B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-06

Tävling på telefon - hur kan jag mot krav på betalning försvara & quest;

Advertisement

Jag tror inte att mina tider hände men tydligen jag föll på en telefon rip och påstås deltagit i ett lotteri. Nu har jag haft en rejäl betalningskrav i brevlådan. Hur kan jag försvara mig mot det?

answers

Det bästa sättet att Betrügerreien vara det på telefonen eller Internet för att svara är begäran om utbetalning att återkalla. Hela bäst kan vara direkt till advokater leverantörer sjöfarten. Mycket användbart prov brev för sådana fall hittar vägen till konsumenterna "!

Jag tror att om det är så långt, är en advokat krävs. Eftersom du har deltagit i något. Lycka till!

är inte straffbart och inte tillåtet ??

Om telemarketing samtal kommer, säger vänlig att höra igen och hänga upp, detta är den bästa och säkraste skyddet mot dessa samtal och abzocke

Är det ett betalningsföreläggande? Det måste nödvändigtvis motsäger omedelbart och skriftligt, annars är det juridiskt bindande, oavsett den faktiska krav är legitima.

Men jag skulle också strida ändå i allmänhet skriftlig. För vad du skulle ha köpt / tecknade då? Om det fanns en utlottningen?

Related questions

Jag har en påminnelse om en advokatbyrå med krav på betalning från 2009 erhålls & comma; är inte spärrade & quest;

Hej, är allt jag något obekväma, men jag behöver några tips. Jag har fått en påminnelse om advokatbyrå Wagner Pauls och kalv. Däremot varningen inte tillämpas på vissa uppdateringar, men ett krav på betalning från 2009? Kan det verkligen vara? Är int

Finns det samråd med ett krav dokumentation av Bank & quest telefon;

Ofta gör jag en förlängning av min investering telefon klart med bankdirektör. här om nu måste detta leda också ett protokoll, eller om så skulle han ha mig att visa / e-signatur. Eller gäller vid Telefonberatung ett annat system? Snabb och billig hj

Navigerar jag min telefon och period; Kostar det mig att använda vad & quest; Har en Huawei Ascent P6 & exkl;

Är användningen av navigations förknippade med några kostnader? som tänds själva systemet. Det finns system som fungerar utan data eller telenätet. Det finns system som kräver en dataanslutning. Det finns också system som kostar en gång. Det finns sy

Bank kräver ID & period; Rättmätiga & quest;

cirka 22 år sedan avslutade jag en inteckning genom en bank. På begäran lade jag mitt ID då. Om inte OK. Idag banken upprepar sitt krav mitt ID. Ett skäl kan inte ge mig: "Isso" Den fortfarande abzuzahlende beloppet är extremt låg. Finns det en

kan kräva en deposition och quest min hyresvärd efter 15 år;

Jag bor utan problem i 15 år i min lägenhet, alltid i tid betalat min hyra. Nu hör jag från andra hyresgäster som vår hyresvärd en deposition, efter ett år, ok. men också med mig efter 15 år? tack .. Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompeten

ALG ett krav - Vilken lön bestäms & quest;

Hej, jag har gjort under perioden 2009-2012 utbildning kunde efter 11 månader fast anställda och har sedan börjat studera. Innan studera Jag rapporterades tre veckor som arbetslösa och har ALG jag får. Under studierna, jag är för 5 månader i en betal

Barnpension: Har oäkta barn samma krav som legitima barn & quest;

Jag har följande fråga till barnpension: Har oäkta barn samma krav som legitima barn? Eller oäkta barn på något sätt gynnas? Bra fråga, har gjort mig en extra smart. Ja, är densamma för alla. Om man noga övervägas också logiskt eftersom det ahben fak

Vän avlagringar på falska uppgifter om sin vän - som kan kräva pengarna tillbaka och quest;

En vän hade betalat en räkning för sin vän. Nu visade det sig att borgenärerna misstag dubbla beräkningen av förmånen har gjorts. Vem kan nu be om pengarna tillbaka? Vännen kan kräva säkra pengarna tillbaka. Om detta inte är möjligt utan vidare, skul

Var kan jag hitta en lista av rimliga löne krav på Career Förrätter & quest;

Min brorson är på väg att examen och undrar vad han kan skriva in ansökningar till sina lönekrav. Finns det någon lista över yrkesverksamma kunna ta reda på vad som är lämpliga för lönekraven för deras avdelning? Tack Innehåll, inträdes löner efter e

Engagemang avgift från Broker kräver - Är detta normalt & quest;

Hej, jag måste köpa mig efter mycket fram och tillbaka bestämde egendom och för uthyrning som en investering igen. Jag har nu tittat på tre lägenheter och tredje jag fann mycket bra. Emellertid har Broker sade i slutet som om jag är intresserad, jag

0
Views
0
Ccomments