B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension lön student nästa jobb lön & plus; student 2012-03-14

Studi Job U & period; 400 Euro - pensionsavgift & quest;

Advertisement

Hi folks,

Jag är student och vill ta ett andra jobb. Här min lön skulle vara i denna gråzon mellan 400 och 800 euro.

Så vitt jag vet, jag är föremål för socialförsäkringen i fallet, men har bara att betala pensionsavgiften, eftersom jag är en student.

Har någon en färdig formel som jag kan räkna mig hur mycket som är kvar av min lön?

Tack på förhand!

answers

9,95% subtraheras eftersom brauchts ingen annan formel.

Related questions

Farmer måste hyra och period; 400 euro jobb och komma; kan de spara bidrag till jordbruks Alterskasse & quest;

Min bonde har kanske en 400-euro jobb - då kan spara bidraget till jordbruks Age kassan? Faktum är också ganska dyr, skulle vara bra om vi kunde rädda. Men betalar jordbruksfonden min kunskap en mycket bra pension. Vid 400, - Euro betalar nästan inge

Minijob till 400 Euro bas existerar och period; Dessutom för ca & period; 350 Euro Nanny & quest; & quest; & quest;

Hej! Jag har en fråga om ovanstående ämne. Jag har en 400 Euro Minijob och är om min make Obligatorisk försäkring. Jag har nu fått ett erbjudande om att ta hand om ett barn till en vän. Där skulle jag dock även i månaden tjänar som 350 euro extra! Tj

Som blivande student två 400 euro jobb & quest;

Hej :) Jag börjar i oktober för att studera vid och för närvarande en 400 Euro jobb beskattas från lägenheten .. med ca 8-10 timmar per vecka ... nu är jag tittar på min egen lägenhet zufinanzieren ett andra jobb ... min fråga nu måste jag acceptera

Vilka bidrag har privat arbetsgivare betala för en 400-euro jobb & quest;

Någon här vet: vilka insatser en privat arbetsgivare måste betala för en 400-euro jobbers? Om den dyra? Det är barnomsorg. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de avgifter schablonbelopp

Lägg märke till 400 euro jobb & quest;

Vad jag märker med en 400-euro jobb? Kan jag säga direkt att jag inte känner som en anställd nu på? Tack Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Samma som för en partiell / eller h

Även i pension lön på 63 med 400-euro jobb & quest; Tidigare pension & quest;

Hej. I pensions insättning med 63 år, betyder det vettigt? Vad menar du här? Eller har jag väntat på? I tidigare (före barn) arbetade för omkring 15 år, kom sedan ganska successiva 2 barn, eftersom jag är hemma, arbetar de senaste åren även i 400-eur

Vad är den slutliga tidsfristen för en 400-euro jobb & quest;

Kan en 400-euro jobb sluta snabbare än en vanlig anställningsavtal? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de > Kan en 400-euro jobb sluta snabbare än en vanlig anställningsavtal <: Nej -

400 euro jobb & quest;

Hej Jag har en mycket brådskande fråga. Jag arbetade i gastronomi men är faktiskt arbetslös ... men aldrig gick till arbetsförmedlingen ....... nu frågan, jag vill 2 gånger 400 euro jobb gör hur är det? pensioner, sozieal ........... hur mycket sedan

Om man behöver skattekort på 400-euro jobb & quest;

Hej, du faktiskt behövs skattekort på jobb 400 euro? En vän till mig, som nu har antagit en 400-Euro-Job ombads och bad dem med honom att leverera (arbetsgivaren) av arbetsgivaren till skattsedel. Men du betalar för, men ingen skatt och sociala avgif

Kan du bo med föräldrarna sjukförsäkring & comma; Om du har en elev 400 Euro Jobb & quest;

Kan eleverna i sjukförsäkringen (familjen försäkring) förblir föräldrarna, även om de utför en 400-euro jobb? Lite differentierad måste se det redan. Den behåller status studerande, om du regelbundet arbetar mer än 20 timmar och förblir under gränsen