B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter självdeklaration skattsedel självdeklaration & plus; Skattsedel konditionering kostnader för ersättningar 2012-08-05

Steuereklrärung: investerings pensionskostnad linje 10

Advertisement

Jag vet inte vad jag ska in där. Jag är säker enligt lag och har ett normalt jobb som arbetare (ej i offentlig tjänst). Har jag rätt till skattefria bidrag?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Det rätta svaret på denna fråga är: ja.

Related questions

Självdeklaration: pensionskostnad linje 55 - Hjälp & exkl;

Hej alla! På min självdeklaration, jag vill bara göra min resekostnader och min pensionskostnader (ansvarsförsäkring) påståenden. Eftersom jag har arbetat bara de senaste 3 månaderna 2014 på heltid och resten var en student (har deltidsarbete och pra

Var gör jag in i frivillig KV i kontroll 2010 & quest;

Hej! Jag är ny här och de bidrag som jag har hittat på detta ämne, jag kunde inte hjälpa tyvärr. Nu till min situation och exakt fråga: Även om jag är en student, men eftersom jag är på tidsgräns Dessutom min KV körs inte på universitetet, men är tvu

frivilliga bidrag till pensions avdragsgill & quest;

Jag är sedan 2015 småföretag och betala en så kallad "frivilliga bidrag" i det lagstadgade pensionssystemet. Jag skulle vilja veta om (kan tas bort från att vinna?) God skatt utformad, om jag sätter ytterligare belopp. Lt. 2010, det är säkert et

även betalat sjukförsäkringsavgifter till förebyggande utgifter i beskrivningen och strävan;

Jag 2015 var en månad utan sysselsättning och detta mina inlägg från mig betalades. Nu, jag undrar var jag kan skriva dessa bidrag i deklarationen. Tack på förhand Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Beg

Sedan okt & period; 12 jag inte längre arbeta utan att studera och tid; Hur gör jag äger KV inlägg på & quest; & quest;

Hej, jag har inte arbetat sedan oktober men har inlett en första examen. KV belopp jag betalar sedan sig själv. Var fyller jag detta eftersom jag inkomstskatt. Behöver jag något annat viktigt att tänka på? (Möjligen i Bilaga 1 pensionskostnader linje

PIT deklaration - Ange olycks ansvarsförsäkring & quest; & quest; & quest;

Vilka skatteexpert kan berätta i vilken form olyckan är Priv.Haftpflicht och trafikförsäkring in. På något sätt jag står på slangen - måste vara ny för 2010 eller jag behöver nya glasögon? Tack! Conditioning pensionskostnad linje 48 Formulär för inko

I vilken linje och formen, tycker jag "och semi, andra pensionskostnader" och halv; & quest;

Hej, jag talar om, att jag som tjänsteman betala mina sjukförsäkringsavgifter och omsorg själva. Följaktligen har jag inga belopp som anges på min inkomst skattekort (utom i rad 3-5). Jag tycker i pensionskostnader anläggnings ingen linje där jag kan

Pensionskostnad & sol; Linje 11 - har rätt till skattefria bidrag

Hej! kan någon hjälpa mig? Skulle någon så trevlig och kunde berätta vad jag kan förstå har rätt till skattefria bidrag, arbetsgivaravgifter och subventioner enligt bestämmelserna? (Pensionskostnader - line 11)? Min man har inkomster från egenföretag

återstående skurna pensionskostnader 3000 Euro

Hej, FA nedskärningar, pensionskostnader i taxeringen 2009 till 3000, - Euro. I själva verket var det 3210, - Euro. Varför skapade styrprogram inte är kortats. . Maximibeloppen enligt § 10 punkt 4 EStG, men 1500, - + 2400, - det vill säga euro totalt

Indikation pensionskostnader under 2009

I denna kolumn behöver jag bidrag till en utländsk försäkrings bläckfisk, som är jämförbara med en inhemsk lagstadgade hälso app? I kolumnen jag behöver bidrag till en social Plegeversicherung som är jämförbara med en inhemsk lag omvårdnad anger? Und