B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-03

Systerdotter med pengar bete för att Abitur rekommendation säkerställa & quest;

Advertisement

Jag är i ett dilemma: Min systerdotter är i tredje klass och okej i skolan. Men i de viktigaste frågorna Mather och tyska hon har en respektive 3. Liksom i en skola rekommendation ingenting går jag tänka på för att erbjuda henne en 2,1 genomsnitt i slutet av 4: e klass och en framgångsrik tillämpning på en high school 200 euro. Jag vet att många lärare är att gråta, men jag ser inget annat sätt att förmedla till barnet som att göra en insats nu och studera hårt för att löna sig i karriären och studera val senare ... Tror du att min strategi skulle vara acceptabelt?

answers

locka barn särskilt så unga för den beskrivna mål med de pengar jag tror personligen på fel sätt. Det finns andra sätt att stimulera de personliga ambitioner, finns det en risk som kommer att göra barnet senare ingenting utan lön.

Belöningar som en positiv förstärkare är OK, men inte i form av pengar. Att stärka motivation genom erkännande och förebild. Ibland handledning hjälp av en (n) något äldre (n) student (i). En trevlig social utflykt i helgen som kompensation (inte belöna) för plugga är mer aktuella och mer effektiv än en abstrakt summa pengar. Mot lite fickpengar för bra och utmärkt Klassenarbeits- och kvaliteter erhålls mE samtal men ingenting, för att spara (och inte snåla) bör läras vid en tidig ålder. För övrigt finns det också gymnasiet efter högstadiet. Jag var till och med så sent utvecklare.

Precis som du beskriver det, jag tror att det skulle vara tillräcklig för att erbjuda dig det ekonomiska incitamentet. När jag ser tillbaka minns min skoltid hade jag ingen förståelse för att jag måste utöva själv. Hade mina släktingar ges incitament, så jag har lärt mig säker ännu hårdare ...

Jag tror att din idé är bra. så en balans är redan en summa pengar för Lütte. Således de lär sig i unga år redan, om man anstränger sig, kommer också något bra. Så det hela blir som en punkt, rekommenderar jag henne att lämna över en kupong med uppgift om att om detta uppnås, det finns xx euro. Då hon har att skriva och det ser varje dag framför sig.

Jag skulle helt klart vara mot kontanter på klo.

Om du vill ge ett incitament, då lovar föredrar en semester på ponny eller vad som annars vara attraktiv för dem alltid, men inte smutsiga vinning, hon spenderade i tvivel för någon skit.

Noll förståelse !!!

Med den här inställningen kan du dig bättre, finansiera en plats i en internatskola, som vissa har inlärningssvårigheter barn fortfarande förmedlar en nåd skola.

exponera i den 3: e klass och en premie på denna nivå, jag är inte en lärare, men också hittar inte bra - en absolut NO GO.

Bortsett från den motivationsfaktor pengar, jag frågar vad denna fråga här har att göra med ekonomi.

Related questions

Kan min systerdotter återkräva pengar de investerat i mitt hus & quest; & period; Du betalar bara för de extra kostnader och tid;

Vad tycker du om det som om du är mitteilst detaljer, så vi vet vad det är exakt? Utan input ingen utgång. Har din brorsdotter investeras i ditt hus? Har det varit något att renovera det att sanera kontrakt att bygga? Har du du lånade pengar? Wa så,

Möjligheter: tjäna pengar Betting & quest;

Hur stor är chansen på lång sikt, att kunna tjäna pengar sportspel? Gör det någon skillnad statistiskt, om du har idé eller inte? Vid genomförande av en transaktion är beroende av en mer eller mindre olyckshändelse på vinst eller förlust, så finns de

Överföring av pengar till Asien - Vilket alternativ rekommenderas & quest;

Min systerdotter kommer till Asien för en termin utomlands. Hur man skickar sin bästa pengar regelbundet? Hon har det inte ett bankkonto. Är detta Western Union rekommenderas? Hur fungerar det exakt? Western Union, eller, som billigare Moneymax. Det

Jag vill ha en pensionsplan för 10 år gör & comma; Vad tycker du rekommendera mig & quest;

Hej, en fråga till Anlegespezis :) Så jag är redan 53, skulle återigen vad göra! Passar jag wöllte som så raushaben ca € 20.000 i 10 år. Vad kan vara så bra. Equity Fund I hört skulle vara bra, livförsäkring jag inte längre vill ha. Tyvärr, du är int

Bekant var en resolution Hartz IV avvisade & comma; eftersom han har för mycket pengar och tid; Täckt skyddade tillgångar högre & quest;

En vän till mig var hans ansökan om Hartz IV avvisas eftersom han räddade förmodligen en hel del pengar. Jag trodde att de skyddade tillgångar har ökat? Är detta inte igenom? Eller vet inte Arge kommunikation? Skulle han lämna in en invändning? Den n

Värde Bil & period; Om pengar är direkt dras från kreditkortet och quest;

När jag tittar på en bil låna på hyrbil, har du ännu att betala en deposition, som skall deponeras med kreditkort. Antag att insättning är 250 Euro. Om kreditkortet sedan omedelbart belastas med 250 euro eller i värsta fall? Jag frågar då, eftersom j

Deka Vermögenskonzept balans - rekommenderas att & quest;

Mina föräldrar fick idag föreslagits av Sparkasse konsulter Deka Vermögenskonzept balans. Är detta rekommenderas? Vad eventuellt för bättre alternativ i området? Åh, en sparbank rådgivare igen ... varför brunnen igen rekommenderar Deka produkten? Kan

Vilken bok på marknaden teknik kan du rekommendera mig & quest;

Vilken bok är lämpligt införa även nybörjare till teknikmarknaden. En personlig rekommendation skulle bli mycket glad. Tyvärr är frågan inte är unik - I denna kategori det gäller finans- och penningmarknaderna - för att jag har en rekommendation: för

Vilka värden pengar i Venezuela -Pakistan eller Egypten Skapa & quest;

Förmodligen allt topp börser, hur kan jag bäst investera pengar där från Tyskland, som kan rekommendera mig goda bestånd som handlas där? Venezuela? Det Hugo Chavez är att gradvis nationalisera alla branscher. Aktier nej men obligationer i Petroleos

Är det möjligt ett hus för att låna och pengar för att gå på semester och quest;

Gör bankerna där? Någon som vet? Om det är en mindre mängd, bör du få honom. Men när det kommer till en dyr semester och kanske i ännu högre kredit, kan banken begära. Och så vitt jag vet, är bara säkerheten för utlåning bolåne det enda kriteriet för

0
Views
0
Ccomments