B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-23

Ta en bil passagerare försäkring verkligen något & quest;

Advertisement

Jag förstår inte innebörden av en försäkring passagerare olycka. Jag har alltid trott för personskada täcks av ansvarsförsäkring av den som orsakat olyckan. Varför ska jag här bekräftar något? Jag står precis på linjen, eller är denna försäkring helt enkelt meningslöst?

Tack

answers

Ja, den åkande kraschen inte behöver. Du kanske redan har även korrekt skrivet "personskada genom ansvarsförsäkring av den som orsakat olyckan", så vad som borde vara där för att lugna dig?
En ansedd försäkringsagent säljer något inte - om inte kunden insisterar.

Related questions

Vilken typ av bil kan försäkra särskilt gynnsamt & quest;

Vilken typ av bil är särskilt låg i bilförsäkring? Detta är säkerligen mycket starkt beroende av vilken typ av bil. Förlust statistik ligger till grund för beräkningen av försäkringspremier Vad faller för många under rubriken jargong, är grunden för

Om en passagerare försäkring för bil behövs & quest;

Värt en passagerare försäkring för din bil eller personskador på passagerare som omfattas av ansvarsförsäkring? Det backas upp av civilrättsligt ansvar med. investera pengarna i stället i en bra olycka och sjukförsäkringar för dig själv. En passagera

Krävs i en hyrbil, en passagerare försäkring & quest;

Jag ville boka en bil på Internet. Eftersom du kan alltid välja om du vill ha överskott eller inte. Även en passagerare försäkring du kan ta ut. Vad är poängen? Behöver jag det? Försäkringen passagerare olycka är det enda sättet att skydda sig ekonom

Betalar privat ansvarsförsäkring i händelse av skada på utländsk bil utan försäkring & quest;

Om jag reser med en utländsk bil, som jag har något skydd av trafikförsäkring, sedan ut i händelse av olycka min privata ansvarsförsäkring skadan min olycka motståndare? Om utländsk bil inte täcks av ansvarsförsäkring, så att du gör dig skyldig till

Skador på parkerad bil är min försäkring för den & quest;

Min flickvän har hänt efter dag: när hon kom till sin bil, som hon hade parkerat några kvarter från hennes hus har upptäckt en stor buckla i dörren. Färgrester är också att känna igen att hon är så uppenbarligen någon körde in i bilen medan den stod

hus och bil brann & comma; vilken försäkring betalar auto & quest;

hej, 2 veckor sedan min hyrda huset är helt utbränd och därmed också min bil, var det framför huset. som har uppstått varumärke är fortfarande oklart, men förmodligen. av en kabelbrand i husväggen vilken försäkring där nu skada bilen ansvarig för? om

Bil som en andra bil föräldrarna försäkra - dåligt för egen fordringar bonus & quest;

Hej. Poängen är att jag ska nog köpa min första bil. Den ursprungliga avsikten var att jag lät försäkra om mina föräldrar som en andra bil. Men jag rekommenderades att detta inte var alltid bra. Anledningen har något att göra med no-fordringar bonus,

Hur är nedgradering av bil försäkring när skadade & quest;

Hej! Min bil var nyligen inblandad i en olycka. Medan jag satt till tid i bilen, men var parkerad som vice nästa dörr har rankat mig hela bakre vänstra sidan av vagnen blåmärken. Bakdörrarnas inklusive fendrar delvis trycks hela området inklusive stö

Om en försäkring passagerare olycka verkligen notwenig & quest;

Min Autoversciherung försöker övertala mig att inte ta ut en olycksfallsförsäkring. Är det verkligen nödvändigt? Betalar föraren eller den person som orsakar olyckan trafikförsäkrings inte ändå? Så jag skulle inte göra det. Är ren pengar sömnad, efte

Bil skadats av brand under demonstration - vilken försäkring betalar skadan & quest;

Betald ansvarsförsäkring som skador på bilen, eller få någon annan för till`? Eller handlar det om hur mutwilligerZerstörung där måste bära förlusten i slutet av ägarna? Skulden laddas när du schädigst någon. Som ni skadas, har gärningsmannen eller d

0
Views
0
Ccomments