B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-31

Styvfar hotar advokat och krävde pengar

Advertisement

Min mor efter min fars död (vid den tiden jag var 8 år gammal) träffade en ny vän och vi flyttade ca 1 år senare till hans hus. Gift, den två inte gör det. Från början var jag (25) för att göra för min styvfar bara en börda och systhematisch han har försökt ner mig. Eftersom nu 4 år jag är van vid federationen och spendera så mycket som för det mesta i kasernerna och gå hemma på grund av situationen sällan hem, (men rapporterades det). Under mitt senaste besök år sedan kvartal, är det återigen urartade med min styvfar så jag packade mina saker och körde. Min mamma har inte sagt om jag inte kan stå att jag inte behöver komma tillbaka. Eftersom jag inte har ringt. Innan jag skrev upp en vecka med min mamma. Det finns så eftersom den här gången finns det ingen kontakt mellan oss. Nu fick jag ett brev från min styvfar. Min mamma är för närvarande inte är hemma. Det ligger flera år i psykiatrisk behandling. I detta brev, hotar min styvfar mig med en advokat om jag inte Ummelde och sopor avgifter från 2013 och 2014 lön. Totalt 130 Euro skräp (även om jag är sällan sedan). Dessutom uppmanar han mig om jag Ummelde mig att betala nu månadsvis 100 euro. Dessutom köpte jag en bil 8000Euro från min mamma tre år sedan. Ingen köpeavtal (som en familj sak, så att säga). Har bilen betalat för och aldrig fått brevet. Förra året i mars har jag fått ett nytt år bil och ville sälja den gamla bilen. Min mamma ville gärna använda därför har det återköpt 4000Euro. Detta belopp har varit sopor avgifter med beräknad eftersom min styvfar grund för år med rumstresst. På den tiden hon hade stått bakom mig eller jag också uppfattas som en son. Mer och mer sedan tog påverka dem min styvfar. För den här bilen, fanns Alusommerreifen (har införlivats med mig i baracker i närheten. Innan nem halvår om jag sa att jag har däcken fortfarande lagras och sedan låta fartygs gånger. Min styvfar säger att han vägrade redan köpt vad. Han behöver nu inte längre. Därför har jag glömt sedan också med däcken. Innan nem månad jag kallade återförsäljare där däcken förvaras på och påminde mig. Eftersom jag hade ingen användning för det och min styvfar ändå att han inte behöver detta mer jag gick igenom med tanke på att de kan säljas. Om så är fallet också genomförts. nu skriver han i sitt brev också att han påminner mig om att jag har fortfarande det här däcket och han behöver och jag vill att de ska skicka honom. När jag sätta detta hela frågor som inte utesluta det växlar på en advokat skriver han.
Min fråga är: Kan han mig något ont? Jag skulle ummelden mig jetz och bokstaven ignori

answers

1. rätt att kräva från dig omregistrera han har.

2. sak med sopor avgifter han kan försöka men förmodligen de kommer att gå fel, har du inte tagit det lägenheten för att slutföra. Även om sopor avgifter av de rapporterade personer debiteras (i vissa samhällen), men jag tror inte att han kan genomdriva det.

att låta dig stämma 3. Registrera dig

4. Även i däcket affären.

5. Besök ändå gånger din mamma på sjukhuset

Om i detta ord trängsel här ekonomisk fråga?

Låt mig gissa: den Alureifen. Bilen tillhör din mamma, eller hur? Hon har rätt (om alls) på däcken. Din styvfar på däcken ingen avtalsersättningskrav mot dig.

Omregistrering är vägen också någon ekonomisk fråga.

Jag tror dammen .... styvfar kan skada dig ingenting. Åter registrera jag skulle vara i ditt ställe definitivt (även utan begäran), allt annat jag skulle ignorera. Kontakten med din mamma jag inte skulle riva, gång du skulle ångra det om det behövs.

Related questions

Min far vill min advokat tillbaka donerade pengar

Jag var min fars vårdare. Han var och är mentalt passform. Han kom till vårdhem eftersom dess 22 år yngre hustru hade deporterats honom där. Hon hade lyckats eftersom deras bröllop 10 år sedan detekterbara cirka 100.000 euro på sitt konto. Två gånger

via Ebay köparen skydd ganska få och komma; men säljare hotar advokat

Här i korthet historien om en bekant på auktion: Privat försäljning till privata Han har köpt en produkt med Paypal betalas (värde 200 euro) Produkten var defekt, kan inte komma överens med återförsäljare, vände köparen skydd via Paypal ges råd om de

min advokat håller mina pengar

Jag har inför Arbetsdomstolen var Dusseldorf min process vann mitt ex chef har också betalat nu säger min nawalt han skulle kassa har betalat för mitt skydd rättigheter och om de inte skulle betala de pengar som blir ändå lagligt ??????? ?????? Mondf

styvfar drar barnet stöd och pengar påsar med sin 15-åriga styvdotter en

vad man inte kan göra mot när fickpengar inte ger sin styvfar styvdotter och förbehåller alla barnstöd för sig själv vad är en människa, eller kan göra kvinnliga sidan inte så tydlig som inte ens klart är oklart var Flame barn och varför styvfar mata

Exmann Versorgungsausgleich & comma; Han tog en advokat - ska jag ta också Advokat & comma; eller göra det själv & quest;

Min ex-make tog för att vägra att låta göra Versorgungsausgleich en advokat (som skrev till domstolen och krävde ersättning för lidande att inte göra), skulle jag också ta mig en advokat? Eller jag kan göra det själv? Bin osäker men advokat kostar oc

Vad om betalning av en advokat och quest;

Exakt hur en advokat ska betalas? Är det inte så att om du vinner tvisten, som måste ta andra kostnader? Hur exakt är då advokatkostnader? Måste jag betala advokaten normalt och sedan komma ut av parti aneren återbetala pengarna eller jag väntar till

Passbook für brorson appliceras & comma; nu, detta kräver pengar & quest;

En vän har skapat ett sparkonto 10 år sedan för att utbilda sin brorson och månadssparande 50 €. Brorson har men nu hoppat av skolan och krävde pengar som vän men inte längre vill ge honom. Kan vän lätt motbok lösa behålla pengarna själva? Pengarna t

Hur får jag mina pengar tillbaka & quest;

Jag gjorde slut med min flickvän, som också hade utfärdat konto myndighet. I gengäld för detta gav de mig tömt mitt konto ännu snabbt samtidigt täckte MRP löst runt 1500 euro. Jag är villig att bära den ekonomiska förlust i viss utsträckning. Nämlige

Vem kan du kan vara gratis rådgivning om pengar problem & quest;

Mina grannar har ekonomiska svårigheter. De tjänar mindre än de spenderar, säger de själva. Där kan du gratis rådgivning, säkert det måste finnas kontaktpunkter. Ofta kan du få råd på kyrkliga institutioner, såsom Caritas, som är från kommun till kom

Min far vill min advokat stödja geschenkete fortfarande

bibloto | 23 timmar sedan och nästan alla hjälpsamma svar var lägre. Nu hade jag i går kväll, försökte få kontakt med min far kontakt för att förklara hopplöshet. Han började skrika direkt (hans fru var bekväm med det) och räknade mig faktiskt att ha