B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Skattekontoret framtvingande förseningsavgifter Revenue & plus; Bekämpande 2012-11-24

Straffavgifter hur farligt är det & comma; om detta inte utgör en kompensation & quest;

Advertisement

Straffavgifter som farliga är när du inte kompensera för detta?
Skatteverket har gjort mig en lista med standardtillägg får där små mängder
från 10 euro till 40 euro är på det, och samtidigt en avrättning. Jag har standardavgifter
men inte erkänns, eftersom jag har gjort mina deklarationer och mina betalningar i tid.
De gibts men inte att skattekontoret struntar om att jag inte är straffen för sen betalning,
har accepterat. Vad kan jag göra, eftersom verkställighet föreligger nu? Siffror jag inte vill att dessa avgifter.

answers

Till skillnad från @TomBlank Jag råder till 3 punkter:

1) Om man tänker skatten är fel höjd, starkt begära uppskov med verkställigheten av den defekta delen. Det gör du faktiskt redan med invändningar mot den felaktiga kommunikation (formulering: ..... dessutom begära jag uppskov med verkställigheten av det omtvistade beloppet tills beslutet om invändningen).

*

2) för den skatt som ger en begäran uppskov om du inte kan betala samma (med motivering och tydliga avbetalning förslag).

*

3) betala straffavgifter som en sista utväg och om nödvändigt söka ogiltigförklaring. Om sena betalningar böterna beräknades på en alltför hög mängd (eftersom z. B. en invändning var) en har rimliga chanser.

*

För övrigt Obelix har rätt. DH, mycket noga, inte kommer på verkställighet.

Jag skulle klargöra mycket snabbt med skattemyndigheten direkt eller anlita en professionell / skatterådgivare så.

skattekontoret är "konsekvent" med en sådan hyra. med verkställighet hot är det inte länge innan en av hans bänk ett samtal blir att skattekontoret var känd konto blockeras. då är du "arbetsoförmögen".

Jag skulle inte ta lätt skuldra, förtydliga eller reglera fordringarna. !!! Schema annars blir det ännu dyrare.

icke erkännande och förbehållet har lite att göra. eventuellt återbetalas från skattemyndigheterna tillbaka beloppen.

kronofogdemyndigheten har inte nödvändigtvis med sachbearteiter rikta skattekontoret kontakt. från sin egen erfarenhet, jag vet "inneboende dynamik" av testamentsexekutor, som också är aktiv, om så är nödvändigt, även om expediten har kommit överens om ett annat förfarande exempel.

Så: brådskande och omedelbart klargöra vad einspruch med och verkställighet. nödvändigtvis betala i riskzonen för terminverstreichung. annars finns det löfte om ditt konto eller alla konton som är kända (och de är de senaste åren allt som man har i D :)).

Generellt kan jag svara på den frågan på följande sätt:
Säuminszuschläge är mycket farliga. Jag har sett i praktiken att avrättningar för 5 euro har satts i rörelse, eftersom dessa 5 euro var fortfarande på!
Jag kan följande att säga om detta ämne: Om någon är i skuld till skattemyndigheten och det finns en så kallad konton uttalande eller kontoutdrag med förseningsavgifter, då jag bara kan rekommendera samtidigt att betala förseningsavgifter .. Då utförandet är allt svårare. Eftersom den faktiska skatteskulden kan du tryggt lämna ännu rensas.

Related questions

Farligt defekter hus & comma; i förmåner och strävan renovering skatte;

Jag har hört att du kan beskatta rausholen när du tar bort asbest eller andra brister som utgör en hälsofara, vad. Vad exakt bör noteras, innan renovering börjar? En revisor här som kan svara mig, exakt? Beror! Du vill ha ett exakt svar när uppenbarl

Hur man förstör kontoutdrag bäst & comma; om man inte har någon Schrädder & quest;

I gamla kontoutdrag hittade en hel del, och har ingen lust att köpa en extra en Schrädder. Vad kan jag göra för destruktion? Papperet i vatten (lång) och sedan i toaletten? Toppa med bensin och bränna (har en trädgård, skulle jag göra det, men det är

Assistent i Catering & comma; icke rapporterat & comma; men fångas & comma; betalas av den anställde och straff & quest;

Jag fick höra i går att på ett ski lodge verkade tillsynsmyndigheten och har fångat väl odeklarerade tillfälligt anställda. Värd var så förvånad att han skickade iväg alla gäster och därför byn samtalet var på dagen. Jag skulle vara intresserad av va

Är det farligt att lagra webbplatsen för banken som en favorit länk & quest;

Jag har hört att när man använder internetbanker att komma in på nytt Internetadressen bankens alltid för att komma till önskad sida av banken. Som en grundtrygghet kallades. Har det någonsin någon vad hör? Är det verkligen farligt om jag lagra webbp

Kan prioritet meddelande avstå & comma; om jag köper fastighet från vänner & quest;

Hur ser med prioritets meddelande när jag abkaufe en Immobiie vänner? Kan jag rädda mig detta? Well: Kommer du betala kontant eller ta dig på kredit? Ingen bank kommer att betala dig pengar om det inte är säkert att du också kommer att förvärva ägand

Vad & comma; om Apple har använt Motorolas patent & quest;

Vad händer om Apple använt Motorolas patent, som jag nu har hört det i media? Måste räkna Apple bara med böter, eller kan ha andra följder? Har du faktiskt betala en slags avgift för användning av patent? Då Motorola kommer att orsaka ett patent stäm

en är ansvarig för brott mot övervakningsskyldighet & comma; när grannens barn skadades i me & quest;

Jag tittar ibland på barn till en granne. Jag ansvarar personligen om barnet ont i mitt hus? Till exempel när jag bär den, och bör falla. Jag är så rak som mina tankar! Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läka

Måste arv lätt i lägenheten av den avlidne & comma; till smycken för att ta sig & quest;

En äldre dam (min moster) dog. Jag är deras enda arvinge. Kan jag gå till lägenheten av moster att ta henne hålls det dyra smycken till mig, eller behöver jag ett officiellt tillstånd eller något annat papper? Nej, du behöver inte när du är du helt s

Sky Tyskland & comma; formerly Premiere: detta är en Invest & quest;

efter Murdoch har gått Premiere, en hel del på Sky Tyskland. Det finns nya produkter, nya idéer, rehabiliteringsteamet, som också har fört Italien (Sky Italia) tillbaka på rätt spår. Är inte bra tecken på att det fortfarande finns tid uppåt och lager

Anställd och för övrigt oberoende & comma; när lagen och när privata sjukförsäkringar & quest;

Jag är fortfarande studerar och är sätt oberoende. Efter examen skulle jag vilja ta upp ett anställningsavtal och ändå sätt förbli oberoende? Vilken relation bör vara mellan tjänstemän och självstyre så jag är säker enligt lag? Tags: 400 € jobb, delt

0
Views
0
Ccomments