B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

kontanter Bank kontonummer pengar & plus; konto kontoöverföring kontoinnehavare EU-direktiv 2012-03-24

Transfer tillbaka och komma; som kontonummer inte är identiska trots nya EU-direktivet och strävan med kontoinnehavare;

Advertisement

En remiss från mig har kommit tillbaka inte densamma som anmärkningen, kontonummer med kontoinnehavaren. Jag får inte längre ange destinationen utan faktiskt. Gjorde det med bankerna, men ingenting förändrats?

answers

Eftersom banken har gjort mer hon läste tar och gjorde dig ett misstag varning, som du mycket pengar kan ha kostat under vissa omständigheter.

Vad du klaga?

I de nya villkoren är att banken endast har rätt till kontonummer / BLZ reserv (titeln är inte: engagerad).

Men eftersom det fortfarande finns en interbank överenskommelse där undersökningen är obligatoriskt för en överenskommelse mellan mottagande namn och kontoinnehavare, i praktiken, är även balansen vorgenomnmen. Detta avtal bör revideras endast i 2010.

kanske det kan vara att "non-konto existerar" det rätta svaret är budskapet i banken är och i verkligheten?

Om du verkligen vill veta, har du din bänk undrar vad exakt är felet.

men du har rätt: bankerna behöver göra någon justering-mer av KTO och ägare. Men du kan. också en möjlighet att din databas gör det fortfarande (eller mottagnings bankerna gjorde och pengarna skickas tillbaka).

som du bör i din bänk för att fråga mig varför remittering returneras. är jag tyvärr inte mycket tydlig.

Den giltiga IBAN och SWIFT / BIC mottagaren lära av detta själva. Deras egna internationella bankkonto faktiskt tryckt på varje kontoutdraget. Dessa data kommuniceras utan också på begäran av banken.

titta på dig ändå vänligen gånger i denna ordning länk:
http://www.banktip.de/rubrik2/20031/Auslandsueberweisung.html

Related questions

Kan jag har en bok transfer tillbaka

Nej, du kan fortfarande nciht en bokad på leveransbärare eventuellt kostnader med vel hitta i Zweistlle, men om en Überwesung är bokad, det är borta. Om det finns en anledning, såsom dubbelbokning eller liknande, då din bank kan komma i kontakt med d

Om pengarna skickas tillbaka till kreditkort - Transfer tillbaka & quest The vårt konto;

Jag får av ett företag pengar skickas tillbaka till mitt kreditkort, är förfarandet i fråga åter redan 2 månader. Om baksidan lägga mig pengar till kreditkort, som nu är så balanserad, sedan kreditkortsföretag överför pengarna tillbaka till mitt löne

Jag har ett lån från chefen få & comma; Nu är den ränta och komma; som jag måste betala tillbaka och komma; dras av från min nettolön & comma; är det korrekt och strävan;

Jag har en studielån emot i mängden 16.200 euro (= 36 månader x 450 €) Lånet löper med en ränta tills löptid 2,85%, är den ränta 31,12 per år. beräknas och läggs till lånebeloppet. Jag är engagerad, efter avslutad utbildning, för att stanna med min c

Träning - Måste jag betala tillbaka kostnaden för kurser till min utbildning och komma; Om jag avgår, och strävan;

Jag har fått ett erbjudande om en utbildningsplats. Följaktligen jag skickade på kurser, som betalas av min arbetsgivare. När jag lämnar företaget, jag måste betala dessa kostnader. Är detta vanligt? På något sätt förstår jag att, ja, men det skulle

Finns det lån och komma, det inte ta tillbaka en månad men z period, B & period; efter 24 månader helt och strävan;

Om du har ingen regelbunden. Inkomst, men i 22 månader kommer säkerligen pengar, du kan sedan få även med enda återbetalning lån? Du hårda lån komma åt någon bank men intresset måste du definitivt månad. i antal utan inkomst kan vara svårt för dig? D

Stimmts & comma; att pensionärer att komma tillbaka till oss några tydliga rundor & quest; Är vi förlorare av finanskrisen och strävan;

Är det verkligen sant att väntar på att hända några pensionärer betala fryser? Är vi hela förlorare av finanskrisen? Hur bara förneka de stigande kostnaderna när intäkter förblir densamma? Visst kan man fortfarande inte säga, men Rentenanspassung för

Kan bankavgifter kräver & comma; när du hämtar en felaktig Transfer & quest;

En vän berättade för mig att de av misstag är ett felaktigt kontonummer som används för överföring. Detta är hennes meddelande några dagar senare. Enligt de uppgifter av banken, är det inte längre så lätt att hämta pengarna. Således önskan en avgift

Är att befrüchten & comma; att du får nya kontonummer och komma; rpar 22-siffriga tal & ;; på grund av EU: s planer och LPAR & quest;

Är det någon som vet hur planerna för banker att se det? Är att befara att du får tilldelas nya nummer? Du har numret men redan. Titta på den första sidan i ditt kontoutdrag. Den består av EN sedan två siffror, då routingnummer och vadderad med nollo

Faktura betalas & comma; men bilreparationer i ordning - pengar tillbaka & quest;

God dag. Jag var på torsdag med min bil i garaget eftersom mig roliga ljud märks. Jag kan utföra reparationen och beglichen.Gestern räkningen omedelbart och idag har jag sedan märkte att ljudet inte kommer bort. Därför var jag åter på verkstaden, men

Skandalösa meddelande straff från Nederländerna

Hej Alla, Idag fick jag från Holland, en påminnelse. Jag hade gått i juni i år 14km / h för fort! Även om jag är en ung, men en mycket bästa förarna och var för första gången i Holland med bil. På gatan där jag blinkade (N61 nära Biervliet, kommun Te

0
Views
0
Ccomments