension efter 40 års yrkesliv. men först f