B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-22

strävan förbetalt kreditkort utan Schufa &;

Advertisement

Om du får ett förbetalt kreditkort även om hans kredit klassas som fattiga i Schufa? Tack

answers

Ja, just då; Även med några ord: En korrekt länk hjälper någonsin (Förlåt, jag måste skriva).
http://www.prepaidkreditkarten.biz/

Kontantkort är just för personer med dålig Schufa som på kontantkortet Schufa inte begärs och kartan finns också oregistrerad.

Ja, det bör vara genomförbart. Eftersom du bara kan spendera pengar som du tidigare har laddat som en kredit på kortet, är det partiet verkligen roll om du har en negativ Schufa inträde. Krediten är naturligtvis inget särskild hänsyn, och inte heller det är viktigt om du har en regelbunden inkomst. Allt som allt, knappt ett oöverstigligt hinder.

Hej, jag har förra året beordrade Black Card. Allt gick smidigt, utan Schufa etc. hände mycket snabbt http://goo.gl/d3bqO / Black_Prepaidcard. Kanske det hjälper dig så vidare ..

Related questions

Förbetalt kreditkort utan Schufa & period; Vad ni av PayangoCard & quest finner;

Hej, jag vill beställa ett förbetalt -Credit kort. Vad tycker du om PayangoCard? Jag skulle vilja prova, men först jag ville veta din åsikt. För vilket ändamål bör de vara eftersom och är det viktigt för dig att det är utan Schufa. Guenstiger där för

Om du får förbetalt kreditkort, även om du har negativa Schufa poster

Hej, jag fick från den nya förbetalt kreditkort tillhör och undrar om du också får när du får negativ Schufa poster? Vet du det? Hallå ja du får ett förbetalt kort trots negativa poster i Schufa. Jag har också en och jag tror att det är mycket bekväm

Om ett förbetalt kreditkort rapporterade myndigheterna och strävan;

Om jag har ett förbetalt kreditkort (t.ex. yunacard) Jag får där sätet utanför EU, och jag med min rätt adress (logiskt, är mina pengar) meddela detta myndigheter (kontorsarbete, skattebyrån, etc.) rapporteras, jag eftersom pengar hade och hur mycket

Får jag använda ett förbetalt kreditkort om man är i ett insolvensförfarande och strävan;

Får jag använda ett förbetalt kreditkort och måste ha en chans att bekommmen ett sådant kort om den sätts in i en personlig konkursförfarande? Bara i de fall (bland annat), dessa kort ännu. Även den en som annars inte får, men ett behov för närvarand

Förbetalt kreditkort - det är detta dolda risker och strävan;

Jag tänker köpa min son ett förbetalt kreditkort. Finns det här några risker som man bör uppmärksamma, eller risken verkligen så begränsad som det vid första anblicken verkar? nej, det är en bra sak om rom. Den som på LBB mAChR vet kostnaden (39, - p

Förbetalt kreditkort & comma; där kan jag hitta en bra leverantör och komma; där kostnaden & sol; nytta passar & quest; & quest;

Jag vill köpa ett kreditkort för mig. Men eftersom jag har ibland problem med min kontroll medan shopping (: P) Jag vill hellre ha ett kontantkort. Tyvärr har jag hittills bara kort fann uppkommit i höga kostnader. Vem kan känna mig en bra karta? De

Förbetalt kreditkort för biluthyrning & comma; vad ett kort ska jag ta och quest; Känner mig inte exklusive &;

Behöver ett förbetalt kreditkort för Autovermieterung (för den planerade semester). Aldrig hade ett kreditkort (EG), som för er skulle rekommendera mig? Byrån visste inte heller rätt. Tack för ditt råd, med något jag har ingen erfarenhet. Varför vill

Är Ikano Bank kreditkort ett förbetalt kreditkort och ett vanligt kreditkort i en & quest;

För jag har läst att en på kreditkortet får en avkastning på upp till 2,22% för balansen. Jag har också läst att du måste betala 11,90% ränta för att använda kreditgränsen på kreditkort. Betyder det att du kan välja om du vill använda detta kort som

Om att få ett förbetalt kreditkort gratis & quest;

Vilken leverantör du få ett förbetalt kreditkort utan avgifter, med vilken du kan också ta ut pengar? Hej Alla, en gratis förbetalt kreditkort finns på återbetalning ... ja ni hörde rätt på den sida av Payback. Det är ett VISA-kort erbjuds nu av en t

Hur lång tid tar det att kredit på förbetalt kreditkort är och komma; när pengar är draufgeladen nätet & quest;

Om jag vill bjuda mina pengar på nätet på ett förbetalt kreditkort, hur lång tid tar det tills pengarna på kreditkortet, och jag kan sedan använda kortet? Innebär detta även 3-dagars system (som med vanliga banköverföringar) eller måste vara snabbare