B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

donation ideell association projekt ideell och plus; klubb 2012-01-03

Tänk om att starta en ideell projekt och tid; fastställa privat eller klubb det & quest;

Advertisement

Jag skulle vilja börja där jag bor en välgörande projekt i staden. Men eftersom jag inte kan finansiera allt själv, skulle jag bara be om donationer, som sedan ska flöda endast i detta projekt. Jag är den enda som arbetar med projektet.
Vad jag nu intresserad av om jag föredrar att inrätta en klubb eller om jag kan göra det privat. Jag vet inte vad skatteverket säger att om jag får en massa små donationer från olika människor på ett personligt konto?

answers

Lite information, kanske det en klubb går i riktning och erbjuder dig dras från deras konto. Else har du du ställer frågan, om du är trovärdig när du ska ställa donationer på ditt personliga konto, varje skänker frågar men efter även om pengarna kommer säkert du bara trovärdig nog eller inte skulle vara en anerkanntner klubb effektiv?

Related questions

hur mycket semester är jag-jag 01 & period; 07 & period, med start 09 och 15 och tid, och perioden 10, 09 avslutas & quest;

I de flesta kollektivavtal är att rätt att lämna uppkommer först efter 6 månaders anställning. Därför är det ledighet noll !!! beror på kollektivavtal. Vi går från 30 dagar semester från: 30 dagar per år = 30tg. : 12mo = 2,5 dagar per månad krävande.

Solar projekt: Risken ökar med internat och period; Investeringar & quest;

i min krets göra några år god avkastning med Solar investerar: antingen genom egna anläggningar eller delta i stora projekt. Ersättningen för solens foder i D minskar, så minskar avkastningen - så min logik. Trots detta, mina vänner tycker det är for

Tänk & comma; Kommersiell avverkning för tjänster som avslappnande massage Tantra Massage & komma; vad note & quest;

Bin upptagen tänkande för att ansöka om en kommersiell för avslappnande massage, tantriska massage etc. vill starta eget och mitt syfte att hyra små kommersiella lokaler, vad ska jag titta på allt relaterat till affärs, skatter, licenser? Var tidigar

Har examen första lön som trainee får & comma; tänka på hur man spendera & comma; vad du har med perioden 1; tjänade pengar & quest;

Fick min första lön som trainee - undrar om hur jag eller om jag gjorde vad ska den ägna spara. Men jag har så mycket att önska. Tänk tillbaka på hur du har spenderat din första pengar och för vad? Ser fram emot ditt svar mycket. Hey Valmin, Så jag s

Måste överföringen på en skattefria EU-projekt & comma; utförs av en bank i landet & quest;

Hej! Jag har insett ett projekt med en kund från Spanien. Huvudkontor och Rechgnungsadresse är Spanien. Alla fakturor var utan moms. Sort Prestanda är Tyskland. Alla överföringar anlände men av en Tysk bank. Företaget untehält en filial i Tyskland me

Socialt projekt höjning & comma; är den enda möjliga medel & quest; Hur & quest;

Sedan en tid tillbaka har jag en idé i åtanke, skulle jag vilja att genomföra tillsammans med en god vän. Är det möjligt någonstans (var?) För att erhålla finansiering för "betala" våra två löner / löner / kostnader, så att vi kan erbjuda våra t

Start Up - hur "och halv, aktier" och halv; disposition av bolagets & quest;

God dag, genom en sammanslagning med ett IT - företag, jag antar att i början av det år som föregår min idé inom e-handel. Så vi är ett lag (totalt 5 personer i åldern 19-20 år) som är involverade i ett projekt som något kan vara mycket framgångsrik.

Skall en ideell organisation skatt för dess utrymme hyra som betalas & quest;

En förening för hyrda lokaler på permanent tillåtet att engagera sig i stadgan. Har klubben moms som normalt gäller för kommersiell användning på nätet betala hyra eller räcker det om han betalar endast netto hyra? Snabb och billig hjälp för din skat

Vad bör tänka på när man köper ett hem och komma; som är byggt bara konstatera & quest;

Med oss ​​i utkanten av ett nytt bostadsområde, där du redan kan köpa bostadsrätter uppstår. Hur fungerar det? Ska vi då betala när du få passerat lägenheten eller letar efter att betala mer för att investerare att bygga? Vad bör du veta när det är g

HRE meddelar att starta på egen hand BADBANK & period; Är konceptet eftersom även tillåtet & quest;

Är den tyska begreppet BADBANK redan mogen? respektive man måste ta det? Enligt Prof.Dr. Dr känsla chef för IFO Munich ett av fem sätt är dålig bank fel lösning, eftersom tidningarna är inte ersättningsgilla och aldrig kommer. Papperet kommer att skr

0
Views
0
Ccomments