B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

SHI skatter pensionskostnader kommendera tjänstemän och plus; GKV 2014-12-13

Tjänstemän frivilligt GKV kontroll

Advertisement

Hej!

som en tjänsteman jag frivilligt i SHI och betala det högsta bidraget. FINA kommer cap bidrag till pensionskostnader på 1900-talet. Jag trodde att efter inbördes Relief Act, den fulla bidrag till sjukförsäkring, lika med basräntan eller juridiska tjänster var avdragsgill.
(En ändring i PHI är ingen fråga,. Alla priser var högre än SHI bidrag, trots utbetalning av stöd)

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Beloppen kan vara upp till 2400 euro (ensam bar sjuka / omvårdnad, till exempel för själv) eller upp till 1900 euro (tjänstemän, anställda) hävdas sedan 2010.

Ditt problem är att hela SHI kostnader. Här ingående av ett PKV hade under de senaste åren måste göras för att komplettera det stöd som skulle vara betydligt billigare nedersta raden. Om du är nu lite äldre, kan före redan existerande villkor eller sjukdomar i historien hittas, en PKV avgiftstillägg och därmed höja räntan ännu högre än den fulla graden av SHI. Detta är obekvämt, men kan inte skattemässigt redovisas som pensionskostnader är högre än de belopp som anges.

Related questions

Sjukförsäkringsavgifter under mammaledigheten och LPAR, frivilligt GKV & rpar;

Hej Alla, Min man och jag befinner oss i följande situation: Jag är anställda och sedan 2012 "frivilligt" i SHI försäkrade min årsinkomst över försäkringsbeloppet på € 50,850.00 är. 2013 min inkomst kommer att överstiga motsvarande gräns då och

Man PKV & comma; kvinna frivilligt GKV & comma; oäkta barn familj försäkrad kvinnor och strävan;

Jag har en fråga angående unserere hälsosituationen. Min man är privat försäkrade, jag frivilligt försäkrade enligt lag eftersom jag hade tittat efter min son och inte helt fungerade. Min första barn är inte min makes biologiska barn. Nu är jag vänta

Förändring av sjukförsäkring för barn PHI i GKV möjligt & quest;

i vår familj är mannen i medelinkomsttagare. Kvinnan är i GKV utan meriter, mannen i PKV med alla barnen. Nu är det så att min make wg. kommer att tjäna en olycka betydligt mindre, måste jag gå (kvinnan) arbete och tjäna mer än han (mannen). Kan du ä

PKV GKV förändring & sol, efter föräldraledighet

Hej! Jag är manliga och privat försäkrade sedan 01.01.2012. På 2015/04/01 Jag förväntar mitt första barn och vill från den 7: e levnadsmånaden, är det att gå från 2015/10/01 i ett år mammaledig. Här tänker jag 7 månader inte används för att vara (dvs

sjukförsäkring Schweiz

Hej! Jag arbetar för ett år i Schweiz och är fortfarande försäkrad i Tyskland. Frivillig, eftersom det annars är möjligt enligt KG. Min fråga: Vad händer när jag är arbetslös? Är jag då automatiskt försäkrad enligt lag igen? Även utan ny anställning

Hustru sjukförsäkring under mammaledigheten

Hej, vår dotter kom 28.10.2011 om världen anställnings min fru sprang ut ur en månad senare (inte förlängs). Eftersom det är ytterligare 4 veckor i mammaledighet, har hon en sjukförsäkring AOK (jag PKV, barn frivilligt GKV). Nu är min fru vill ta ut

Agricultural & period; sjukförsäkring

Bin i en Landwirtschaftl. GMH anlitade. Jag hyras på 410 euro. Min man är general manager och har 100% av aktierna. Vi får höra jag var i glidzonen och kan sjukförsäkrings fritt välja. Saken misslyckades. I det här fallet kan jag inte ge. Jag försäkr

Kan Minijob innehåll under innevarande år minskar retroaktivt & quest;

Hej! Jag har en mini jobb. Kan godo överens om en minskning av löne efterskott? Under de senaste månaderna redan innevarande kalenderår. Denna fråga presenterar sig för mig i samband med familjens försäkring, eftersom jag annars ska vara ca 400 € til

Måste min fru i privata sjukförsäkringar & quest;

Hej! följande situation före äktenskapet: Min fru självständigt och frivilligt GKV Jag anlitade PKV. Första barnet med mig försäkrade i privat sjukförsäkring. Nu följande frågor till äktenskapet: Vår andra barn "måste" nu (inte "kan")

Bin som pensionär i GKV frivilligt försäkrade & period; Söker en lagstadgad hälsa & comma; skulle avstå från 120 kontroll för LV & quest;

God dag, jag försäkrad som pensionärer i GKV frivilligt. Söker en lagstadgad sjukförsäkring, som är villig att avstå omdömen om engångsersättning från en kurs inom ramen för 120 kontroll. Vem vet, en eller flera eller kan förmedla? Avtalet löper seda