B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV KDU harz4 ARGE behöver gemenskap ARGE & plus; Bedarfsgemeinschaft 2012-11-10

Tillsammans dra och comma; både harz4

Advertisement

Hej!

Jag är en ensamstående förälder, 2 barn: 18J (avser BAföG) och 15J. Studenter.
nu vill jag / vi drar tillsammans med min partner, eftersom det av hälsoskäl är rädd för att leva ensam, är va ständigt med oss. Man hänvisar också Harz4.
Jo, min lägenhet är 2,5 Zim. Hur som helst mycket liten.

Nu, därför beslutet att gemensamt hänvisa en större lägenhet.

Som nu vägen? Behöver jag förhandstillstånd från det onda?
och på vad jag har att justera själv allt ekonomiskt?

Bor i Berlin Steglitz och vill också ett distrikt förändring beaktas.

Om en erfaren svar Jag är verkligen glad. Tack på förhand.

answers

Tillståndet krävs. Men kommer förmodligen att beviljas eftersom arbetsförmedlingen kommer att spara lite pengar, eftersom fyra-rumslägenhet kommer att vara billigare än två små hittills.

Så, på kontoret.

Related questions

Kan pilot på ett förskott dras normal & comma; är om förändrats under det kommande året till Kleinunternehmerregelung & quest;

Det bör förbetalda helt under innevarande år ett underhållskontrakt för 2 år (moms alternativ ännu, euro), som piloten ska dras. Från och med nästa år, flyttar verksamheten till småföretag förordningen. Kan leda till problem, eftersom tjänsteperioden

Rewe kunde inte dra: - & rpar; & comma; kredit bedrägeri

Hej Alla, I går fick jag ett brev från polisen för att kallelsen. Eftersom jag hade gjort en Kreditkartenbertug. Jag visste att han inte märker det, men sedan snabbt fick reda på vad det är. Min fru och jag har ett hushåll konto där vi pengar betalas

Vad ska man dra slutsatsen & comma; hur man tar hand bäst för Pflegestufte1-3 innan & quest;

Vilka kostnader bör vara försäkrad med vårdnivå ett, två och tre? Det kan inte besvaras så lätt. Underhålls kostnader, är vanligtvis högre än vad du har betalat för den lagstadgade vårdförsäkring. Räcker det egna inkomster för att fylla i luckorna, d

underhållsbidrag dras från harz4 & quest;

Barnbidrag är att höjas så, gott och väl men tyvärr, för människor som mig som bor i tid Harz4, som för närvarande är 154 .-- (jag antar att endast ett barn ut) från Arge igen dras kraftigt (så gör mig fråga där barnbidraget för användning har ..). O

Harz4 & plus; Kommersiell Börja med Foundation & plus; plötsligt 14 och period; 000 & comma, - uttalande av skattemyndigheten 2008

Jag har en oväntad inbjudan till deklaration för 2008 get (trots närvarande Harz4 + Spontan låga inkomster + Underhåll Betald 2 barn) I detta avseende har jag bett om uppskov !! (Skattemyndigheterna men fortfarande vill ha en 2008 självdeklaration me

Rabatt beräknat - har någonsin inte betalat & comma; av vilka belopp kan jag dra av procentsatser & quest;

Som rabatt kalkylera - Jag undrar bara. Jag har länge upphört att betala en faktura så att jag kan dra av den andel av bruttobeloppet eller på nätet (dvs utan Mehrwersteuer)? Tack, vill göra några felaktiga utbetalningen. Om du skalar brutto- eller n

Kan flytta förnekas & comma, den Arge & comma, om mor och barn vill dra barnets far & quest;

Min svärdotter vill flytta med sin son till barnets far. Kommer det att finnas problem på den del av Argentina. Barnet är nu tre och ett halvt år. Hur motiverar eller inte, måste du därför angeben.Der Small beror på mycket Vati.Mutter och barn är var

Hab Ebay Fehlkauf gjorde & comma; Jag kan dra sig ur köpet & quest;

Jag gjorde en dålig köpa på Ebay, jag kan dra sig ur köpet ännu? Det är inte att varorna, jag har precis köpt något jag inte behöver, precis bredvid gripas. Man kan dra sig ur köpet, men måste ställa tidigare med säljaren själv. Om säljaren inte acce

400 & comma, - € Job RV KV U2 och Insolvent avgiften kan dras av som & quest; tjänar inte mer än 400

Vid 400, - Euro jobb betalar socialförsäkrings arbetsgivare pauschla med 30,77% Tilldelningarna U1 och U2 är ändå nciht dras från de anställda men som betalas av arbetsgivaren. När 400-euro jobb skall arbetsgivaren betala engångsbelopp bidrag till pe

Min man har pension & comma, bostadsbidrag & comma, grundtrygghet och period; Vad dras från min ALG II & quest;

Vi har haft både ALG II. Nu är min make får pension, bostadsbidrag och grundtrygghet. Vad är förskjuten eller dras på mig när ALG II? Min makes pension, bostadsbidrag, grundtrygghet På verkar ert uttalande till mig något inte vara korrekt, eftersom f

1
Views
0
Ccomments