B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

besparingar sparkonton Fond penningmarknadskonto sparande och plus; samtals pengar 2012-02-28

Sparkonto: Är en & comma, 4 procent för närvarande den högsta & quest;

Advertisement

Hej, jag letar efter en eventuell god avkastning penningmarknaden konto. Faktiskt jag spara med medel, men skulle alltid ha tillgång till några tusen euro. För närvarande har jag erbjudandet om Cortal Consors procent ränta per år och 12 månader räntegaranti i ögat med 1,4. Finns det något bättre, eller 1,4 procent för närvarande har den högsta?

Tack!

answers

Så effektiv är till synes på 1,46% stängning: http://www.kontofinder.de/tagesgeld Detta är spar hänsyn till MoneYou. Det finns inget mer under de kommande månaderna säkert. Jag skulle vara i väntan på principen ytterligare intresse, dagpenning Consors med 12 månaders räntegaranti företräde. Är aktier eller ETF fond är inte ett alternativ för dig?

Tack för tipsen. Men jag kan inte förutsätta att minskningen i de närmaste veckorna? Vore det inte mer logiskt att ta hänsyn med garanterad ränta?

ING Diba erbjuder 1,5.

Skriv bara in din tid på Google "Overnight jämförelse". Sedan kommer några.

Enligt de uppgifter som jag har hittat på http://www.tagesgeldvergleich.org/tagesgeld-zinsvergleich.html visas på 1,4-1,5% av ugnen ifrån. Detta är också beroende på investeringsperioden och det belopp som skall tillämpas. Skuld har här ECB, om jag som en bank får pengar nästan gratis, varför ska jag låna denna dyra från mina kunder? Räntorna på detta område kommer att stiga igen .. så snart inte väl ...

ser ut så här. En bra plats att jämföra är: http://tagesgeld.fmh.de/rechner/fmh2/

1,45% verkar vara möjligt.

Related questions

Motbok av BMW Bank 2 & comma, 7 procents ränta - bättre än dagpenning & quest;

BMW Bank erbjuder en passbook med 2,7 procent. Så det är en återgång i samma storleksordning som i de bästa leverantörerna av sparkonton, till exempel, Royal Bank of Scotland. Till vilken av de två produkterna skulle du så hellre råda? Vilka är förde

Skulle du 0 & comma, 25 procent mer att ändra sparkonto & quest;

Hej, jag behöver ett yttrande från dem som är bekanta med dagpenning. Jag har sett att det finns någon annanstans ännu som 0,25% mer ränta på natten pengar, än mitt nuvarande systemet. Tycker du att det är att ändra för en sådan liten skillnad värd?

9 & comma, 9 procent Unternehmensbeteiligung

Varför inte 10 procent och nedvänd? Kanske hänger samman med den ännu existerande lagstiftning som i en free float, upp till ett belopp av max. 10%, kommer investeringarna intäkter från utdelningar och kapitalvinster inte enl. § 8 Bolagsskatt rätten

Erbjuda BW-Bank World Savings Dag 2 & comma, 5 procent investeringar i halv & sol; investeringar

BW Bank erbjuder en ZinsPLUS bud på världsspardagen. Enligt min mening, förtroende trick. Pengarna kommer att vara halvvägs in i en vald investering LBBW RentaMax eller LBBW balans eller LBBW utdelning strategi eurozonen R eller DWS Top Utdelning ell

Har mitt barn har ett sparkonto har & comma; Om vi ​​går till World Savings & quest;

Har mitt barn har ett sparkonto, om vi går till världsspardagen och vill tömma sparbössan? Eller så kan du på samma dag ens öppna ett bankkonto? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermon

Hur länge är en anteckning och komma; som: "& semi; sparkonto är med 2 & comma, percnt 40; intresse" och halv; giltigt & quest;

I passbook med tre månaders uppsägningstid är under "lås och andra meddelanden", "sparkonto har en ränta på 2,05%." registrerats. Hur länge denna registrering är giltigt och kan Sparkasse om ingen särskild överenskommelse om varaktighe

Intresset från 4 & comma; 2 procent i reklam: Vad betyder ordet här från & quest;

Ofta läste jag i marknadsföringen av banker som de erbjuder besparingar eller investeringsalternativ "från" en viss ränta. Vad exakt betyder det för mig och under vilka förutsättningar ni får dessa stora Zinsatz med annonserade? Ordet från är hä

Jag är i personlig konkurs och komma; min online sparkonto är låst & comma; även om jag ca & period; 1200 € hade & comma; Nu vad kan jag göra & quest;

Hej! Jag är för 2 månader i personlig konkurs. Min nya online-sparkonto är låst även om jag hade cirka 1200 € på det. Vad kan jag göra nu? "Gå till tingsrätten på din bostadsort och juridiska avdelning. Du kommer att dela med dig om att kontot har ta

3 & comma, 33 procents ränta per år under 3 år - är en alltför lång period av investeringar och strävan;

God dag, i Santander Bank kom mig ett erbjudande om en besparing obligation fladdrade i brevlådan: 3,33 procents ränta per år, är investeringsperioden 3 år. Är det för lång tid? De stiger exakt igen om jag mitbekomme denna rätt. Skapa Så ännu bättre

Aktier Infineon återhämtar & comma; ökade med 12 procent och komma; varför det & quest;

Jag är glad faktiskt (som jag är liten aktieägare): aktiekurs Infineon ökade med 12 procent, men vad som är bakgrunden till varför det nu går uppför på en gång? Vid de extremt låga priser kan redan få betydande prisförändringar minsta rörelse. eventu

0
Views
0
Ccomments