B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-08-12

Styr kommersiella och tjänstemän

Advertisement

Hej Alla,

Jag skulle vilja veta hur de anställda lön och inkomster från kommersiella debiteras. Jag fick veta att inkomstskatten av den anställdes lön kommer att dras från den inkomst av näringsverksamhet. Kan någon hjälpa mig !!!
Hur moms och inkomstskatt kompenseras?
Om jag z. Ex. 1 800 brutto tjäna ca.1200 netto (st. 1) och ett genomsnitt på min. 400-500 Euro får varje månad från kommersiella intäkter.
Jag skulle också vilja veta från vilka mängder inkomstskatt / skatt i förhållande till denna dubbla jobb affär.

answers

Även om jag tvivlar vårda allvaret i denna fråga ...

Eftersom du är egenföretagare, kommer du en årlig självdeklaration måste lämna till skatteverket.

Grovt förenklat sätt:
I denna thy skall belöning ange från anställningsförhållandet.
du undersöker också vinsten från näringsverksamhet genom intäktsöverskott redovisning (euro) (!) - är kraftigt förenklat försäljning minus kostnader = vinst.

Denna vinst kommer att läggas till din löneinkomst i sina självdeklarationer och ger därmed din totala intäkter. Mindre olika paket, reklamkostnader och eventuellt särskilda kostnader som uppstår då din beskattningsbara inkomst och din totala skattetrycket.

Eftersom du redan har betalat för med dina anställda löneskatt detta strider räknas så att du har i slutet bara för att betala den beräknade skillnaden i skatt.

Den moms är i grunden från den allra första cent grund, under förutsättning att du inte faller under den lilla regleringar.

Här anslutningen du kvasi som en samling entreprenör för regeringen i handling och har befogenhet erhållna skatt efter avdrag för priset du pilot från fakturor mottagna, till staten, respektive, skattekontoret försvinna.

Av denna anledning, att företaget måste antingen månadsvis eller kvartalsvis till 10 en momsdeklaration till skattemyndigheten göra och betala en positiv balans moms omedelbart. Är moms balansen är negativ du får från skattemyndigheten utfärda en återbetalning.

Ovannämnda Prozedre visas kraftigt förenklad Du måste ge en inblick i de grundläggande skattetekniska processer.

Vänligen gör dig själv en tjänst och taltid med en revisor du litar på.

Moms är en helt annan plats. Om du inte har små företag status, kommer moms att debiteras på fakturor med skatten på arbetsrelaterade fakturor. Det som återstår går till skatteverket.

Den löneskatt är att du kan se som ett förskott till staten. Billing är på inkomstdeklarationen. Det finns en inkomst aggregerade (oför / oberoende), från den beskattningsbara inkomsten. Och detta resulterar i att betala inkomstskatt.

När oberoende, vinsten beräknas från överskottet räkningen.

Related questions

Var kan jag styra konsultarvoden och komma; den senare för en utdöd förra året kommersiell drift uppkommit under perioden EKST fäder &; om ElsterOnline specificera & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Normalt ingenstans, eftersom kostnaden måste ha ingått i uppgift balans, åtminstone som en avsättning ja. Så just denna avvikelse - - Efter

Måste inte privat på WEG ägare av kommersiella separat & quest;

Jag var intresserad av en villa som består av 43 bostäder modulen endast: 37 privata och 6 kommersiella ägare. När Nebenkostenabrechnung 5 transaktioner är inblandade, är den 6: e lön vatten, el, enbart avlopp, men inte värmen faktureras 30:70. Är de

Måste kommersiell verksamhet ummelden & comma; när aktivitetsförändringar och strävan;

Min flickvän hade tidigare registrerat ett företag, eftersom hon gjorde pappersarbete och redovisning av företag som erbjuder. Det var inte så söt. Nu vill de sälja leksaker i lager försäljning. Måste Återvänd kommersiella eller lika med underteckna

hyras och mini kommersiella

Jag är i en fast anställning och måste göra för mig själv oberoende sekundär aktivitet i form av en mini handel kan någon ge tips för att styra tema och allt du bör ändå veta så (skattemyndigheten) Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompete

Omläggning kommersiella krediter

Lån från den privata sektorn styr BGH Såvitt jag har läst att korrekt ... Var kan jag, men några av uppsägning av lån inom den kommersiella sektorn här (förskottsbetalning straff)? Jag behöver ändra min låneavtal (25 år varaktighet) och skulle vilja

Inspelning av en kommersiell verksamhet efterfrågan inkomst

Hej! Jag är i följande situation: Under mina studier har jag under 2011 och 2012 på grund av något kontrakt arbete som utförts i programområdet, som finns i 2011 samlades totalt 7.500 € och 2012 € 6400. Jag har räkningar som med tillägget att jag, so

Från då kommersiell försäljning och vara strävan av privat försäljning;

Två frågor: För det första: När blir kommersiell försäljning av privat försäljning? Det är den årliga omsättningen anses eller mängden affärstransaktioner eller storleken på vinsten? För det andra: Måste jag, om jag tillämpar sedan som en affärs sälj

Om ett antal flerbostadshus KG & comma; hyr & comma; hanteras och sedan omvandlar den till en GmbH & comma; är här då en kommersiell verksamhet innan & quest;

Med utgångspunkt från antagandet att bolaget förvaltar bara sina egna tillgångar, är aktiviteten i princip inte begränsad till förvaltningen. Från denna princip från och med nu losdenken handelsrätt och skatterätt. Handelsrätt, är bolaget föremål för

Kan jag på en kommersiell verksamhet för att hålla mitt utländska hälsa & quest;

Jag är student och har ett litet företag står för en deltidsjobb. Eftersom en och en halv vecka, har jag ansökt om skattenummer. Jag har ett litet företag står för en deltidsjobb. Eftersom en och en halv vecka, har jag ansökt om skattenummer. Efterso

Självdeklaration för kommersiell utan försäljning & quest;

God kväll / morgon, Förra året hade jag att få en kommersiell konto i förbigående lite pengar i kassan, men kunde inte förmå mig att oroa sig för brist på tid. Eftersom jag också har sett inom en snar framtid ingen möjlighet jag har loggat ut igen se