B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-03

Total förlust och tid; Hur lång tid tar försäkringen med betalningen ska ta din tid & quest;

Advertisement

Min bror i flera månader väntar på betalning av en total förlust. En del har varit över i huvudsak försäkring av den som orsakat olyckan, men inte alla. Finns det tidsgränser som måste respekteras?

answers

Varför pengarna kommer i två omgångar? Fanns det några skillnader? skadan regleras?

Om skadebeloppet är fast, skulle jag påminna nacheinem månad och ange efter 6 veckor en sista gång, då advokaten.

Related questions

Bil har total förlust och tid; Brev deponeras som säkerhet vid Bank

Hej Alla, Jag har en fråga. Jag har en stor lån med en uttagsanstormning och min bil som säkerhet deponeras hos banken (Santander). Nu har det visat sig att bilen har en topplockspackning skador och utgör därför en ekonomisk total förlust. Verkstaden

Avdrag för moms efter total förlust

Jag hade en olycka orsakas inte, min bil har en total förlust. Vid beräkning av restvärdet för försäkringen har undanhållit moms. Är det ok? finns på: http: //www.frag-einen-anwalt.de/forum topic.asp ämne id = 41.573 och höger kontroll = 2? Moms komm

Stängt Kurzläufer medel - kan drabbas total förlust & quest;

Jag igen .... Min sista fråga var ja till en fond som jag inte visste exakt vad det faktiskt är. Nu är jag ett steg längre, eftersom jag vet åtminstone att den relevanta fonden är en stängd Kurzläufer Fund (fint ord!) Kan någon så börjar det, och ber

10 period, 000 euro i fastighetsfonder - någon total förlust - vad de ska göra och strävan;

Innan studera Jag hade ungefär 25000Euro finns 15000 därav i investeringsfonder. Eftersom jag ville också skapa de återstående 10000Euro, gjorde jag en tid hos min ekonomiska rådgivare, som jag klar min ekonomiska situation och personliga omständighe

Alternativ - total förlust och komma; Jag måste sälja biljetter eller gå själva från depån & quest;

Hej Alla, Jag har lidit med en option en total förlust - ingenting wild! Egendom dock nu följande fråga: Räkningarna är fortfarande registrerade i min depå - Jag måste nu sälja (Cortal Consors ger mig € 0,001 per biljett: D), eller räkningarna är fri

Teilkasko ansvar vid selbstverschuldetem total förlust & quest;

en bekant har kommit bort på hala vägar från vägen och landade i ett dike. Hans bil har förmodligen nu en "ekonomisk" total förlust (skada är högre än kostnaderna för reparationer). Han sade att han fortfarande kan lösa krossat glas / brickor på

Omfattande förlust total förlust Inland Revenue & quest;

Hej alla. Jag hade haft en olycka med min egen bil. Det är bara orsakat materiella skador. Andra människor har inte varit inblandade. Det är en total förlust, fullständigt tar på. Restvärdet / utbetalning kommer att vara mellan 15t och 20t. Detta kre

Vad du får pengar vid en total förlust på bilen betalas & quest;

Om den totala förlusten på bilen kom-hur den beter sig då utbetalningen erhålls-man får restvärdet eller ersättnings-med eller utan moms? Kan du svara på det så svepande eller är olika beroende på försäkringen? en kontrollör bör därför fastställa bel

Vad är garanterad vid en garantifond - Återbetalning av belopp som betalats & quest; Total förlust & quest; & quest;

Hej, vad sägs om en så kallad garantifond? Vad är det garantier? Återbetalningen av det belopp som betalats. Om en total förlust då omöjligt? Om du köper för 1050 EUR aktier i en garantifond, som tas ut 5% försäljning avgift, så att bara 1000 euro in

Total förlust även med goda bestånd och strävan;

Kan du faktiskt även med bra hög utdelning aktier, även om endast 40-50% kommer att betalas från vinst, ett högt kommersiellt värde (DAX, Euro Stoxx, S & P 500) och en sund soliditet> 30% drabbas av en total förlust eller är det osannolikt? Tänk på