B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skadade skador begränsning trafikolycka hävda Återstående skulder privat insolvens 2014-07-25

Tid för kvarvarande skuld över snart - kan göra Gäldenärsskadeståndsanspråk & quest;

Advertisement

En vän hade en trafikolycka. Hon hade kolliderat fot fel med en förare och vill göra penningfordringar på cirka 2000 € hävdade. För dem, å andra sidan gör en privat insolvensförfaranden som de gjorde i år för att ta emot de återstående skulder. Har de rapportera till förvaltare av olyckan eller har begränsningar på påståendet av skador?

answers

Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag verkar ha läst att den ekonomiska ersättningen av smärta inte bör betraktas som användbara tillgångar nyligen. Å andra sidan en måste men gör i genomförandet av fas allt för borgenärernas fordringar ...

Om Smart penningflöden, måste det på något sätt registreras. Så jag skulle tala öppet med konkurs handledare om fallet, så att ni resterande skuld avslås.

Related questions

Om du med en inteckning alltid en kvarvarande skuld försäkring nu & quest;

Det är en betalning skydd försäkring för att kreditera just detta? Kan man dra slutsatsen även därefter, om man bara handen väljer och sedan får kalla fötter? Med en så lång löptid som har fastigheter lån, skulle jag ha en återstående skuld försäkrin

Beräkning av kvarvarande skuld

Hej Alla, Jag skulle vara intresserad hur mängden Restschuldfefreiung beräknas. Och vad händer om du inte kan betala? Tack Amazon Så jag vet det sätt som ni tillsammans genom att dra personlig konkurs med skulder, du får inte göra några nya skulder c

För tidig urladdning av kvarvarande skuld i personlig konkurs

Kan jag (sedan januari 2009 i personlig konkurs / uppförande fasen) Försök igen för att söka en uppgörelse med mina fordringsägare för att avancera till erhålla resterande skulder. Vad ska jag göra eller notera här? Problemet är att mina fordringsäga

Jag har sjunkit samtidigt fiska rute mina flaskor och tid, betala min skuld & quest;

Nix - skulden inte betalas, om du har sjunkit fiskespö fäst antas. Lite mer bakgrundskunskap är redan nödvändig för en kvalificerad svar! Av en mening som du skrev ett svar JA och NEJ kan ges. Om så är fallet, gäller ändå bara värdet. Om staven du in

hyrdes hus verk 2005 GEK 2011, endast bokförda värdet inte berücks kvarvarande skuld

Jag köpte ett hus i 2005, hyrt den och vekauft 2011 med vinst. Genom IRS bara bokfört värde har lagts till Grunde, inte att jag fortfarande återstående skulden hade drauf, vilket innebär för mig, jag måste göra en enorm ytterligare betalning. Skattek

Har du vid en kvarvarande skuld försäkring, en väntetid tills försäkrings sparkar i & quest;

Jag har läst att en vid betalning skydd försäkring har en väntetid. Hur kan du förstås? Väntetid från det ögonblick där man slutför försäkring eller väntetid om du vill använda försäkringen? Vissa RSVs erbjuder förutom död nytta också arbetslöshet oc

Hur tar jag bort betalda skulder i Schufa som privat man & quest;

Vi har betalat under det senaste året någon skuld. Alltid man får ett meddelande om att ha betalat skulder och du kan ta bort på Schufa. Men hur ska jag göra det, säger ingen till mig. Hej, är de poster korsas ut efter en viss tid, som regel. Även om

Ingen bra tid för inträde på grund av USA: s statsskuld & quest marknaden;

Håller ni med om påståendet att just nu inte en bra tid för en marknadsinträde är på grund av den offentliga skulden i USA? Om du vänta lite längre tills situationen har blivit tydligare? Det är en bra tid att vara involverad i att investera i aktier

Skuld till BNP som en stabilitetsindikator & quest;

Halli Hallo, har ibland en riktigt intressant artikel i tidningen "Brand Eins" för en tid sedan. Detta visar skuldnivåerna i konkurs stater i förhållande till BNP. Jag fann att resultatet verkligen spännande och också förvirrande. Reklam godkänd

Tillhandahålla kommersiell skuld rådgivare bättre råd än unentgeldliche & quest;

Det finns några rådgivningscentrum som erbjuder en i frågor skuldfri rådgivning. Finns det någon anledning att ta kommersiell skuld rådgivare för att slutföra? Erbjuda bättre rådgivning av något slag? Här, jag kan inte berätta från min egen erfarenhe