B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-27

Starkaste sedan återföreningen bom & comma; vad som driver de ekonomiska data som AT & quest;

Advertisement

Jag har hört att den tyska ekonomin starkt wurde- drivs i de två första kvartalen förra var vid återföreningen det. Om meddelandet verkligen tas på allvar, eller kan få hjälp med att lyfta stämningen här? Vad som orsakar denna Ansprung? Om mer handlat? Jag känner stämningen runt mig fortfarande kritisk och därför inte låter efter återhämtning.

answers

De känslor kände av vanliga arbetare olika alltid från entreprenören. Om ekonomin går bättre, känner mycket senare arbetarna. Således är situationen i "John Doe" fortfarande spänd, medan i ekonomin igen välvårdade vinster tillbaka. naturligtvis bygga upp en gång en tjock kudde tills den (om alls) att förmedla en del av det.
På arbetslösheten kan möjligen. Snart ser att ekonomin är något beschingt igen.

Det är en av exporten. Han var mycket bruten, så ökar sedan naturligtvis beroende på% -tal.

Dessutom, nu fasta investeringar läggas om, som måste skjutas upp på grund av krisen.

Siffrorna är redan korrekt, eftersom de detekteras alltid med användning av samma principer.

Här är en riktigt intressant artikel om detta ämne ... http://www.zeit.de/wirtschaft/2010-08/wirtschaftswachstum-deutschland-china
Jag tycker det är riktigt bra hur den tyska ekonomin har slagit till skillnad från många andra världsekonomier och du verkligen kan om också titta igen!

Related questions

Jag riskerar bara upp till 100 Euro & comma; när missbruk drivs med mitt kreditkort & quest;

Är det rätt? Jag riskerar bara upp till 100 euro, om missbruk drivs med mitt kreditkort? Till exempel, vad händer om jag glömmer mitt kort under betalningsprocessen i läsaren och nästa tar det. Är det grov vårdslöshet från min sida, eftersom det komm

Kompletterande Chefarzt & comma; men inte drivs & quest;

"Vad som egentligen poassiert om du har en Zusatzversicheurng för överläkare behandling, men drivs vid en operationb guiden? Man betalar mindre än? Hej! detta är ett vanligt misstag, eftersom det inte finns Chefartbehandlung. Vad finns det tillvalstj

Kuka Köp & quest; Vän arbetar där och komma; Företaget driver väl & comma; som är på aktiemarknaden och komma; Aktieköp ok & quest;

Vad tror du här för Kuka andel? Hittills har jag ingen stor respekt för utbyte eller aktier, men en vän arbetar där, företaget körs mycket väl, sade han, fulltecknade orderböcker. De gör en hel del för bilindustrin. Kan du rekommendera Kukaaktien? Ja

Kan cyklister delaktighet i en olycka får & comma; när den drivs utan hjälm & quest;

För korta resor till stormarknaden eller liknande Jag litar på ingen hjälm och det är trots allt inte obligatoriskt. Nu har jag en vän påpekade att jag fortfarande få en partiell skulden för mina skador i en olycka och därför försäkringsskydd och ska

Skall körsträcka & comma; den ena driver hålla & strävan efter en heders inlägg i en loggbok,

Jag volontär i en förening, och är lönsamt för min egen bil. Nu min vän har sagt om den klubb som du kan ange dessa kilometer som pendlare tillägg och att jag kan få för det också 30 cent per kilometer. Men hur fungerar det? Åkattraktioner är faktisk

Kan du be om & comma; att man drivs av ambulans till en specifik sjukhus & quest;

Som en gravid kvinna, frågar jag mig, om jag får fråga i händelse av en oplanerad nödsituation ambulansföraren att han kör mig till sjukhuset där jag vill föda? Tillämpar kassan kostnaderna? Ju närmare eller med ambulans (akut) samverkar KH.Wenn allt

Vad kostar ådra ägare & comma; Om hyresgästen driver en Nebengewerbe

Vilka kostnader entsehen hyresvärden om hyresgästen av en bostad bedriver en handel? Detta är ett kommersiellt där inga kunder tas emot utan till - och avgångstrafik. Det finns i lägenheten för hyra ett skrivbord och en liten hylla med reservdelar. A

Coin Collection Funnet & comma; många 10 DM Särskilda Mynt & comma; inneha eller driva bort & quest;

I en låda med papper verkade full av 10 DM-också 5 DM -Sondermünzen på. Vi behöver inte nödvändigtvis pengar för att betala för öppna fakturor -men också inte vill onödiga saker hamstra, förmodligen inte innebära en ökning av värdet med det. Vad tror

Om en förvaltad fond & comma; vill köpa den och komma; Inex regelbundet hit & quest;

Finns det en betydande köp kriteriet att en förvaltad fond sparkar index? Eller är resultatet av de senaste åren har en mer viktig punkt? Detta är bara ett av flera kriterier. Om du gör jämförelsen, kan du åtminstone avgöra om han kvar under index, ä

Får inte göra någonting som arbete & comma någon i personlig konkurs; skulden för att minska & quest;

Eftersom detta är i personlig konkurs så ind av denna kod fas, skulle personen inte göra något sådant. Som arbetet med att minska skulden? Vissa klienter visa mig lite mer engagemang än att göra dem kvar efter den avdragsgilla. om arbetar heltid, är