B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-28

Standarder i kosmetiska operationer och strävan;

Advertisement

Min flickvän skulle vilja korrigera näsan och ser därmed bara att inse efter detta möjligheter. Eftersom det är naturligtvis också en kostnadsfråga, de letar efter en bra, billig kirurg helst i södra Tyskland rummet. Men höjer jag också frågan om hur jämförbar plastikkirurg är alls, det finns standarder som de måste uppfylla eller måste man vara att förlita sig på word of mouth?

answers

Åh, jag har nyligen läst något om det. Ser dig ska på "Schönheitschirugen" - eftersom det inte är en officiell titel, men varje måste också Chirug flikar anpassa och minska bröst. Så bäst att fråga runt gånger, som var med någon innan. Och sedan eventuellt gå till olika rådgivning och först därefter bestämmer.

Related questions

Hur ska utföra kosmetiska reparationer och strävan av hyresgäster,

Jag har min lägenhet hyrs i slutet av denna månad. Hyresgästen skall utföra kosmetiska reparationer. Nu såg jag att han gör det själv. Väggarna är så olycklig bort. Har jag hävdar att leasetagaren beställt en målare med det? Snabbare och billigare at

Definition kosmetiska operationer

Min sjukförsäkring (knappschaft Bochum) kommer att utvärdera en stämbandsoperation, ändra röstfrekvensen med tanke på lagen i den Bundessozialgericht närvarande utvecklas ?? Fråga: Vad gör röstfrekvensen med kosmet. OP att göra ?? Eftersom en bland k

Karl Marx - standard referensverk för ekonomistudenter och strävan, och strävan;

Hej! mitt emot mig, säger någon, skulle Karl Marx ha skrivit den slutgiltiga arbetet med företagsekonomi grundutbildningen. Vem kan här från BWLern bekräfta eller förneka det? Nej, absolut inte standardverk. Men vid den tidpunkt då jag studerade var

Skall en änka för den döde IGEL tjänster betala fullt ut och strävan;

En kär gammal kund till mig berättade att nu att hennes man är död, mycket höga räkningar anländer via IGEL tjänster som offens hennes make. fick från läkaren. Han var en officiell / polis, och hade också en kompletterande på Debeka. Under tiden hon

Allianz olycka försäkringspremie återbetalning och LPAR, PUR & rpar; avbryta & quest;

Hej Alla, Jag har en fråga: Jag har ingått med Allianz i 2003 i åldern 17 år, en olycksfallsförsäkring återbäring. För detta jag betala månadsvis fram till år 2046 ett belopp på 24,50 € (= 294 € per år) a. Enligt den årliga skrivelse Alliansen får ja

Olycksfallsförsäkring för barn - wise & quest; Vad & comma; om ett barn skadas & quest;

Jag blev nyligen mamma. Nu undrar jag vad som egentligen händer när ett barn är skadad - Disabled självförvållade och det återstår och kan aldrig fungera. Vad debiteras i dessa fall, staten? Ska vi sluta för sina barn en olycka eller annan försäkring

Olycksfallsförsäkring: Räkna implantat också till plastikkirurgi & quest;

Öka försäkringsskydd: kosmetiska operationer på 30.000 euro. ska visas proteser följd av olycka separat liksom punkten för kosmetiska operationer. Är det inte utvisas, har frågan blivit överflödiga, eller jag skulle fråga vilken typ proteser är täckt

Om en privat olycksfallsförsäkring för proteser på & quest;

En vän till mig har minskat med cykel och har en tand utslagen. Det har ingen tandvårdsförsäkringen och får endast standardbehandling därför. Hade han chansen att den privata olycksfallsförsäkring täcker kostnaden för tandproteser? Bra förlust försäk

Parkettgolv slipning en skönhets Repair & quest; & quest;

Hej - min flickvän går rakt. Denna hyresvärden mlchte nu att de kommer att betala kostnaderna för slipning av parkett, som en ljusare nötning som orsakas på golvet med stolar. Hon hade redan kände kuddar på stolarna. Ändå har det hänt. Jag tror att i

Olycksfallsförsäkring för sjukvårdskostnader

Finns det olycksfallsförsäkring, sjukvårdskostnader (öppenvård, slutenvård) täcker till följd av olyckor? Vilket företag erbjuder detta? Kostnader för sjukvård kan förbli med den försäkrade, om detta privata är försäkrad och har kommit överens om en

0
Views
0
Ccomments