B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-12

Sparande för pensionärer & quest;

Advertisement

Från min pension Jag vill ha en månad fortfarande betala en deposition för en regnig dag, skulle jag verkligen en dag köpa en nyare bil, eller ta en semester. Eftersom jag inte vet hur länge min bil håller fortfarande, det gjorde jag inte vill binda mig för länge. då återstår bara den gamla motbok?

answers

På Tageseld det finns mer intresse än sparkonto och du också alltid kommer sprang.

Inlåning ger extra intresse som dagtraktamenten och bilen är ja förmodligen inte "plötsligt" ge upp andan.

Tremånadersperioden och sedan in igen igen verkar rimligt.

Related questions

Grundläggande behov och komma; Välfärd ersättning & plus; Bostadsbidrag som ett gift pensionär & quest;

Kan jag ansöka om social ersättning som ett gift pensionär? Jag får en minimipension på 400 €. Min man har blivit en ammande fall och är för närvarande på sjukhus och måste inrymmas i ett vårdhem i hamnen. Nu är min pension är inte längre tillräcklig

Grekland har 21 & period, 000 fantom pensionärer och exkl; Vad är phantom pensionärer & quest;

Grekland! Är pensionärerna som har lång död? Visst, de pensionärer som inte längre existerar. Eller är det ogifta döttrar officer. Det kan verkligen ärva pensionerna så länge de inte gifta sig. För Grekland i allmänhet: Jag har Grekland för årtionden

Måste jag betala extra skatt som en pensionär & quest;

Är det sant att jag förmodligen skulle betala extra skatter för min pension från 2009? Fram till slutet av 2005 var för pensionärer fortfarande gynnsam vinst beskattning aktie. Det finns fortfarande - men inte för alla inkomster i ålderdomen. De "sto

Varför betala pensionsförsäkrings 5.000.000 mer från pension & comma; eftersom det finns pensionärer & quest;

Det finns miljoner pensionärer ungefär 20 betalas men bra 5.000.000 mer pensioner-som är anledningen? Hur kan detta hända? de siffror jag vet inte så mycket förståeligt, men för mig, som pensionsfonden faktiskt måste betala ut pensioner efter döden a

Finns det banker egna produkter för pensionärer & quest;

Finns det bästa tillgängliga konton, förmåner etc. för pensionärer i bankerna? Jag tänker på konto modeller eller billiga lån för modernisering och leverans för pengar! Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer

Det talas av mager pension & period; Är det verkligen så illa våra pensionärer & quest;

Endast i 2016 kommer det att finnas mer pension igen. Men det är våra pensionärer så illa? Eller är det igen bara terror mongering av kvällspressen? genomsnittet är inte dåligt, men det beror också på vår poliikern få valperioder efter två mycket pen

Pensionstillägg för mödrar endast för framtida pensionärer & quest;

För alla före 1992 barn till mödrar i framtiden får ungefär € 28.- per barn för att binda. Förutsatt att jag har förstått saken rätt, varför endast gälla för framtida pensionärer (s)? Min mamma (83) har 7 höjde barn och betalas på grund av deras lång

Finns det några särskilda transaktionskonton för pensionärer & quest;

Som jag redan nämnt gånger här, kommer min mamma snart gå i pension, så jag är intresserad av ämnet kan bara besonders- någon berätta för mig om det finns särskilda transaktionskonton för pensionärer som är gratis? Ja, det finns, men inte begränsat t

Betalar en lagstadgad pensionärer quest sociala avgifter mer &;

Eller vice versa: Vilka sociala avgifter betalas av en pensionär? Vänligen detalj. En pensionär betalar endast sjukförsäkringsavgifter och avgifter för omvårdnad. De andra två försäkring han inte längre behövs, eftersom det inte längre fungerar. Det

Düsseldorf bord med pensionärer & quest;

God dag, Jag vet, ja beräknar underhåll för att en frånskild par med hjälp av Düsseldorf tabellen, vilket anses som en riktlinje. Gäller detta även om underhållande redan betalats drar en pension? Eller finns det andra riktmärken / tabeller? Snabbare