B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-10

Ta bort med Visakort på VR Bank

Advertisement

Hej!
Idag vill jag ta ut pengar i bankomater en VR, med mitt Visa-kort. Tyvärr, informerade mig om ATM med ,, för närvarande är den stå ut från din bank inte är möjlig ", eller i vägen. Men kartan är definitivt mer pengar på det. Kan bero på uttagsautomaterna? Tack för svar

answers

Om så är nödvändigt, är förbjudet enligt VR-Bank. I det här fallet, du ringa din bank och tjat oss anger den exakta platsen för ATM och VR-Bank.

Jag hade sådana problem med en chans att ING-Diba kort - men roligare kontant, inte med kooperativa banker.

Enligt villkoren visum, måste betalning ske, annars maskinen inte kan bära Visa tecken.

Tja, om du inte vet vilken bank är det utgivande institutet, en kan inte säga så mycket om det.

Även om Visas på menyn, som är fortfarande långt ifrån "ren" kreditkort måste vara. Ren Internetbanker frågan så kallade betalkort, kommer ditt konto att debiteras som regel direkt från ditt konto.

Vad ska vi börja med att säga att det är fortfarande pengar på kortet? Är det ett förbetalt kort? Annars är nämligen aldrig pengar "till" ett kreditkort. Har du kanske täckte Abhebelimit?

do DKB, Ing Diba etc Visakort inte fungerar vid bankomater, är spetsad. Hade precis vid Östersjön i VR maskin ingen lycka med sparbankerna gick överallt. Kommischerweise i Storbritannien, FI, Ukraina, Litauen inga problem ..

Det finns en möjlighet att den dagliga gränsen har överskridits eller det finns ingen överenskommelse med banken ....?

Related questions

Vilka utländska banker kan lämpligen ut kontanter & quest;

Ibland kan man hitta i farten ingen ATM där du kan ta ut gratis. Finns det bevis, där banker du måste betala mycket små utländska avgifter? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de

Är det & comma; att vissa banker förbjuder användning av kreditkort genom direkta banker till sina maskiner och strävan;

Jag har hört att det inte passar många banker som direkta banker att använda gratis vissa kunder gör kreditkort på sina maskiner. Därför är många banker ska låsa sina maskiner för användning av kreditkort eller har redan låst. Är det rätt? Jag überle

Vilken bank kan ta gratis visum ut pengar & quest;

Jag har varit ett par gånger irriterade mig att jag måste betala höga avgifter när jag tar med mitt kreditkort vid en bankomat pengar. Finns det en bank när det är helt gratis? Eftersom jag kan rekommendera ING-Diba. Med Visakort från denna bank du k

Vad är fördelen resecheckar mot kontanter och kreditkort & quest;

Bzgl. kostnaderna Jag har redan informerat, men när ska du välja resecheckar och när för kontanter, eller om ett kreditkort? Vilken fördel göra de kontroller och hur kan jag någonsin betala? Med resecheckar du får i alla banktjänster och andra betaln

Finns det några problem och komma; Om du vill sticka ut med Visa vid Sparkassen Pengar & quest;

Jag läste en gång att finansinstitut ibland motstå det, att du kan stå på sina maskiner med Visa pengar. Nu behöver jag ett nytt kreditkort och nätverket av sparbanker är redan mycket snäv. Kan du enkelt få pengar det då? Problemet med Visa-kort på s

Vilken bank kan jag använda Visakort vid disken ut pengar & quest;

Hi ... vi har ett stort problem, Visas kortet i min vän har försvunnit spårlöst och har nu åter tillämpas och är redan här ... bara stiftet är inte ... Nu Jag ville veta om någon har en bänk i Augsburg vet var visum kan stå vid disken pengar .. gånge

I vilken bank jag kan Europa fri cashback & quest;

Efter min senaste semester i Italien var jag tvungen att irritera upprepas om avgifter för kontantuttag på maskiner. Finns det i Tyskland en bank där jag kan Europa sticker ut gratis på bankomater. Med Visakort på DKB-Cash-konto kan du ta ut pengar g

Vilka banker erbjuder betalkort & comma; med vilken du kan stå ut i världen för gratis & quest;

En vän till mig planerar för närvarande en längre resa och naturligtvis väcker också frågan om vilken man tar kreditkort etc. Jag har hört att det nu tänkt att ge banker som har erbjudande som du kan ta bort med betalkort värld utan kontanter. Vilka

Stolen Visakort - Jag får i semesterersättnings & quest;

Finns det något sätt på semester en ersättare Visakort att få, om ett kreditkort stals? I det här fallet är en ganska en fix om du ännu inte har gjort avsättningar med andra betalningsalternativ. Hur som helst, skulle jag ringa innan respektive insti

DKB eller ING-DiBa - med vilken bank jag kan ta ut kontanter gratis & quest;

DKB eller ING-DiBa - med vilken bank jag kan frigöra pengar från bankomaten? Kan du berätta det? Med Visakort DKB kan du ta ut pengar gratis över hela världen. Med Visakort av Ing-Diba kan Europa sticker ut på alla uttagsautomater gratis pengar. Häls