B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-07

Ta oftare ändra konton nackdelar & quest;

Advertisement

Om du ändrar konton ofta, då man ofta får som ny kund med den nya banken bättre förutsättningar när det gäller intresse, etc. Det är därför jag fick mina pengar ofta gånger från en bank till nästa överförs. Nu men jag fick höra av en vän att han en gång hört att en frekvent förändring av kontot var inte nödvändigtvis lika bra eftersom bankerna har några tvivel om solvens kunden eller något liknande. Är det så? Vem kan berätta för mig exakt, och det är kanske inte nödvändigtvis en bra idé att alltid köra bästa efteråt?

answers

Detta indikeras i Schufa och i själva verket är det fråga vad bankerna tycker om dig, och när du undan, vill man kanske inte ha glad igen ... Jag skulle du absolut inte rekommenderas. Annars är det inte ser på per diem, etc från men Giro!

Related questions

mer P-konton möjlig & quest;

man kunde ändå säkra över flera P-konton hos olika banker. Således skulle trygg anknytning gränsen verfielfacht genom att justera sina inkomster strömmar därefter. Är det möjligt? Hur testas? Hur Banker vet hur många P-konton du har? Teoretiskt är de

Kan man i en bank så många konton öppna & quest;

Kan du faktiskt i en bank så många öppna konton som du vill, eller finns det en gräns. Jag har sedan erbjudandet om Comdirekt i mitt huvud som är 50 euro, om du har öppnat ett konto där. Kan jag det teoretiskt öppna flera konton och så tjäna pengar?

Registrera sig för konton etc & quest;

Hej! mig rankles som en fråga om. Registrerings konton etc. Finns det ett centralt register över konton? Så det skulle vara en myndighet i en annan möjlig ange mitt namn eller liknande och att få information om var jag har konton? Jag vet att dispens

Finns det barn kontroll konton Internetbank & quest;

Finns det även för särskilda konton för barn redan Internetbank så att du kan vänja sig barnen det? Ja, många banker erbjuder inga särskilda konton för barn, men det finns konton där föräldrarna har myndigheten. I så måtto kan man introducera tillsam

Kan man med 13 två konton har & quest;

Hej! Jag är 13 och vill öppna ett andra konto är viktigt för mig! är det möjligt? Postbank - comdirect Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Visst kan det, men öppningen är komp

värt ett Bausparvertrag & comma; fördelar-nackdelar & quest;

hej, Det lönar sig att ta ut en byggnad lån, även när det gäller eller i samband med ett köp av en fastighet, på grund av intresse, en välkänd har sagt att han är säker på räntan så efter vad som väntar intresse måttligt honom, han har rätt? Vilka är

Om en P-konto nackdelar & quest;

Har återigen om P-konton. Och jag ville veta vad missgynnar en P-konto kan ha? om jag nu satt mig en P-konto innan ett anfall, som skulle vara konsekvenserna för mig? Tja, negativa konsekvenser skulle inte utåt, men med din lokala bank skulle du har

lämna betala kyrkoskatt Bank lika till & komma; On-u & period; Nackdelar & quest;

Vilka för- respektive. Nackdelar Jag har, om jag lika med kyrkoskatt låt innehålls på ränteintäkter banken. Hur hanterar ni det med ditt sparande? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

ALG en en månad på grund av sjukdom representation med 35h och sol, vecka gör & comma; Nackdelar & quest;

Min flickvän får sedan 1,6. ALG en för en månad, bör de göra i det tidigare företaget sjukförsäkring med 35 / h vecka. Har hon respekterar till ALG en då framtida nackdelar? Jag har också sällan hört. Men om företaget har ställt in dem, skulle jag in

Finns det en lista och komma; jämförs i den enda online-kontroll konton tillsammans & quest;

Finns det en översikt, i bara online transaktionskonton jämförs med varandra? Här får du en aktuell konton jämförelse där du väljer din favorit vad som är viktigt. de konton du kommer då att visas i enlighet med: http://girokonto.boerse-online.de/rec

0
Views
0
Ccomments