B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-15

Student priserna på sjukförsäkring även om du gör Praktik & quest;

Advertisement

Jag har en fråga för studier och sjukförsäkring. Som student men oftast få studentrabatt på sin försäkring. Vad är detta, om man gör en Praktkum och tar en Urlaubssemster? Sen om du fortfarande använder de låga studentpriser här, eller du behöva justera försäkringen ändå? Tack!

answers

Titta när jag har hittat här: Frivilliga praktikplatser inte av utbildning, studier eller regler för examination
ordinerats. Studenter som fullföljer detta som ett alternativ, är undantagna från den obligatoriska försäkringen
i vård, omsorg och arbetslöshetsförsäkring, om sina studier förblir en prioritering.
Dessa praktikplatser vilka regler som gäller jämförbara med de regler vid beställningsarbete termin
eller under helgerna. Överskrider månadsavgiften till Geringfügingkeitsbetrag
från 400, - euro är obligatorisk pensionsförsäkring. I vård, omsorg och arbetslöshet
försäkring måste betalas inga bidrag. Det är vad jag hittade: http://www.studenten-kv.de/krankenkasse_versicherung_im_praktikum.html

Tittar ner på sidorna av den tyska pension. Som beskrivs i detalj, hur den beter sig med yrkesverksamhet och studier.

Related questions

Student kontrakt för sjukförsäkring - hur mycket jag har att spendera på det och strävan efter året,

Jag vill avsluta en Berufsunfähigkeistversicheurng som dessa som student är förmodligen mycket billigare. Hur mycket har jag som student för en månad konto som produktion? För studenter finns väl graderade avtal där avgiften ökar först efter studieti

Kan jag som student förbli privat sjukförsäkring & quest;

Min dotter är försäkrad genom min make privat KV. Hon har nu ett jobb som arbets student. De arbetade 16-20 timmar. En vecka och är månadsvis. väntas mer än 450,00 euro förtjänar. Kan du fortfarande privat försäkrad? Varken ett samtal på en SHI fortf

Kan du jämföra internet också priserna för sjukförsäkring & quest;

Jag tycker alltid bara sidor där jag har att lämna uppgifter och sedan få skickas information. men jag skulle inte. Du kan inte direkt kontrollera priserna på en BU? Allt är möjligt. Det är bara frågan om det är sinnvoill. om du känner till bandbredd

Sjukförsäkring även som student och LPAR, rpar 13 och 15 år &; skjuta & quest; Låter det vettigt & quest;

Hade en konversation med en tidigare AWD anställd som nu arbetar som mäklare. Den sa att du nu ska vända sig till tänka mina döttrar 13 och 15 år i BU att säkra djurhälsostatusen i dag. Jag tycker att han är inte fel, men är det värt det? Jag tror ti

Priserna för sjukförsäkring & quest;

Jag beslöt mig ytterligare hårdna. För mig verkar det huvudsakligen till tandläkaren och ett sjukhusbesök. Vad förväntas som en försäkring för en 30-årig man fri? Det beror på många faktorer, i synnerhet eftersom de enskilda produkterna är svåra att

Bör en student slutföra en sjukförsäkring & quest;

Eleverna ska skydda sig i händelse av att något skulle hända dem och de sedan aldrig kan arbeta i yrket att vara faktiskt strävar redan? Har någon av mina vänner hörde att han hade något. Betyder det vettigt? Sjukförsäkringen täcker mina kunskaper fr

Jag är fortfarande sjunger Student & comma; hab avgifter och komma; Anmälan till skatteverket & quest;

Jag sjunger student, redan har goda löner (konserter), har alltid bättre i näringslivet. De säger alltid att du måste ta hand om 8000 € märke Jag kommer att ha nått i början av sommaren. Vad händer då? ska jag eftersom skatte rapport till skattebyrån

Jag har inkomster som student med 20 eller 30 timmar i deltid och komma; hyra och period; hotade statusändring som "& halv; Student" och halv; & comma; vad mer lönsamt för mig & quest;

Kära herrar, Jag förväntas vara i februari 2015 student och sedan skapa det slutliga arbetet. Utöver detta skulle jag vilja arbeta. Idag fick jag ett jobberbjudande där kan jag välja mellan en aktivitet av 20 timmar / vecka och en aktivitet av 30h /

Student och förutom frilansar - Jag behöver en andra kontrollnummer & quest;

Hej Alla, Jag är student och jag börjar nu, i tillägg till en annan bisyssla att arbeta på freiberufich hemifrån. Jag har nu läst en hel och har funnit att det skulle vara för mig bäst att anmäla sig som ett litet företag, till exempel, eftersom jag

Student & comma; Deltid och egenföretagare - Hur genomförbara och tullpliktiga & quest;

Jag inskriven som student och gör min kandidat i den sista terminen. Nu har jag några månader penning tekniskt bron (min studielån förbrukas). Jag har synpunkter på ett jobberbjudande deltid, 20 timmar i ett call center (brutto € ~ 800). Dessutom, ja

1
Views
0
Ccomments