B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV sjukdom ALG II försörjning ALG II & plus; sjukdom 2015-02-03

Tillbaka till ALG2 & quest; & exkl;

Advertisement

Jag tycker inte om arbetsförmedlingen ja och är eigentl. glad att ha all rom. Det var en fruktansvärd start från alg 2 till berufsleben..ich hade snåla den första månaden wirkl och fick en återbetalning (ALG få en månad i förväg, men det givande i efterhand) nu är det så att jag min första behandlingsgränssnitt (heltid) hade förlorat eftersom min son var sjuk non stop ... och nu jag känner mig så .. de senaste 6 månaderna var så mycket i mitt liv .. bröstcancer, dog, far, arbete, varsel, separation och son ständigt nunja..jetzt sjuk .. jag arbetar 20 jag std..damit med sjukdom min son mer kapabel att överbrygga timmar med barnvakt osv .. men pengarna går nicht..ich måste hela tiden vad überstd göra detta och varje månad hoppas egot komma ut ... om vi ingenting Zue har KISSING då jag arbetar 2-3 svart std så jag kan köpa det .. som störde mig mycket .. jag är också ständigt sjuk (arbetar ändå) gå zieml på morgends durchfall..dauernd magsår zahnfleisch..hab dagligen och känns som vid den tiden i cellgifter. Därför anser jag tills min son är tre (4mån) att använda som en time out. att avsluta (probezeit) och återigen ALG hänvisa till få mig frisk igen. Jag förväntade att jag ens skulle få mer pengar än när jag arbetar, nämligen 1100, - nu CIH får betala 890, - 1100 - Jag får bara när WHG de första 6 månaderna redovisas (för stor och alltför dyra) vad tycker du? Jag är inte längre i lay livet beslut att treffen..absolut bränna ut

answers

Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du står i yrkeslivet och är sjuk. Så låt dig sjukintyg från läkare och du får en gång i 6 veckor sjuklön (om du är anställd i minst 4 veckor). Efter att ha betalat sjukförsäkringssjukförmåner.

Totalt 78 veckor kan tas så överbryggas innan dess ALGII måste begäras.

Ja det stämmer, jag är på skyddstillsyn :( Jag angsg av följderna där stämningen är redan så så illa eftersom jag redan misslyckats :( som är riktigt dålig i vår bransch. Jag kan inte vara mer än ser därför lät jag anser att avsluta direkt ...
Och tar sig tid att bli frisk.
Min läkare säger att jag måste snarast återhämta sig. Min hematopoetisk är ok men en koloskopi skulle behöva göras och jag förmodligen braeuchte terapi för att lära sig hur det är dags att vara avslappnad.
Jag fruktar bara att jag inte kan täcka ekonomi. Min hyra belasuft till 800, - med gasflödet etc. (vilket är normalt här) och jag berodde till en leasing bil från bättre tider och fortfarande har utbildning skuld. Jag har totalt 1300, - fasta kostnader.

Jag är nu sjukskriven .. Har det sköt hela helgen framför mig och kallade i morse. Vid 11:45 Jag fick min läkare utnämning. Mir gehts riktigt dålig ren tryck .. Har rädsla när min mobiltelefon pipst samtalet

Till dina ekonomiska och personliga problem nu läggas till: hälsa. Redogörelsen för dina hälsoproblem lyssna till något bra, bör du nu prioritera, det viktigaste för ditt barn och din hälsa. Hur länge planerar du att gå "på tandköttet"? I det långa loppet, bara gå fel, konsultera en läkare och beskriva de symptom som i fråga, jag misstänker kommer att skriva arbetsoförmögen sjuk lätt. Den ärade lojalitet till arbetsgivaren eller inte din hälsa måste snabbt och effektivt återupprättas. Detta kan vara bara i den meningen att din arbetsgivare.

Jag är inte längre i lay livet beslut att treffen..absolut bränna ut

Om du menar allvar, rekommenderar jag dig att skriva du omedelbart sjuk och kontakta en psykolog. Här på nätet eftersom du kan hjälpa lite. Genomförandet av råd från Primus du bör också överväga ...

