B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Lag domstolsbeslut leverans valutakurser främmande & plus; Exchange 2012-09-23

tänk om domstolsdomstolsbeslut inte levereras & comma; Jag är ingen fast bostad & quest;

Advertisement

är i Tyskland utan permanent uppehållstillstånd, det vill säga, jag flyttar från tid till olika vänner.
men jag är skyldig. det men jag kan inte nå ett inkassoföretag o en gerichtl domstolsbeslut, jag vet inte vad som hände sedan ....
någonsin kan hända mig vad ??
ps: vet redan att skulden därmed nich helt enkelt borta är .....

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Det finns då dieöffentliche Zustelung, dvs insättning med tingsrätt letztn bostad användning och relevant meddelande att en leverans är klar.

För sådana fall finns det offentligt meddelande. Skatteverket har en vägg i entrén. Det kommer sedan att publiceras den personen bör xy sista hemvist för att plocka upp inkomsttaxeringen för året XXXX i Zimer XY XY i upp till XX.XX.XXXX. Beslutet skall tillämpas från XX.XX.XXXX som tillkännagavs med alla konsekvenser.

Något övriga skulder också verkställighetsplan.

Om det där hängde en månad, så finns det också verkställas.

Om ett betalningsuppdrag inte kan levereras till den adress, finns det också möjlighet till en offentlig tjänst, så att kommunikationen anses ha levererats.

Tja, även om en bostad är tillfällig, är det åtagit sig enligt rapporten. Om detta inte är problemet innan en ny vad att förvänta sig.

Dessutom, säkerligen har flest vänner leasing och skulle rapportera en inneboende. Annars nämligen vänner också ett problem.

Kostnaderna stiger under tiden fortsätter. Ett vilket ökar problemet.

Nu har jag att förstå problemet om du inte alls är villiga att betala sin skuld. För om jag inte misstar mig, det handlar om att du följer skulden.

Slutsats: problem ökar, öka.

Genom hjälper kontrast Rapport ordentligt, kontakt borgenärer isär och söka lösningar.

när troende pinnar bort kommer det att vara en offentlig anslagstavla. efter en viss tid, den troende en exekutionstitel.

bättre situationen kännetecknas inte.

Related questions

Om en rättegång levereras & comma; när brevlåda tejpas av svaranden & quest;

Jag lämnade in en Zahlugnsklage tingsrätten och fick därifrån stämningen av tjänsten i fotokopia till min kännedom. I det gjorde vi ett förråd tills 21:07:10 och vidare informeras om att brevlådan limmas. Om åtgärden anmäls, eller vad ska jag göra nu

Vad måste i en annons helt ren & comma; om du vill hyra bostad & quest;

Om du vill försöka hitta hyresgäster gånger per annons i tidningen, vilka uppgifter som skall vara ren, som låter du hellre vara ute? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Med korr

Pays delvis täcka endast stölden av Navis & comma; om detta var fast installerad & quest;

Kan mobil Navis garanterar någonsin eller i händelse av skada svåra att upptäcka? Samtidigt finns det kontrakt som har mobil Navis ingår, eftersom det finns avtal som betalar inte bara kollisioner med marken spelet, men med alla djurarter. att låta m

Hur är vi lägenheten i fru och LPAR, en utlänning med permanent uppehållstillstånd i D & rpar; i deklarationen anger & comma; vad vi har att observera & quest;

Min fru (utländska medborgare) bor i Tyskland sedan september 2014. År 2015 valde vi skatteklass förändringarna och därmed självdeklaration beror. Hon har en lägenhet får ett arv från tiden stilleben i ditt land från mormor och äger lägenheten aktier

Vad bör jag tänka som tränare när jag & comma; utanför den huvudsakliga jobb och komma; separat kurser erbjudande & quest;

Hej Jag är heltid tränare och skulle också ge huvudsysslan några kurstimmar som ska betalas av deltagarna med mig. Jag vill tjäna endast 2-3 gånger per år något till mig alltså, vad ska jag tänka på? Har jag vad tecken? Affärerna ???? tack på förhand

Jag är väldigt kär & comma; Äktenskapet är planerad och komma; inte vill tänka prenup & comma; gissa vad de yrkesverksamma me & quest;

Jag är mycket kär, hade kvinnan hittades för livet, äktenskapet planeras. Egentligen skulle jag någonsin nich tänka på ett äktenskapsförord, men man hör ofta sådana dåliga saker, om kärleken inte behålla den. Som jag har så sett här på svaren här myc

Har examen första lön som trainee får & comma; tänka på hur man spendera & comma; vad du har med perioden 1; tjänade pengar & quest;

Fick min första lön som trainee - undrar om hur jag eller om jag gjorde vad ska den ägna spara. Men jag har så mycket att önska. Tänk tillbaka på hur du har spenderat din första pengar och för vad? Ser fram emot ditt svar mycket. Hey Valmin, Så jag s

Vad ska vi tänka på ABC Bank & quest; Private Bank & comma; du kan lita på och quest; Har någon erfarenhet & quest;

Vad ska vi tänka på ABC Bank? Private Bank, som kan lita på? Har någon erfarenhet? För närvarande erbjuder en spar obligation mi 4% under 4 år. En redogörelse för ABC Bank: Vi på abcbank ger dig en försäkran om att dina pengar är i rätta händer, beva

Jag tänker på 24 & period; 12 & comma; 25 år gammal och är i träning till februari & comma, jag sedan januari 20Kindergeld

Det skulle vara trevligt om du beskriver i detalj nästa gång du behöver. Om du tänker på 24/12/2009 25, har du från denna punkt avslutat din 25 år, vilket slutar din rätt till barnbidrag. Så du får från januari 2010 inte längre barnbidrag. Om du däre

Paketet kan inte levereras & comma; eftersom efternamnet är fel och komma; men korrekt angiven och tid;

Jag hade beställt vad mig på Ebay, så långt allt OK. Nu paketet anlände i går, kan man också inse att det är min beställda varor med hjälp av paket (paket). Nu är problemet på den vita listan var min adress, mitt namn, men den sista var fel, i ställe