B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-16

Tror du & comma; att den gyllene chip på bankkort dör & quest;

Advertisement

Tror du att den gyllene Chip dör på bankkort? Hur lång tid kommer det att ge till bankkort? Uppfyller också en annan funktion, förutom Geldaufladefunktion?

answers

med säkerhet inte kommer att ge chip för evigt. tekniken framåt här snabbare än du kanske tror.
bankerna kommer alltid något nytt att komma upp, eftersom det kommer att bli det igen, crack sådana system och användning / missbruk för sina egna syften att skada andra.

Tyvärr har påsken min kristallkula använts som påsk och är inte tillgänglig för mig, och jag har inte klärvoajanta förmågor - så bör du din fråga till ett orakel etc. åtgärdas.

Ah, men en sak är säker: den tekniska utvecklingen är ostoppbar och i framtiden behöver förmodligen inga fler kort, men det finns program och du behöver bara vara smart !!!

Related questions

Vad & comma; Om betalaren är en utbildning försäkring dör & quest;

Vad händer om betalaren är en utbildning försäkrings dör? Om pengarna då tills barnet kommer av ålder eller betala försäkring på. Klättring i det andra fallet, stolparna, den äldre av bidrags, eftersom risken för död sedan så måste täckas? Principen

Är den gyllene chip på ATM-kort förfalskningssäkra & quest;

Jag har hört att EC-kort är inte lika manipuleringssäker som man skulle kunna tro det och att de kan vara relativt lätt maipuliert över den gyllene chip. Är det sant och hur kan jag skydda mot missbruk här? för att jag har hört att det är förmodligen

Hur mycket inkomster brauchts & comma; en gyllene kreditkort för att få & quest;

där löne försäljning per månad som är förtöjd, om du får guld eller vanligt kreditkort från banken? Uppfyller också besparingar som säkerhet för det? Så vitt jag vet, den gyllene kortet är nu mer nciht en högre marginal (vilket nästan alltid begärs d

Hur du tar reda & comma; om obligationer i ett företag är säker & quest;

Hur går man tillväga när du köper företagsobligationer? Är det tillräckligt, att uppmärksamma betyg? Det är jag helt obegripligt. Eftersom många människor är rädda för att euron, rädsla för en kollaps av Europa och rädsla för inflation, men de är pla

Bankkort förlorade - chip saldon alltså bort & quest;

Har mitt bankkort försvinner och det rapporterade samma telefon. men glömde att fråga om så 20 euro chip saldon, som jag nyligen draufgeladen är borta eller om banken som möjligheter har hand tillbaka krediten. Tack! Det är som kontanter? Okej. Om de

PKV GKV eller om man återvänder officiellt certifikat & comma; att arbeta inom den privata sektorn och quest;

Hej! Jag anser att min officiell status lösa (från livet) och eventuellt arbeta inom den privata sektorn även i en annan stat. För närvarande är jag privat försäkrad till 50%, resten täcks av stödet. Jag var på Internet (inklusive SGB V) inte riktigt

Hur ska EMV-chip skyddar mot kortbedrägerier & quest;

Hur ska EMV-chip skyddar mot kortbedrägerier? Jag har läst att det bör erbjuda mycket mer säkerhet mot kortbedrägerier. Vet du detta mer detaljer? Chip testvärden är efterfrågade som är knappast efterlikna i förfalskningar. EMV står för Europay Inter

Vad är det chip på bankkort & quest;

Jag skickades ett nytt bankkort från min bank nyligen. Den medföljande brevet var att kortet har försetts med en ny säkerhetskrets. Det var inte skrivit vad som borde vara säker just nu eller vad som egentligen nu så speciellt ger chipet själv. Vad "

Kreditkort utan chip - problem i Asien & quest;

Jag har ett kreditkort utan chip. En vän berättade för mig att jag kunde således ha problem i Asien i butiker? Är det rätt? Vem har erfarenhet? Nej, det inte vara några problem. Men man måste komma ihåg: kreditkort utan chip är relativt lätta att för

Vill mitt barnbarn som en fond köp & comma; vad du tycker om DWS Top Return & quest;

Vill mitt barnbarn (2 år) vilja köpa en fond, så han senare med 18 J en bil kan köpa sig. Vad tycker du om DWS Top Utdelning? Investeringarna i aktier i företag med goda utbyten (blue chips), vilket kan rekommenderas för tillfället? Tack någonsin. Me