B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter sjukförsäkring social trygghet student jobb deltid sommarjobb Daimler social & plus; student 2012-01-12

Student deltid & plus; Semester jobb på Daimler & quest;

Advertisement

Hi folks,

Jag är student och kommer under sommaren en två månaders semester jobb med 35h / vecka att utföra. För närvarande har jag ett jobb som student på deltid, där jag kommer att lämna mig men undantagna. Vilka skatter är då framför mig och i så fall kan jag på något sätt "återta" den?

answers

Hej!

vilken typ av försäkring är:

- Lagstadgad eller privat?

- Självständigt eller på föräldrarna?

- I juridisk, privat sjukförsäkring: student hastighet av ca 80 euro i månaden?

hälsning

RHW

Hej, det är som sagt ingen avgifts familj försäkring, måste studenten hastigheten hittas (80 euro).

2 månader, bör gå igenom SV fritt i andra än korttidsanställning om arbetsgivaren inte göra misstag när kontraktet.

Skatter dras, beroende på den totala inkomsten där mer eller mindre tillbaka när i början av nästa år bryr trumma.

För deltidsanställda kan vara brist på information för att säga något, antagligen en mini jobb? Sedan kan du gå igenom honom.

lycka till

Barmer

Eftersom jag skulle ibland be mycket direkt med din hälsa försäkringsbolag.

Related questions

400 Euro jobb och semester jobb tre veckor & quest;

Kära forummedlemmar, Jag arbetar i skatt som assistent. Jag har aldrig faktiskt tjäna mer än 110 € per månad. Genomsnitt ~ 75 € per månad så. Eftersom jag vill köpa mig bara en ny kamera, skulle jag vilja att utöva ett tre veckors sommarjobb i sommar

Har semester jobber quest också rätt till semester och;

Har en semester jobbers en ledighet i det företag där han hjälper till, så jag min betald ledighet ?? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Kan inträffa om studenten kontinuerligt arbet

Att arbeta i en deltidsjobb under hela året och komma; Jag kan användas för en kort tid i en semester jobb & quest;

Tala så att jag ger ingen social trygghet i semester jobb? Eftersom jag är inte säker på om det är en deltidsjobb på vardagar är en som du kan arbeta maximalt så att den passerar under en kort tid. MfG Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent,

Vad om social & comma; om man tillämpar en semester jobb & quest;

Får inte frågar mig vad, hur fungerar det med Social Security när min brorson utövar ett sommarjobb? Han vill tjäna och inte betala sociala avgifter. Den typiska sommarjobb är en kortsiktig sysselsättning, vilket kan max. 50 dagar i år eller senast t

Hur mycket kan jag tjäna som student & comma; För att få mer barnbidrag & quest;

Hur mycket kan jag tjäna högst en månad / år, så mina föräldrar fortsätter att få barnbidrag för mig som student? Tack. 7,680, - euro per år, eller 640, - per månad. Eftersom ja, de vanliga ersättningar dras, och arbetsvillkoren mer än 400, - Euro, p

Vilken typ av verksamhet bör en student med 15 år i vardande Holiday & quest;

Kan du i princip alla typer av jobb Välj (barnpassning, tidningen avbeställa inte ens) eller det sektorer som är tabu? Ungdomar 15 år: "Unga människor (elever) är mellan 15 och 18 år inte får utföra i skollov, semester jobb. Den feriearbete kan ta up

Working Student & plus; deltid och sol, mini jobb på Break & quest;

käre GEMENSKAPEN Jag arbetar för närvarande som en student och tjänar ungefär 650 €. Jo jag fick över terminen semester en övning deltid eller tillfälligt arbete finns. Min fråga: 1. Om jag accepterar 2.Job förändringar som helst att avgifterna från

Semester jobb som möjligt som student 14 år & quest;

det kan antas som studerande sommarjobb vid 14 års ålder? Konkret innebär detta: i bygg hjälp för 2 veckor med 40 timmars arbetsvecka. Åldersgränsen 15 uppnås först i september, om månaden, men födelseår är relevant. Som medhjälpare i konstruktion oc

Beställningsarbete som student - på grund eller som en mini jobb - som avgifter & quest;

Hej! Jag är en student, 26 år gammal, själv försäkrade enligt lag Jag vill driva ett jobb - leverans av en affärsman - som skulle vara ungefär 15 timmar per vecka - cirka 400 euro per månad. Nu är min arbetsgivare skulle också ha så få skatter som mö

Jag har 2 jobb som student & comma; har vilka skatter jag betalar & quest;

Jag har erbjudits på mitt universitet som handledare ett jobb och arbeta där 3 timmar i veckan. Detta är en månatlig. hans inkomst av 100-130 Euro. Dessutom har jag ett extrajobb med 20Std./Woche (enligt avtalet .. det är förmodligen bara ca 16 timma