B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-20

Targo olycksfalls avkastning

Advertisement

Hi folks. Jag har tagit ut en olycksfallsförsäkring avkastning för pension för en tid sedan. Jag betalar varje månad 40 euro och betalas nu redan cirka 800 Euro. Jag var ganska naiv eftersom den anställde var så trevligt jag trodde att alla dessa saker. Nu min fråga: Jag får sätta in pengar är verkligen tillbaka? Eller är det av nu alla Skulle nu faktiskt avbryta eftersom jag så vi har en TARGOBANK om och om mig själv!
Tack för din hjälp i förväg
ela

answers

Detta är en olycksfallsförsäkring med återbäring. Utbytet av en sådan försäkring är mycket låg.

En ren olycksfallsförsäkring är en riskförsäkring. Det skyddar mot de ekonomiska följderna av en olycka. I gengäld är bidrag krävs. I ett försäkringsavgiften är något högre, kanske lite lägre i den andra. Men de får något tillbaka normalt ingen försäkring. För att få något tillbaka, måste de betala i förskott mer.

En olycksfallsförsäkring med premium avkastning är en bluff. I princip finns det två försäkring, olycksfallsförsäkring och en kopplad begåvning. Den ökade bidrag jämfört med en normal UV används för att upprätta en huvudstad i en kapitalförsäkring som efter UV genererade bidrag. Glömma denna produkt. Jag är verkligen besviken över att det finns försäkringsbolag som erbjuder sådana produkter

Titta här:

http://www.finanzfrage.net/frage/targobank-unfall-rendite-sinnvoll

Related questions

Är fonder billigare utan avgifter och ge bättre avkastning och strävan;

alltid skrämmer mig när fonden köper de relativt höga inträdesavgifter som faktiskt skall påverka avkastningen. Har jag fel om att fonder med höga inträdesavgifter oundvikligen medföra sämre avkastning? Var annars fastnat inuti kostnader, som man bör

Vilka medel har en fast avkastning & quest;

Jag kom över på internet vid ett utbyte kalkylator för fonder. Vilka medel har någonsin en fast avkastning? Jag är så långt alltid utgått från att fonder har ingen fast ränta. Det finns medel som ger en (oftast) konstant distribution. Dessa medel är

vilken bank sparprogram är i termer av avkastning och säkerhet rekommenderas för närvarande & quest;

Vilken bank sparplan kan du rekommendera mig? Avkastningen på banksparande planera min bank är för låg. Vid en giltighetstid på minst 2 år, har vi 10% avkastning per år på "Sparer-Gilde.net". Huvudstaden är helt säkrad på den tyska banken. Jag r

Ska vi lita på företagsobligationer med en genomsnittlig avkastning & quest;

Regeln är att högre räntor innebär större risker. Om man bestämmer sig för att köpa investeringar i företagsobligationer, då det skulle innebära så att ett band med ett utbyte av ca 2,5% är ganska säker och lite mer än ta hårda kontanter. Skulle som

Scheingewinne- instämmer det och komma; att investerare måste ha gjort någon beskattning avkastning & quest moms;

är det sant att lurat investerare fiktiva vinster har slutligen fortfarande betala skatt? Jag fick veta i går av en granne, jag kan inte tro Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.d

Avkastning på eget kapital redovisas & quest;

Hej! kan någon hjälpa mig med denna uppgift? Det lyder: Ett företag var i genomsnitt under de senaste verksamhetsåret med 4.500.000 - finansierat € kapital. Skulden var 70% av det totala kapitalet. Räntan på skulden är 10%. Det har genererat en netto

Asset omsättning och avkastning på försäljningen

Hej, jag har en viktig tenta fråga som jag kan hitta något svar .. Vilka slutsatser kan till en minskande avkastning på försäljningen med ökande kapitalomsättning? Kan någon hjälpa till med? Tack :) Umsatzrendite multipliceras med omsättningstillgån

söker en säker investering med god avkastning på 100 & percnt; Capital & period, vilka investeringar där & quest;

En Riester kontrakt skulle garantera dig Kapitaltillskott 100%. Men du vill vänta så länge för återbetalningar? Det är viktigt här, även om vilken typ av kontrakt (bank, försäkring, bostad) och som alltid passar din investering önskan i befintliga an

Vad exakt är termen avkastning & quest;

Vad exakt är termen avkastning? Är det vinst eller vilken avkastning? Har någon för mig kanske ett exempel, så jag kan tänka inklusive lite mer. tack Yield är en bländande begrepp, som också kan sprida illusioner. Wikipedia vet detaljer och har förkl

Privat pensionsförsäkring - utländska leverantörer och komma; högre avkastning möjliggör & quest;

God morgon! Jag kanske vill teckna en privat pensionsförsäkring. Nu läser jag i en guide att risken här är mycket låg, så länge du väljer en inhemsk leverantör. Som för mig, är frågan sedan uppstått om det finns utländska leverantörer, där kan vi kan

0
Views
0
Ccomments