B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-08-12

Ta bort med 15

Advertisement

Hej Jag är 15 min vän 17 Han bor med sina föräldrar, skulle jag vilja veta om jag kan dra honom eftersom jag har stora problem med mina föräldrar hem så att min studieresultat lider när jag är hemma nu var 4 veckor min vän och mig finns det en mycket bättre mina betyg har blivit ännu bättre (jag var bara med honom eftersom min mor var på väg till), men jag vill fästa allt för honom att jag har äntligen en regelbunden rutin gör någon av er om det på något sätt är detta möjligt? Tack på förhand i förväg

answers

här redan allt viktigt sades! Bara en ledtråd för dig, eftersom du har förmodligen skriva snart applikationer. Låt mig se ditt tangentbord av en expert se (dot / kolon) verkar bruten! Ström i ett följebrev inte så bra !!! Hälsning K.

Flicka - du är minderårig och dina föräldrar är ansvariga för dig, det vill säga de bestämmer din vistelse.

Jag tror 15 vi alla hade samma problem och såg våra föräldrar frätande eftersom de i grunden motståndare till allt som har gjort oss kul.

Idag med sina egna barn, vi vet att det inte var trakasserier, men vård av föräldrar, som skyddar oss från något otäckt.

Så hagelgevär kastade inte är lika med spannmål och prova i fred med dina föräldrar att prata.
Kom du för att möta dem, så kommer de också att vara villiga att kompromissa.

Om ingenting hjälper ungdoms välfärd kontor fortsatte sedan förblir hemmet eller en hemtjänst grupp. Eftersom du skulle då ha en regelbunden rutin. Bör inte vara självklart fortfarande hemmet som du har nu. FYI föräldrar är alltid vackra ..... Om du är i puberteten!