B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-09-17

Tiehen gratis i Columbia kontant vid maskiner

Advertisement

är för tid på TARGOBANK (tidigare citi-bank). Så tidigare jag kunde enkelt och gratis pengar monter på Citi-bank i Colombia. eftersom det inte längre finns Citi-bank i Tyskland, är det nu TARGOBANK, så jag är i Colombia utländsk kund och måste i framtida avgifter när de betalas pengar stå.
någon vet en tysk bank, på vilken man kan dra maskinerna runt om i världen, bland annat i Colombia, gratis pengar. Jag är väldigt ofta i Colombia, är avgiften vid bankomater, en avsevärd kostnadsfaktor för mig. så långt jag kunde fortfarande fri pengar citibank dragningen i Colombia på maskiner. du vill, men detta kommer att ändras inom en snar framtid ... då skulle jag kanske ändra mina bankuppgifter!

answers

Om Targobank inte längre är möjligt, bör du verkligen överväga dig, kan banken ändras. skriva När du "sticker ut i hela världen gratis pengar" i Google, kommer du få några resultat. När DKB Bank exemplet tycks vara möjligt, liksom i http://www.samui-trip.de/weltweit-kostenlos-geld-abheben/ comdirect Kanske detta hjälper dig vidare

Global fri kan ta ut kontanter i uttagsautomater ett exempel med Visa-kort DKB eller Comdirect, Master nätbanken (Classic-kort upp till fem gånger i månaden, Platinum Card obegränsat) eller säga med Postbank SparCard (upp tio gånger per år).

Related questions

Ska jag föredrar en bank av Kontant gruppen eller från cash pool Välj & quest;

Vilken av de två bankföreningarna spridda meningsfull och bredare? Kontant gruppen eller cash pool? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Jag skulle föredra CashGroup klart i di

gratis lönekonto för de gamla studenter och sökande;

Hej Alla, som skrivet ovan, jag är fortfarande en student, 27 år gammal, dock eftersom det skulle vara min sparbank kontonummer fortfarande fri. Jag googla flera gratis kontroll konton fann att alla låter mer eller mindre intressant, bland annat 1822

Hur kan jag bäst överföra pengar sparas genom Postbank i USA & quest;

min son kommer snart att studera i USA och för att han redan har sparat 8.000 euro på Postbank. Han är en student och tyvärr får ett VISA varken Postbank eller Amazon, jag undrar hur han kan enklast överföra pengar för universitetet. Vem kan hjälpa o

Är det för Cash Group kunder än det avgiftsfria cashback & quest ytterligare fördelar;

Om jag är kund hos en bank som är i Cash-gruppen, så jag kan stå på gratis bankomater. Njut Cash gruppens kunder ännu fler fördelar? Såsom kontoutdrag kan skrivas ut eller sätta in pengar? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av ce

Billiga betalkort för kontantuttag utomlands & quest;

Jag reser ofta har glada över det, vad kräver höga avgifter mina bank kontantuttag utomlands. Det gäller dessa avgifter stora skillnader mellan enskilda banker? Och bankkort från vilken bank är de billigaste hälsningar dessa avgifter? Tack Avgifterna

1 & period; Svarar för flickor och komma; 12 år & quest;

Hej, min dotter skulle vilja sitt första konto. Där skall ersättningen vara med och lyftas överallt, helst gratis. DKB och Diba utsöndrar tyvärr på Wüstenrot Jag har en känsla av att du vill mitverkaufen alla möjliga finansiella produkter + försäkrin

Hur lågt insättning kontanter och strävan med en direkt bank;

Om du vill sätta in pengar med en direkt bank, då betalar du mer avgifter för butikerna. Finns det något sätt du kan göra det gratis? Kontant betalning vid de få butiker som har någon direkt bank Kontant insättning genom en annan bank Kontant insättn

Vilka kreditkort är strävan bäst för studenter utomlands &;

Vad som är särskilt rekommenderas och fördelaktigt för studenter och elever? Av särskilt intresse skulle vara kort som också är mycket lågt i internationella uppdrag. Själv är jag på DKB och har haft goda erfarenheter med deras kreditkort. Även när d

ING Diba checkkonto - Kan du rekommendera & quest;

Jag har hittills egentligen bara hört bra saker från ING Diba inom ramen för den extra kontot. Jag funderar på att få den fria bytesbalansen med banken, men fortfarande tvekar eftersom det inte är verkligen en filial bank såsom. Sparkassen. Har någon

Regelbundna kund besparingar - du kan sedan ladda att ta ut pengar på alla Sparkassen & quest;

Sparbankerna verka självständigt även regionala en -kan som Sparkasse kund fortfarande ut pengar gratis med alla sparbanker och delstats? Fritt kassaflöde rita - med SparkassenCard hela Tyskland använda 25.000 Sparkasse bankomater Detta är reklam för