Related questions

Vad kan jag tjäna & comma; när min fru får ALG2 & quest; & exkl; & quest;

Kära forummedlemmar, nu den fråga som intresserar mig sehhhhhr !!! Vi är en ung familj, både studenter och vi har nyligen fått avkomma. Jag arbetar vid sidan av studierna och tjäna / få 400 EUR + 91 EUR (bostadsbidrag) + 300 euro (föräldrapenning). J

Hur lång tid tar överföringen av ALG2 & quest;

I torsdags Jag ringde den person som ansvarar i Job Center och sade att han hade idag (dvs torsdag) i uppdrag att betala arbetslöshetsersättning. 2 Jag får fortfarande en retroaktiv utbetalning, eftersom jag gick i pension från en åtgärd och sedan gl

Gifting Juridiskt kräva tillbaka & quest; & exkl;

Hej, jag är bara mycket förvirrad här och hoppas att någon kan hjälpa mig vidare. Jag ska börja så min svärmor hade mig 2 år sedan 130 euro ges i ett kort för dopet av min son. Du vill ha det nu har tillbaka. Jag fick det kastat henne några dagar sed

arge vill ha pengar tillbaka & quest; & exkl; Är detta lagligt & quest;

Jag flyttade med min pojkvän före 8 månader, jag var innan hatz fyra mottagare skam Vi är båda hand i hand till det onda och har sagt att vi drar åt samma håll och har samma visat i mietvertrag! Som har sagts att allt kom okay.Dan och kom inga pengar

Nuvarande Ex efter en månad dras tillbaka och tid; kan han hålla efterskottsbetalning i augusti & quest; & exkl;

Min nuvarande fd pojkvän har registrerat med mig vid 01:08 och jag fortfarande få 200 euro per månad från JC, är vi också meddelas arbetsförmedlingen. Han är arbetslös och hade ingen inkomst d. H Jag har det finansierat i augusti mina pengar. han har

lånat pengar för att få tillbaka och nu visa exkl eftersom svek &; & quest;

Hej Jag har någon gånger lånat ut pengar till genauzusein € 400, men tyvärr har jag inte hållit skriva tidigare år. Nu den person jag återvände alla pengar med mottagandet som om det är inte vad pengarna kommer ist.jetzt betydande andra av den person

dra till min vän & quest; & exkl; Hartz4 bestämning & quest; & exkl;

hiya :) Är det möjligt att jag kan gå till min vän? Han är lärling och har sin egen lägenhet. Min mamma får Hartz4. Finns det en möjlighet? En vän hade en gång sa att du förväntat när de vill dras indikerar att han kann..stimmt säkerställa en det?! O

Om det vid tiden utomlands rätt till ALG1 eller ALG2 & quest;

Hej Alla, Jag vet inte vilka rättigheter har jag när jag går tillbaka till Tyskland i februari. Därför hoppas jag att någon kan hjälpa mig här. Så: Jag är 23 år gammal, har slutat skolan i 2008, har från 10/2008 - 05/2009 studerade (exklusive studiel

uttag övertid och semester dagar wg & period; Termine & comma; Skrivs ALG2 & quest;

Mene flickvän wrd avslutas blir ännu övertid u. Semesterdagar kommer bezahlt- beaktas i ansökan om ALG2 u. Räknat? Om din vän min. 6 månader arbetat med pjäsen, så att du har rätt till ALG1 - och en förmögenhet beaktas. Det finns ingen ALG1 anspråk e

Kan räntor endast gutgeschrien sparkonto kommer att dras från bewilligtem ALG2 & quest;

Eftersom harts IV mottagaren Jag har fått stöd till ett belopp av 279 euro i januari 2010. På ett sparkonto - Flexibla Besparingar - (sju år i rad) 2010 ränta på 167 € krediterades till mig i december. Räntorna och sparbeloppet ingick i beräkningen s

0
Views
0
Ccomments